באיחור של יום...

Another Girl

New member
באיחור של יום...../images/Emo65.gif

אתמול,ה-4.6, היה יום השנתיים לפורום
למעשה אני לא פה הרבה זמן, אבל אני נהנית להיות כאן... מוזמנים לברך ולהגיב וגם לענות על השאלה-איך הייתה השנה בפורום? מה אהבתם? מה פחות? מה חסר? בכל מקרה מזל טוב לכולנו

וואי איך שכחתי?!

ממש מצטער בגרויות והכל היום הייתה לי בגרות בהסטוריה-בעעעע לא היה לי זמן לנשום כמעט.... אז מזל טוב לפורום ומה אפשר להגיד...שיגיע לגיל של יודה ועדיין ייראה יפה....שיזכה לחיים ארוכים כמו הgalaxy far far away... מצטער שאין לי סיפור לתת...... בעצם היה סיפור אבל הוא נמחק והוא האמת לא היה כ"כ טוב.....

Padme Amidala

New member
מזל טוב לנו!! ../images/Emo65.gif

אני כאן בערך שנה וחצי
וכיף לי פה, וזה נהדר. השנה גם היו כמה שינויים בניהול (אלעד עזב, בתיה הצטרפה), אבל אני בכל מקרה מאמינה שהכל יצא על הצד הטוב. עם שני המנהלים, זה פשוט תענוג לנהל פה, ובכלל אני אוהבת את כולכם, את כל מי שנמצא פה

go girl1

New member
מזל"ט לנו!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo118.gif

חח אני פחות מחצי שנה כאן...

funkey monkey

New member
אני כאן יותר מדי זמן. D;

ואני אהבתי כאן את בתיה. וגם את נעמה. :<

נתן 15

New member
מזל טוב לפורום!../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo108.gif

מזל טוב לפורום היחיד שהכח תמיד עמו, שיחגוג עוד הרבה ימי שנה... מקווה שנראה את החברים הנוכחיים גם ב-
, שיצטרפו חברים חדשים ושהוא ימשיך את פעולתו הנהדרת תודות לשתי המנהלות.

Paranoid Y

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif

מזל טובבבבבבבבב עד 120!! :>

very dark girl

New member
הו, ^_^../images/Emo110.gif

אהבתי את כולם..(כמעט) וסתם רציתי להזכיר לכולם את אותו המקרה המביך ביותר (כשהייתי חדשה) שבוא נעלבתי כמו פקצה קטנה וצעקנית מדין כי הוא קרא לי ימנית יפת נפש והייתי בדיכאון כי הדגים שלי מתו

למעלה