באיחור קל -

עומרי!

תשמור על עצמך ממש!!! הולכת להיות שם אלימות מטורפת!!! באמת תשמור על עצמך ואל תתגרה בחרדים. טוב לא יצא מזה. ואני רוצה לבקש ממך ובכלל מכל מי שיהיה שם שתזכרו שהם לא השליחים של הקב"ה ושלא כל הדתיים כאלה. תהנה במצעד ושוב... שמור על עצמך...

moshe butt

New member
עמרי תשמור על עצמך...

אל תעשה שטויות, ואל תיתבלט יותר מידי... אני לאהוב המון המון אותך.
משה

reiya

New member
היי,חדשה,מומלצי השבוע...

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):eek:h lord - שיר השבוע (כללי):hey you-pink floyd - אלבום השבוע:unpluged - האדם שעשה לכם את השבוע:עמיחיי.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"אם רק היה לי כח,לוותר..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"מה זה?יש לך תיבת אפקטים בגרון?!" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):קניתי את החדש של אוונסנס,ואת אנפלאגד..!! - מאכל השבוע:קרמבוו!! - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:המגמה,עשינו את קח אותי,היה מושלם... - משהו שהרס את השבוע:אממ..לא משהו מיוחד.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיהיה לי כבר שיעור תופים ראשון! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:מקווים... -שיר שפתחתם איתו את השבוע:you've gotta believe me -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:חווה... it's everybodys war...

סוף סוף תפוז עובד לי כמו שצריך.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): או-הא. לאן את הולכת, גנרל, האמת, ועוד מלא של אביב. - אלבום השבוע: נראה לי חלולים - האדם שעשה לכם את השבוע: חניכים שלי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): יש יותר מידי. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : לא זוכרת :p - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סופרלנד עם חניכים :) - מאכל השבוע: לא יודעת. דובונים? - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: באולינג כיתתי, וסופרלנד עם חניכים. - משהו שהרס את השבוע: דודים. בני דודים. וכל מה שקשור במשפחה :/ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כבר עבר חצי מהשבוע אבל נגיד :p.. אממ.. יום הולדת? ויום שישי
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא ייצא מהצבא ביום שישי -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יותר מידי. מור אההב
, עומרי!, בנה!, נעמה!טלצ'!. כמה געגועים

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif יאא! איך בא לי באנג'י!!

היית הכי גבוהה שם?:O לא שווה להיות באמצע..P

כשנפוליאון יכבוש את עכו את תהיי שלי

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הבלוז. - שיר השבוע (כללי): Simply Red - Stars. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: אפחד. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):חצי רגל בחוץ. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)"זה אותם פסים" [מתלבטים באיזה תחנת רכבת לעלות..] - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): יצאתי הביתה.
- מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הטיול. - משהו שהרס את השבוע: גיל. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עידן. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: עידן, אני, שירותים. [סתם
] -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כנסיית השכל - השיר מהגן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

izzys

New member
איך קרה שנפלו השמיים?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא חושבת שהיה. - שיר השבוע (כללי): איפה הילד- מה שעובר עלי. - אלבום השבוע: AIC Unplugged - האדם שעשה לכם את השבוע: נעמה, אוחנה, ענבר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Seems every path leads me to nowhere. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): היו שלל שטויות בסופ"ש, נעמה כתבה. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שגיא
- מאכל השבוע: הפשטידה של אמא.
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ביקורים בחיפה, סופ"ש ויום הולדת לנעמה. - משהו שהרס את השבוע: אי אפשר. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לסיים לצלם, להיות מרוצה ולהצליח. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בנזין- גשם. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ספיר
, ענבר ואוחנה.
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): כישרון שכזה לא רואים בכל יום.

sharonhamr

New member
זו סתם מור מפרגנת לעצמה

על הרעיונות והביצועים המעולים שלי
פסל סביבתי משו.. זה מה שקורה כשנותנים למור יד חופשייה, היא ישר קופצת לתוך פחים ומוציאה משם כל דבר אפשרי למיחזור..נשמה טהורה שכזאת.

izzys

New member
כן נעמה,

למה שלא תגידי שכל הפסל הזה נבנה כי את פחדנית?

LoLi Goddess

New member
"מדמם על הרצפה, מרסיסים של אהבה..."

מגיבה מהבית של פווווו משה!!! השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים):
שיר השבוע (כללי):
דילמה - "האושר היתום"
אלבום השבוע:
הגן האנוכי
האדם שעשה לכם את השבוע:
משה, צחר וטלי
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"עם כל מה שלא היה לי והזמן שכבר נגמר לי כל מה שעוד לא נשכח ממך רוצה להיות שלך..."
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
'תה משחק אותה גיברררר?! 'ני אזמין לך ניייייידת!! 'ני אמשוך אותך מיייאאוווזזזןןןן!!! (מוקדש למאור!)
דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
לישון כפיות... (לא מגלה!)
מאכל השבוע:
שניצל תירס
משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:
יומיים בגני תקווה
משהו שהרס את השבוע:
שיחת טלפון חופרת!!! השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לא יכולה לגלות...=)
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
גם את זה אני לא מגלה...
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
משינה - "אהובתי"
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מלא... סתם:
תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):
אני ומשה משחקים אותה רק כי יש מצלמה בסביבה...

../images/Emo85.gifהנה אני בא

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לפעמים - שיר השבוע (כללי):תראי זה אני - סינרגיה - אלבום השבוע:שבק ס'- כנען 2000 - האדם שעשה לכם את השבוע:חן - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):רוצה שתדעי מה שאת בשבילי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):זה נראה כמו אוכל של תוכי - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע:טופי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:איזה ילד בבית ספר הורג אותי מצחוק - משהו שהרס את השבוע:חן השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיעבור - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע:נופל וקם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

rotem224

New member
לה לה לה

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי):כל הציפורים- הראל סקעת - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:אתי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)פופ! פופ! פופ! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הצלחתי לישון קצת קצת - מאכל השבוע:מרק דלעת:) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:המסיבות גיוס - משהו שהרס את השבוע:שלא ראיתי אותו חחחחח השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לא מחכה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אממ משהו מיוחד -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עברי לידר- זה לא אותו דבר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:החברים סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני לא אחרוג ממנהגי ואני לא אשים תמונה חחחחח

Poisonn

New member
בלה בלה בלה :)

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): סוף לאהבה - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: שיטרית - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): במקום דפים רושמים על מצבות - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) שיטרית : תן לו בעיטה אני : מה אתה דפוק תראה מי פה חח שיטרית : נו בנזונה תהיה מפורסם - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): להעריך ת'חיים האלה - מאכל השבוע: טונה חח - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יש כמה - משהו שהרס את השבוע: עזה? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ימית 2000 :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שזה יצא לפועל :) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכר חח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה