באיחור אלגנטי מזל טוב לענת
W waizman1 New member 8/3/07 #3 ../images/Emo65.gifענתוש ../images/Emo24.gif מומולדת שמח אושר שמחה ואהבה נשיקות אילנית
מ מירבי* New member 8/3/07 #4 מזל טוב ענת יקרה../images/Emo24.gif יום הולדת שמח מאחלת לך אושר, בריאות ושמחה
A angel Mom New member 8/3/07 #5 יומולדת שמח!!!! זר ברכות ואיחולים שפע של אושר ובריאות הרבה הרבה מזל טובים
ע עָנת New member 8/3/07 #6 אתן מתכוונות אליי../images/Emo35.gif אם כן,אז אבל הקדמתן יום הולדת שלי בשבוע הבא. תודה בכל אופן שחשבתן עלי,ואם לא עלי,אז עשיתי את הפדיחה שלי (למרות שרק אני וענת 301 הענתיות היחידות בפורום)
אתן מתכוונות אליי../images/Emo35.gif אם כן,אז אבל הקדמתן יום הולדת שלי בשבוע הבא. תודה בכל אופן שחשבתן עלי,ואם לא עלי,אז עשיתי את הפדיחה שלי (למרות שרק אני וענת 301 הענתיות היחידות בפורום)
א אירית51 New member 9/3/07 #7 מזל טוב והרבה נחת אני טסה במוצאי שבת כך שאברך אותך מהיום,תהני מכל רגע עם הילדודס ורק בריאות. אירית
פ פיית פורום פונדקאות New member 9/3/07 #9 cווווופo ../images/Emo93.gif טעות טעינו טועים..... לא לוקחת בחזרה את האיחולים - נמתין לתאריך הנכון. הספירה לאחור החלה 5 ימים ליומולדת של ענת.... תודי שהפכנו את זה למיוחד.
cווווופo ../images/Emo93.gif טעות טעינו טועים..... לא לוקחת בחזרה את האיחולים - נמתין לתאריך הנכון. הספירה לאחור החלה 5 ימים ליומולדת של ענת.... תודי שהפכנו את זה למיוחד.
א אוריתוש 5 New member 9/3/07 #8 מוקדם או מאוחר...../images/Emo3.gif העיקר שיהיה יומולדת שמח, שנה מאושרת, מלאה בשמחה, נחת והצלחה בכל התחומים!
מוקדם או מאוחר...../images/Emo3.gif העיקר שיהיה יומולדת שמח, שנה מאושרת, מלאה בשמחה, נחת והצלחה בכל התחומים!
M MAMALY New member 13/3/07 #10 אני בדיליי לא??../images/Emo3.gif ענתי מזל טוב ענקי וחיבוק ענקי אישה מקסימה שכמוך רק בריאות ושמחה תמיד
אני בדיליי לא??../images/Emo3.gif ענתי מזל טוב ענקי וחיבוק ענקי אישה מקסימה שכמוך רק בריאות ושמחה תמיד