באיזו שעה

באיזו שעה

לדעתכם מר נחרן לבית משפחת רומנוב יועיל בטובו להראות את אממממ פרצופו כאן???
יוצאת לרקוד את ריקוד הגשם
רק טוב!!!

האמת

מכירה כאן כמה רומנים אבל אני מחפשת את הרומני הנחרן מבית משפחת רומנוב שאמר שהוא טס לחמישה ימים ומאז נעלמו עקבותיו טפיייי גם רומני וגם גבר גררר שילוב בעייתי עד מאד נה נני ננננה נה
רק טוב!!!

alondli

New member
אני נעלבתי !! אז מה אם אני לא נוחר, אני לא..

רומני אסלי..??
52 שהזקרת למזכירה..
בטעות יכלתי לחשוב לרגע שאני לא פה..

הלו הלו הלו

הרומנים האלה גרררר נו
באמת כולנו זוכרים את השורשים הרומנים שלך אל חשש
אני פשוט דאגתי לרומני הנחרן שנסע לבלות ושכח לחזור ברוב חוצפתו
רק טוב!!!

גאיה ק

New member
רומנים עליך גחלילית../images/Emo112.gif

שימרי טוב על האגוזים של הסנאים בכיסים ובכלל את כל מה שאת אוגרת שם בערסלים.(למה אין עדיין אייקון של סנאי?עצומה) הפרישי רק מעט מהם לעוגת קבלת השבים ותראי איך ניקו מגיע בריצה ואפילו מנחית את המטוס ישר בערסל.

ניקו 45

New member
את מאוד צודקת גאיה../images/Emo6.gif../images/Emo212.gif

זו נוסחא בדוקה להביאני מקצה העולם ... ואכן נהגתי לקנח בסוף כל ארוחה יוונית ראויה ב... צלחת "חטאים" (כך נוהג לכנות צלחת עמוסה לעייפה בדוגמאות העוגות אשר הוגשו במלון ערב ובוקר
) סנאים ? בע"ח חביב גם עלי עד מאוד .

גאיה ק

New member
ספר ,ספר

בסנדלים על הפרתנון,או האקרופוליס או היכן שהיית.. ספר ספר האם מתוך הפרח יעלה הפרי ספר ספר איך מן הפרח בא הפרי בליווית צילמונים כמובן(אם אפשר) מושאל מ"בסנדלים על גשר הירקון"/מילים ולחן נעמי שמר.

ניקו 45

New member
אל תעלב ידידי ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

זה בסדר ... גמני לא נוחר (בהכחשה)

alondli

New member
ברוך שובך ניקו ../images/Emo45.gif, אם חזרת, גמרתי להעלב../images/Emo3.gif

מקווה שנהינת, ספר קצת באיזה מקומות ביקרת, איים או יבשת, צפון או מערב..
מדינה גדולה ויש בה מגיוון נופי רב... והרבה טברנות מיוחדות ואוכל טעים, ככול שמצליחים להתחמק מאלה שהם "מלכודות לתיירים" אלה ברחוב הראשי, על הטיילת הראשית.. אבל מה אגיד לך.. התרשמתי שכוגל מנות הבשר שלהם..לא מתאימות למסורת הרומנית המפוארת שלנו..

ניקו 45

New member
הנני כאן ../images/Emo104.gifושבת מבורכת לבעלי התקווה

חזרנו אמש ממסענו הקצר מארץ יוון . כמה ימים ממש לא הספיקו לי לספוג את האווירה היוונית ככה טוב לנשמה כמו שהייתי רוצה . שזה אומר : בקרוב אדרש שוב לקפוץ לארץ הבוזוקי , האוזו והסופלאקי לעוד מנה קטנה של "הסנפה" יוונית . שתי פרפראות קטנטנות ומחוייכות : עת פנה אלי המלצר המקומי באחת הארוחות במלון עניתי לו בשפת "ג'יבריש" יווני ככה ספונטני מהשרוול . (הן השפה הכי קרובה לשפת האם שלי היא איטלקית ורחוקה שנת אור מיוונית ) המלצר ענה/פלט משהו ועזבני בדיוק ל-7 שניות כשחזר אלי בשאלה באם אני יווני ? עניתי לו מיד מבלי להתבלבל באותה שפת יוונית אשר נשמעת בדיוק יוונית כאשר אף מילה שם איננה מופיעה במילון היווני . ועוד שירבטתי כמה מילות מפתח כמו : HELLAS , פיראוס , , ניקוס ומיקונוס אנדריאה פפנדראוס ועוד... הייתם צריכים לראות את הבעת פניו של הנ"ל כאשר אני שומר על ארשת פנים רצינית וממוקדת .
באחד הימים הגענו אל כפר ציורי , מדהים ביופיו הבנוי על צלע הר אשר בקודקודו מבצר יווני עתיק ומרשים . בהביטך ממעל מטה את מרגלות ההר נפרש חוף ים מדהים עם מפרץ טבעי . היות וקצת קשה היה לי לטפס אל ראש ההר (בגין קרסולי הדואב) שכרתי חמור ואת בעליו אשר יביאני בבטחה אל היעד . החמור המסכן לא רק שנשא על גבו את מטענו החורג(אנוכי) אלה גם נאלץ לשאת את שמו המאוד טעון .. הלנה . אז לכבודו של החמור אביא את השיר היפהההה הלני . שבת מבורכת

נמצאה האבדה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אז מסתבר שהרומני שלנו יודע לדבר יוונית חחחח כל הכבוד
והמנות האחרונות שלהם באמת משהו משו והעיקר שחזרתם בשלום ושעשיתם חיים ברוכים השבים רק טוב!!!

jud1001

New member
ניקו..הזותי הגחלול הרעישה עולמות ../images/Emo41.gif

את כל צבא הגחלולימליות העמידה בכוננות על
ברוך שובכם לארץ הקודש

ברק 188

New member
ברוך הבא ניקו ואותה נשימה

גם בהמשך אנסה במכה אחת לכתוב שיר רומנטי לחמור הלנה וממקביל ואת מקומו אופטימי הרומני'T כפרה ניקו כפר ציורי ראית ביוון היש שם כזה דבר ? ופעם הבאה שלך ביוון אני עימך מוכרח לראות את המלצר כעת לשיר על בהשראת הלנה החמור ולליניה-במקום אופטימי שנופש התבקשתי למלות את מקומו...הנה בא השירון ............. יש לה פינה בליבי ואני יודע שהיא לא רק שלי אוי לליניה לליניה היא לא יודעת כמה היא עמוק בלבי השאירה צלקת במחשבותיי או לליניה לליניה אין לי מושג אם הבינה כמה נכנסה עמוק ללבי אם היא הבינה שהיא שהיא לצד הראשונה בליבי אוי לליניה לליניה ידעתי עימה רגעים של אמת ידעתי איתה את הלב לתת אצלה זה הפטנט שבאה מאהבה כן...כן יש לה חיוך שאותי מהפנט אוי לליניה לליניה כן לליניה אזכור זאת תמיד עמוק בלבי כול חיי כצל אותי תלווה אוי לליניה לליניה לה'ליניהההההההההההה

ברק 188

New member
נו...אחזור לההיות אני וניקולס באו שב עימי

נפתח את האוזו שהבת לי (וטרם ראיתיו או לגמתי לתוכי שב ספר על סופלקיס וכמה עלה לך בכיס על בנות יוון... ונוותר על בני יוון ספר...ספר על תשמיט שום פרט

ediana

New member
יאסו ניקו קלימרה - איך היה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo245.gif../images/Emo82.gif

למעלה