באיזה

ואמפפ תתחיל בהושי-Hoshi- נקודת כוכב

זה המהלך שהרוב משתמש בו... או טנגן למרות שזא נראה לי שזה שווה למהלך הפתחיה הראשון...

bluexx

New member
....

באיזה נקודה שאתה רוצה מ 3-3 3-4 4-4 5-5 5-4 3-5 תבחר תנסה תתמודד ותחליף כי לרמה שלך אל תנסה כלום חוץ מ4-4 ו3-4 אה כן וטנגן כמהלך ראשון? רע... לא רע... נורא

HONINBO

New member
לא נכון

טנגן זה מהלך טוב, אבל צריך לדעת כיצד להשתמש בו

bluexx

New member
בבקשה ממך

אל תדבר שטויות שאתה לא מבין טנגן שימושי כמהלך שלישי אם אתה משחק דלתא פוסקי שזה לא בדיוק הפתיחה הכי טובה שיש ושימושי אם אתה משחק על המרכז או רוצה חלק גדול ממנו אבל במקרה הזה הוא ישוחק רק בסביבות המהלך ה50

imdark

New member
מישהו מחפש דיון על הטאנגן?

בימים עברו טנגן התקבל כמהלך לא מנומס בגלל שהמשחק בו היה תמיד מנצח כיום קשה לומר את זה אבל יש שחקנים (פנומנלים ככל שיהיו)שאוהבים את הפוסקי של הטנגן אישית בתור שחקן שאוהב להשתעשע אני נהנה להתנסות בטנגן ובכוח האדיר שהיא נותנת למרות שאין לה שווי גדול מבחינה של שטח אבל תודו שהשילוב 4*4 וטנגאן הוא עצום ובעל עוצמה אדירה כמובן שהוא משאיר אותך חסר הגנה במידה מסוימת אבל אמרתי שהשחקנים שמשחקים בו הם מדהימים מה שכן לטאנגן יש כוח עצום בלוחות קטנים הוא מהלך ממולץ ע"י כל המקצוענים אבל במשחק של לוח קטן שבנוי לצורך אימון הייתי ממליץ להתחיל בנקודה כמו הקומוקו הרבה יותר זה משאיר יותר אוויר לנשימה אבל התוצה של משחק שם יכולה להוביל למשחק מספיק מותח על לוח קטן ואפשר ללמוד ממנה הרבה אישית אחרי מספר משחקים אני ממליץ לשחקנים לנסות לעבור על כמה ג'וסקי ולהכיר מבנים חשובים ולנסות להבין מה הם קאקרי ושימארי אז תיקחו בחשבון את כל הזבל שזרקתי פה משהו חשוב בקשר לפתיחה מישהו פעם ניסה את הג'וסקי קומוקו המפורסם של שוסקו הוא מדהים וגעוני כל כך אבל הוא גם דורש הרבה אומץ לדעתי

bluexx

New member
תגיד לי שאתה לא רציני =\

באמת נראה לך שאפשר לנצח רק כי שיחקת על הטנגן? במשחקי קיו גבוה (1-15) ובעיקר במשחקי דאן לטנגן כבר אין חשיבות אמיתית ולא ראיתי עדיין אף אחד שעדיין משחק את הדלתא פוסקי (4-4 כפול וטנגן) זה בהחלט מחזק אותך ברמות החלשות ומאפשר לך שליטה כי אתה לוחץ על יריב שלא יודע להתמודד עם לחץ אבל תתרגל לשחק בלעדיו הוא לא באמת יעיל לוחות קטנים- טנגן זו הפתיחה של שחור שנותנת לו סנטה למהלך כל המשחק בשביל לבן הטנגן חסר שימוש לחלוטין יש סיבה לזה שאנשים אומרים לך שאתה חלש כשאתה משחק מהלך ראשון בטנגן, תנסה לחשוב למה ותבין... אפילו הדאנים המוזרים ביותר לא מחפשים את הטנגן , הדאן המוזר ביותר שאני הצלחתי לשים עליו עין הוא SUM והוא מתחיל בנקודה המוזרה L13

ל- imdark

"משהו חשוב בקשר לפתיחה מישהו פעם ניסה את הג'וסקי קומוקו המפורסם של שוסקו הוא מדהים וגעוני כל כך אבל הוא גם דורש הרבה אומץ לדעתי" אתה יכול להסביר יותר את המהלך? כאילו איפה צריכים לשים את האבנים וזה? תודה...

imdark

New member
התקוונתי לJOSKI

או לפחות להמשך הJOSKI של קיימה קאקרי (התקפת סוס)לקומוקו(מתחת לנקודת כוכב) ואז המהלך המפורסם של שוסקו: קוסומי (מהלך אחד לצד הנגדי ואחד למאלה) שימארי (הגנתי)

למעלה