באיזה שעה זה מתחיל?
ס סמיילי בסוטול New member 29/8/04 #2 אם רק היית מנסה.... 1:30 שטיח אדום(או יותר נכון יאכטות) 3:00 טקס מתחיל
X Xtina2 New member 29/8/04 #3 אבל יש משהו מוזר!!בדקתי היום במימיר של יס,אם יש שטיח אדום,ולא רשום שיש תוכנית אחרת ניראה לי להיטים ברצף, טוב לא משנה איזו תוכנית אבל לא רשום שטיח אדום מוזר לא!??
אבל יש משהו מוזר!!בדקתי היום במימיר של יס,אם יש שטיח אדום,ולא רשום שיש תוכנית אחרת ניראה לי להיטים ברצף, טוב לא משנה איזו תוכנית אבל לא רשום שטיח אדום מוזר לא!??
X Xtina2 New member 29/8/04 #5 יוו אז יש מצב שאין!?!?=((או רק לאלה בחול!?!?ואז ישר רק ב3 משדרים לנו את הטקס ?!?!
S Smelly New member 29/8/04 #7 השטיח האדום... משודר בטוח בארץ! MTV אירופה אמר שהשידור מתחיל בשעה 1:30... זה טעות של המדריכים הדיגיטליים...
השטיח האדום... משודר בטוח בארץ! MTV אירופה אמר שהשידור מתחיל בשעה 1:30... זה טעות של המדריכים הדיגיטליים...
D dor307 New member 29/8/04 #6 איזה הופעה פותחת? אני רוצה לראות את ברטני מה היא תעשה לטוסיק. איך ג'ט מסתדרים. אם אשר יסתדר גם בלי להתפשט. מה יעשו על הנשיקה. ומעל הכל אוטקאס,אחרי הגראמי זה ההופעה!
איזה הופעה פותחת? אני רוצה לראות את ברטני מה היא תעשה לטוסיק. איך ג'ט מסתדרים. אם אשר יסתדר גם בלי להתפשט. מה יעשו על הנשיקה. ומעל הכל אוטקאס,אחרי הגראמי זה ההופעה!
C CrAzY MuSiC New member 30/8/04 #9 בריטני לא מופיעה עם TOXIC לפי השמועות היא הולכת להתחתן עם קווין בטקס... עם שמלת כלה שחורה... והיא תבצע את השיר החדש שלה...
בריטני לא מופיעה עם TOXIC לפי השמועות היא הולכת להתחתן עם קווין בטקס... עם שמלת כלה שחורה... והיא תבצע את השיר החדש שלה...
ע ערן1987 New member 30/8/04 #10 אם היא תעשה את זה זה יהיה כ"כ עצוב ודבילי.. ממש כמו הנשיקה של מייקל ג'קסון וליסה מארי פרסלי
C CrAzY MuSiC New member 30/8/04 #12 לא חתונה אמיתית למרות שיש שמועות על חתונה אמיתית, זה פשוט לא נכון... השמועות החזקות הן שהיא תבצע הופעה שכביכול היא מתחתנת בה עם קווין...
לא חתונה אמיתית למרות שיש שמועות על חתונה אמיתית, זה פשוט לא נכון... השמועות החזקות הן שהיא תבצע הופעה שכביכול היא מתחתנת בה עם קווין...