באיזה שירים... כריס משתמש בדיסטורשן? לבס כי כתוב בוויקיפדיה שהוא משתמש
V ved42 New member 21/10/07 #1 באיזה שירים... כריס משתמש בדיסטורשן? לבס כי כתוב בוויקיפדיה שהוא משתמש
M MilkShack New member 21/10/07 #2 לא שאני יודע בוודאות אבל אני מניח שבכל השירים הממש רועשים כמו Milk It או Serve The Servants אבל אפשר לשאול את הגרוזיני (אם הוא עדיין פה)
לא שאני יודע בוודאות אבל אני מניח שבכל השירים הממש רועשים כמו Milk It או Serve The Servants אבל אפשר לשאול את הגרוזיני (אם הוא עדיין פה)
V ved42 New member 21/10/07 #4 ../images/Emo35.gifיכול להיות.. אבל זה נשמע הגיוני שהוא משתמש לא??? תודה בכול מקרה
P pluplup New member 21/10/07 #5 לא ממש,האמת. באס עם דיסטורשן לא היה נשמע טוב ביחד עם גיטרה שמנגנת ת'לחנים של קורט(הבאס פשוט לא היה עושה ת'תפקיד שלו כמו שצריך[עזוב,מסובך להסביר את זה]).
לא ממש,האמת. באס עם דיסטורשן לא היה נשמע טוב ביחד עם גיטרה שמנגנת ת'לחנים של קורט(הבאס פשוט לא היה עושה ת'תפקיד שלו כמו שצריך[עזוב,מסובך להסביר את זה]).
P pluplup New member 21/10/07 #7 אמרתי שמסובך להסביר את זה, משמע - אין לי דרך להסביר את זה. אבין*,אגב.
Y Yellow Ledbetter New member 21/10/07 #8 הו,אדם כלבבי אני מתה על זה שלעוד אנשים הי' הזאת מפריעה בעין
Y You know im right New member 21/10/07 #9 כריס השתמש בדיסטורשן אני זוכר שהוא השתמש בפאדל BOSS DS 1 שקורט נתן לו כי הוא עבר להשתמש בDS 2, והיה לו עוד אחד אבל אני לא זוכר איזה.
כריס השתמש בדיסטורשן אני זוכר שהוא השתמש בפאדל BOSS DS 1 שקורט נתן לו כי הוא עבר להשתמש בDS 2, והיה לו עוד אחד אבל אני לא זוכר איזה.