באיזה שינוי תבחרו?

ronen1981

New member
מטרו תקשיב לי.

אני מצביע לשינוי האידאולוגית אותה שינוי שאתה תבצביע לה ,אתה תצביעה לשינוי האידאולוגית ולא ללפיד ופורז שמכרו את הקהילה ההומו לסבית והיו מוכנים לשבת עם החרדים בקואליציה. אני לא מצביע ללפיד שויתר על נושא דת ומדינה למען הנושא המדיני .

metrosexual

New member
האמת הנושא ההומולסבי לא כ''כ מעניין

אותי......לא מכניס כ''כ את הנטייה לפוליטיקה המצע של השינוי יכול להשתנות...אם הם מפסיקים עם הנושא דת אני פורש משינוי...לדעתי השינוי חדשה צריכה לשים דגש חזק בהשכלה,דת ומדינה,שחיתות וצעירים!אבל כן לעשות ולא סתם לשבת להנות מכסאות!

גם לי האפשרות הזו יותר קורצת. אבל

עדיף להמתין עד שנראה את תוצאות הפריימריז השלמות. בגדול אני מעדיף מפלגה שדוגלת בזכויות החילונים (כמו זכות להקים משפחה הומוסקסואלית ולנסוע השבת) ולא מפלגה שממליכה אדם מסויים בכל מחיר (ולא חשוב בכלל איזה אדם).

sheketz

New member
זו שאלה מעניינת - אני כמובן

מעדיף את מי שנבחר על פני מי שפרש. אבל מעניין אותי הלך המחשבה של טומי לפיד וחבורתו (או שמא פורז וחבורתו?) , הרי די ברור שהסיכוי שלהם לעבור את אחוז החסימה הוא תיאורטי בלבד (לאור הפילוג בשינוי וחוסר האמון בסקרים עד כה). אז מדוע הם רוצים לרוץ ברשימה נפרדת? האם זו אינה אלא נקמנות ותו לא? הרי הפ הוקיעו את פריצקי כאשר הם חשבו שהוא הולך להשתמש בכספי מימון המפלגות על מנת לרוץ ברשימה משלו, שגם לה סיכוי תיאורטי בלבד, והנה הם עושים בדיוק אותו הדבר, הלא כך הוא הדבר?

SilentMike

New member
בסדר לוינטל.

אם אתה מסדר לי סיכוי שלוינטל עובר את אחוז החסימה אני מוכן לתת לו צ'אנס. אבל איך אני יודע שחלק מהדיל זה לא להחזיר את פריצקי בדלת האחורית? זה אני מעדיף שלא יקרה. פורז גמר, בסדר. אבל גם את אויבו המושבע אני לא צריך במפלגה שאני נותן לה את קולי. בכל מקרה אני מעדיף שלפיד לא יפרוש. לפיד ולוינטל שווים יותר ביחד מלחוד. לפיד, לוינטל, רצאבי. יופי של צמרת. עכשיו אולי כדאי להחזיר את הקולות שלנו מקדימה כדי שעוד כמה יכנסו?

SilentMike

New member
צודק.

אגב, לא ידעתי שיש קהילה דיסלקטית ישראלית. אתם מקבלים גם דיסגרפים?

אשרת

New member
אני אבחר

בזו שתעמוד מאחורי המצע של עצמה, וכולי תקווה שזאת תהיה ההנהגה אשר נבחרה בצורה דמוקרטית וחוקית.

rigoletto111

New member
את זה תדעי רק אחרי הבחירות

בעצם, את לא תדעי. שינוי מפוצלת כנראה לא תעבור את אחוז החסימה, על שני הפלגים שלה.

אשרת

New member
וכיצד זה סותר את מה שאני אמרתי?

במידה ושינוי תתפצל לשני מפלגות , אני בכל זאת אחבר ביום הבחירות, באלו שנבחרו באופן דמוקרטי וחוקי. וזה לא ממש משנה לי אם הם יעברו או לא יעברו את אחוז החסימה על מנת שאני אתן להם את קולי.

vantan

New member
רגע,לא הודעת לנו שבכלל לא תצביעי כי

תהיי בחו"ל ביום הבחירות?

אשרת

New member
נגיד ואהיה בארץ ../images/Emo13.gif

אבל זה באמת לא משנה כלום. עקרונית, אני אצביע לאלו שנבחרו בצורה דמוקרטית ושיעמדו מאחורי המצע של המפלגה.

למעלה