באיזה רכב לבחור?

AlonS1

New member
באיזה רכב לבחור?

מציעים לי רכב בעבודה, כך שכסף לא נחשב פה. האפשרויות הן: מזדה לנטיס LX 1600 יונדאי Elantra GL 1600 רנו מגאן EX סדאן 1600 טויוטה קורולה סאן 1600 ניסן אלמרה פרפקט 1800 מה דעתכם? במי לבחור? תודה!

אלון DRZ

New member
אני לא בטוח

זה נכון שעפ"י המבחנים היא הכי בטוחה אבל בנינו, בין כל המכוניות החדשות אין הרבה הבדלים בבטיחות. לגבי הנוחות זה יכול להוות חיסרון בבטיחות- מיתלים רכים- זווית גילגול גדולה.... אני הייתי לוקח את האלמרה, יחס הספק משקל הרבה יותר טוב, עם מומנט גבוהה משמעותית בסל"ד הרבה יותר נמוך. מרווחת, אמינה, ושקטה.

© DrorZi

New member
תסלח לי אבל: איפה אתה חי ../images/Emo35.gif

מי מכר לך את הלוקש "בין כל המכוניות החדשות אין הרבה הבדלים בבטיחות." סוכן של יונדאי
זה שקר רציני ויש הבדלים משמעותיים עד כדי שתצא חי ללא שברים מאחת לעומת שאולי לא תצא בכלל
(רנו מגאן מול אלפא 147 בריסוק חזיתי למשל
) זווית גלגלול גדולה בגלל מתלים רכים
ה XSI היא רכב ספורט, אני מבטיח לך שזוויות הגלגול שלה נמוכות יחסית ועדיין היא רכה מאוד לנהיגה בעיר, מה תגיד על זה
דרור זי, בעד המגן
(אלמרה מקום 2 בהפרש לא קטן)

אלון DRZ

New member
מה זאת ההתקפה הזאת ??

צורת התגובה שלך לא לעניין בכלל. "איפה אני חי?", "מי מכר לי את הלוקש" "סוכן של יונדאי" "שקר רציני" מה זה
לענייננו, גם ההבדלים שציינת בין המגאן לבין האלפא קטנים יחסית להבדל בין האלפא לבין מכונית ממוצעת מתחילת שנות ה 90. גודל הוא דבר יחסי. ובין האלמרה למגאן אין הרבה הבדל (במושגים שלי כמובן, זה בטח לא מקובל עליך) נכון זווית הגלגול היא לא רק פונקציה של עומס הקפיץ. אבל בד"כ זה נכון. לגבי ה-SXI זה לא בר השוואה, מה אתה משווה מכונית ספורט עם מכונית משפחתית. אלון.

© DrorZi

New member
זה לא התקפה ../images/Emo70.gif

רק רציתי להמחיש לך כמה אתה טועה, ואתה טועה בגדול. לא היה מה לעשות והודעתך היתה מלאת טעויות וניסיתי לתקן אותך, אני רואה שאתה בשלך, תקוע בעמדה שלך ולא מוכן ללמוד. מה שאמרת היה לוקשים של סוכני מכוניות שהמכוניות שלהן בטוחות בערך כמו פחית שימורים לטונה. שקר הוא שקר ואין מה לעשות, שקר היא מילה עברחית ההפוכה לאמת, מה רצית שאני אגיד, מאותגר מציאותית
ה XSI היא הדוגמא הכי טובה לזה שקושי/רכות של מתלים לא קשורים ישירות לאחיזת הכביש ולכן הדוגמא במקום. ההבדלים בבטיחות ע-נ-ק-י-י-ם, רנו מגאן קיבלה 75% בריסוק חזיתי ואילו ה 147 קבלה 18
, המגאן קבלה פי 4 (
) יותר אחוזי הגנה, לשם המחשה כמה המצב גרוע, דיהו לנוס 98 קבלה 38%, פזו 306 מ 97 קבלה 50% יונדאי אטוס הקטנטונת קבלה 25%. בקיצור מהודעתך מלאת השגיאות היה נראה כאילו אתה מעופף ולכן השאלה היתה "איפה אתה חי", לא קללתי, לא צעקתי, לא כלום, רק תיקנתי את הודעתך מלאת הטעויות.
דרור זי.

itzik93

New member
ידנית או אוטומטית ?

אם אתה הולך על ידנית, קח מגאן אם אתה הולך על אוטומטית, אלמרה 1800 תהיה מצויינת. איציק

AlonS1

New member
כולן אוטומתיות.

כולן אוטומתיות. איך הן מחוץ לכביש? על דרכי עפר?

itzik93

New member
אין יכולת שטח...

זה רכב משפחתי קומפקטי - לכביש. כל נסיעה בשטח רק תקצר את חייו של הרכב (צמיגים, מתלים, הגה וכו´) איציק

© DrorZi

New member
הוא רוצה לחתוך בשדות בדרך לעבודה

לאף אחת מהן אין יכולת שטח
כולן יושמדו קשות אפילו בתנאים קלים
מילא לא אכפת לך מהרכב אבל כשתתקע אז תבין למה עדין כשהרכב לא שלך לא כדי להתעלל בו.
דרור זי, תבקש סניק 4*4

itzik93

New member
זה תלוי,בשדות של רמה"ש או הרצליה ?

סתם סתם...
שיסע באיזה שדות שהוא רוצה - בשביל זה "שגריר" עובדים 24 שעות ויש להם טנדרים
איציק

Almera4Life

New member
הייתי מציע לך את האלמרה...

אבל למי שמתעלל ברכבים לא מגיע יותר מהיונדאי...

AlonS1

New member
בחייך!

מי שנשאר עם מכונית רק על כביש, מוריד מכבודן של המכוניות! מכוניות צריכות לפנק את בעליהן ולא להפך. בכל אופן תודה על הטיפ!

דני ג

New member
בדיוק רציתי לומר לו לקנות אלמרה

מהשיקול שהעלית
דני G.

© DrorZi

New member
LOL ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif (סתם ירון, בידידות ../images/Emo13.gif

למעלה