באיזה קורס פסיכומטרי לבחור?

noagz7

New member
באיזה קורס פסיכומטרי לבחור?

עשיתי פסיכומטרי לפני הצבא , בלי קורס וקיבלתי 694. אני מעוניינת להתקבל לרפואה ולכן עליי לקבל לפחות 760. באיזה קורס אתם ממליצים לבחור? חשבתי על מועדון 700 של קידום.. מישהו עושה את הקורס הזה ? האם הוא ממומלץ? על איזה קורסים אחרים אתם ממליצים? תודה..

נועם m

New member
קודם כל...

לא הייתי מציעה לך לחפש יותר מדי המלצות ברשת,משום שעשויים להמצא פה מרגלים וסוכנים סמויים של המכונים השונים
, מה שקצת פוגע ברמת האובייקטיביות
הכי טוב לשאול חברים, מכרים ושות'. אני עושה עכשיו קורס של קידום ומאוד מרוצה. אבל אני לא יודעת לגבי מכונים אחרים- יתכן שהם טובים באותה מידה. בקיצור- תבררי, אבל לא פה

Ana Lyn Newkirk

New member
לדעתי..

אין קורס מסוים ספציפי.. זה עניין מאוד תלוי ומשתנה.. הרי המדריכים בקורסים הם בת'כלס, דיי באותה רמה בכל המכונים וחוץ מזה, אין שום שיטה גאונית שמכון מסוים המציא שמכון אחר לא עלה עליו. לדעתי זה ממש עניין של מזל על איזה מדריך אתה נופל. בכל מקרה, כמו שנאמר, לא להתסמך על ההמלצות והפרסומות הסמויות פה. מעבר לזה, אולי כדאי שתנסה לגשת שוב בלי קורס, אם הוצאת 694. ולידיעתך, לרפואה מספיק 720-730

Wolfpaw

New member
גם אני ממליצה על קידום

ולא כל כך מסכימה שהמדריכים בכל המכונים הם אותו דבר. חבר שלי היה מדריך במכון פסיכומטרי ( לא משנה כרגע איזה) ואין ספק שיש הבדל בין החבר'ה הותיקים שהם באמת באמת תותחים ובין החברה הצעירים שאת יכולה להיות הקורס הראשון שלהם! אם את צריכה ציון כל כך טוב את צריכה מקום שמבטיח ומתחייב לך על מינימום ניסיון ( של שנים או של קורסים ) של המדריכים שלו.

זה ממש תלוי בציון הבגרות

אולי שווה יותר לשפר איזה מקצוע חובה או שניים (לדוגמה, תנך מ3 ל5, ספרות ל5 וכדומה). זה מוריד משמעותית את הציון שצריך לקבל בשביל להתקבל. בהצלחה!

למעלה