באיזה צורה..

אם אתה אומר ---- לא ניסיתי ...

חוץ מזה, אני לא בעלת עור שוקולדי (אולי בסוף הקיץ). אתה רואה, גם ככה לא היה לנו סיכוי! :)

coffeewriter

New member
הקיץ מתקרב לקיצו ../images/Emo13.gif

חוצמזה מי אמר ש א נ י אוהב שוקולדיות?

coffeewriter

New member
נשבר לי הלב..איזה הפסד...

הייתי בטוח שאת זיון בטוח (וכמובן גם שאת שווה חבל"ז וכו' וכו').

פעם אחת הגשמתי לו את הפנטזיה של

ההשפרצות.. השפריץ לי על הפנים והחזה והשיער... לא הבנתי מה הקטע שלו עם ההשפרצות.. זאת היתה הפעם הראשונה ומבחינתי האחרונה. מה הקטע לעזאזל?! גם אחרי מקלחת יסודית עדיין הרגשתי את השפיך שלו בשיער..

מוכר לי ה"בחיים" הזה...

אה כן. שמעתי משפטים דומים מנשים בהקשר של מין אנאלי. ומה את חושבת שקרה בסוף?

יכול מאוד להיות! אבל אני זה לא הן

וכשאני אומרת בחיים לא - זה בחיים לא!!!! יש לי בעיה עם ההשפרצות האלה, מה לעשות?? ולא, אין לי בעיה עם שפיך!!!

אז הבעיה רק עם ההשפרצה עצמה?

זאת אומרת שאם הוא משפיך לתוך כוס ואחרי זה חופף לך את הראש עם זה זה מקובל ? אני שואל בשיא הרצינות, כי ידוע שהפרוטאין שבשפיך בריא גם לשיער. מה לגבי כאלו שלא משפריצים אלא יוצא להם כמו מזרקה קטנה ? אגב אני לא יכול לראות גבר משפריץ בעיניים של אישה, אבל מהכיוון השני התמזל מזלי לחוות השפרצה נשית וזה היה מדהים.

מה אכפת לי מהפרוטאין שבשפיך??

הפעולה עצמה משפילה, לא אסתטית ולא נעימה - זה הכל!!! כבר עדיף לבלוע

מה כל כך "משפיל" בזה ?

אם הוא היה מוריד אותך על 4 ומצווה עלייך ללקק לו את הרגליים - יש בזה אלמנט של השפלה. אם הוא היה מקלל אותך במקום ציבורי - אני מסכים שזה משפיל. אבל אם בסה"כ עושה לו את זה לראות את זרעו הנפלט נוחת על שיערך או על חלק כלשהו של גופך - מה כל כך נורא בזה ? מצטער שאני כל כך רגיש לזילות של מונח ה"השפלה", אבל נתקלתי כבר בנשים שמהנימוק הזה בלבד סירבו לעשות אנאלי, או למצוץ לבן זוגן, ואיני מצליח להבין אישה שרואה בזה השפלה במקום הזדמנות נהדרת לענג בחזרה את בן זוגה (בהנחה שהוא גם יודע לענג אותה כמו שהיא אוהבת). גם השימוש במונח "לא אסתטי" לא נהיר לי - אתם מצטלמים באותו זמן לשער של מגזין שאתם צריכים להיות אסתטיים? גם בלעשות אהבה על הבוקר לפני צחצוח שיניים יש משהו לא אסתטי.

לא נתווכח על הבוקר, נכון?

כל אחד/ת והגדרתו/ה למילה "השפלה". אחזור על זה שוב - אני לא חשה השפלה בזמן המציצה, האחד והיחיד אפילו את קיבל את הפינוק האולטימטיבי - וגם זה לא השפיל אותי בכלל. אבל ההשפרצה - לא הקטע שלי!!

פינוק אולטימטיבי - שלו, חשוב לציין

זה לגמור בפה! הוא מוטרף מזה ברמות קשות! זה פינוק שאף אחד ממנו לא קיבל ובספק אם יקבל. יש דברים שמותרים רק לו...

אתה לא רואה בזה השפלה?

אנאלי ולרדת- סבבה, אבל לגמור על השיער? על הפנים? נראה לך כיפי לבחורה? נראה לך ממלא גאווה? oh please...

למעלה