באיזה פרק???

הוא ניסה להשכיב אותה

והיא לא רצתה או שזה פשוט לא קרה??? כי עד עכשיו זה לא שהוא לא רצה זה פשוט לא קרה.. זה ישאר ככה עד פרק 142??

hana02

New member
יאא איזה כיף שיש פה עוד מישהו

חוץ ממני באותו זמן....

לא יודע...

אני באמת די אידיוט בקטע הזה אני גם מכיר את הפורום שמורידים ממנו יום אחרי.. קשה לי לעקוב כי כשאני בא מהצבא אני פשוט מעדיף להתעדכן לגביה... יש לי את כל הפרקים אני צורב אותם לדיסקים גם יש לי ככה את הרוב של בובה פראית.. שתמיד יהיה .. אני צריך ערוץ מיוחד שישדר 24 שעות את בובה פראית למקרה שאני ארצה לראות... זה בא בהתקפים אז זה פשוט במגירה תאמת אני מחפש מישהו או מישהי שהקליטה את כל הפרקים מויוה ולעשות איתה איזה עסק כזה שאני יוכל להשאיל ממנה את הקלטות ולהעביר את זה לדי וי די.. אז יהיה לי הרבה יותר קל.. כי עכשיו אני יכול רק לראות את זה במחשב..

hana02

New member
אההה טוב האמת

לא נראה לי שבאמת יש לך זמן ... וגם אני ממש הייתי שמחה שישדרו את בובה פראית 24 שעות לא הייתי צופה בזה כל הזמן אבל נחמד לדעת שזה שם כשיבוא לי לצפות.... אגב קראתי בפורום טלנובלות שיש מישהי שהקליטה פרקים של בובה פראית (לא מאמינה שאת כולם) אז תשאל שם בקשר לזה מי יודע אולי תמצא.?!?!

גם פה מישהי אמרה..

זה פשוט סיפור גדול לעשות את זה.. ואם אני היתי מקליט את כל הסידרה בטוח לי היתי מביא אותה למישהו מהאינטרנט שרוצה להקליט אותה לא היתי סומך עליו..

hana02

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifלא נורא...

לפחות אפשר להוריד אותם באינטרנט.....

rotemliat

New member
הפרק שודר...בארגנטינה כמובן...

פרקים 150-151 פרקים מאוד יפים לדעתי...

למעלה