באיזה עיר זה "בית הצופים"זה דחוף!!!
ה הדסי מתה על אגמי New member 14/12/05 #2 ../images/Emo12.gif, לא יודעת../images/Emo4.gif חלוש, פעם באה תשרשרי
א אביחי 33 New member 14/12/05 #3 חלי כאן זה פורום אגם../images/Emo4.gif ולא פורום שאלות. יש שרשור שזה שרשור של דברים שלא קשורים לפורום. בגלל שאין אחד כזה, נעשה את זה ל ואין לי מושג.
חלי כאן זה פורום אגם../images/Emo4.gif ולא פורום שאלות. יש שרשור שזה שרשור של דברים שלא קשורים לפורום. בגלל שאין אחד כזה, נעשה את זה ל ואין לי מושג.
ח חלי 66 New member 14/12/05 #4 האא לא ידעתי שזה הפורום של אגם אסור לדבר על דברים אחריםם!! ולא תודה לא צריך "לעשות אחד כזה"
א אביחי 33 New member 14/12/05 #5 ../images/Emo4.gif יש חוקים שלא אני המצאתי, אלא בכל הפורומים. ודבר שלא קשור לפורום, עושים שרשור (שזה שרשור של דברים שלא קשורים לפורום), ושמה שמים את כל הדברים שלא קשורים לאגם[כי יש חיים מלבד הפורום] חוץ מזה אפשר לדבר על זה, גם בשרשור בוקר.
../images/Emo4.gif יש חוקים שלא אני המצאתי, אלא בכל הפורומים. ודבר שלא קשור לפורום, עושים שרשור (שזה שרשור של דברים שלא קשורים לפורום), ושמה שמים את כל הדברים שלא קשורים לאגם[כי יש חיים מלבד הפורום] חוץ מזה אפשר לדבר על זה, גם בשרשור בוקר.