באיזה מגמה אתם?

נתוש ז

New member
../images/Emo45.gif כמו כולם, האנסיין באמת היה קשה

בעעע.. הורס לי את ה-98 שרציתי בביולוגיה, טוב נו-ניגשים אליו שוב

נתוש ז

New member
אני ניגש על 98 לשלושת השאלונים

ובשני החלקים האחרים אני מאמין שירד לי אולי 3-5 נקודות...ככה שיש לי מצב... אבל האנסיין...בעעעעע........אני אסיים אותו עם איזה 90
(82 בערך בגרות, 98 מגן =\ ). זה באסה.

נתוש ז

New member
התוספת זמן הייתה מה זה שכונתית אצלי

קיבלתי כ"כ הרבה תוספת זמן!!!! שאין לך מושג... יש לי גם "הקראה" וגם "תוספת זמן" (נו..דיסלקט
). בקיצור..הזמן של ההקראה לא יורד מהזמן של המבחן.. אז פשוט ביקשתי כל 10 דקות הקראה...ובכלל לא הקשבתי לה-סתם חשבתי על התשובות לשאלות
וחוץ מזה הוסיפו לי עוד איזה 20 דקות אחרי שהזמן שלי נגמר... יצא לי כל הבגרות (שלושת השאלונים) מעל 20 עמודים (ויש לי כתב קטן קטן קטן)...רשמתי המוון...=] אמממ...סתם המקצוע הכי חזק שלי :) אז למה לא? אבל הסופי שלי יהיה נמוך מה98 שרציתי =\ הוא יהיה איזה 95 =\

יוווווווו, איזה כיף לך!!|מקנאהקשות|

אצלנו הייתה משגיחה ממש ממש מרשעת!!
בגלל שהיה כתוב שהאנסין הוא "כשעה" אז נתנו לכולן עוד 10 דקות תוספת, ואני הייתי בטוחה שהתוספת זמן שלי, שבמבחן הזה היא הייתה רבע שעה, היא תהייה בנוסף ל10 ד' שכולן קיבלו, אבל מה היא אומרת לי פתאום המשגיחה הזאת, טוב נשארו לך עוד 5 דקות, כי כבר קיבלת את התוספת זמן שלך ביחד עם כולן!! ואני מסבירה לה שאין קשר בין התוספת שלהן לשלי, ואני צריכה לקבל עוד זמן, והיא מתעקשת איתה ורבה איתי ואומרת לי שלא! חוצפנית!! אמרתי לה לקרוא לרכזת שתגיד לה שאני צריכה לקבל עוד זמן, והיא לא רצתה לקרוא לה!!! ואני סמכתי על זה שיש לי עוד רבע שעה!!! ונשארו לי עוד 3 שאלות לעשות, שכולן ביחד שוות 40 נקודות!!! <ואחרי המבחן כל האחראיים אמרו שהיא הייתה צריכה לתת לי את הזמן שלי, אבל ממש זה עוזר לי עכשו...> וככה יצא שעשיתי 3 שאלות ששוות 40 נק' ביחד, תוך חמש דקות בלחץ היסטרי... אני כבר רואה את הציון...
טוב, חפרתי.. אבל מה אני אעשה, זה עדיין מעצבן אותי... וסחטיין על המגן והציון הסופי

נתוש ז

New member
חח......קרה לי משהו דומה בתנ"ך

שהמתכונת הייתה אמורה להיות איזה שעתיים וחצי או משהו כזה... וכל הכיתה קיבלה עוד 30 דקות.. ואז אחרי זה אמרו לכיתה לסיים, ופתאום עושים לי "10 דקות אחרונות" שנשארו לי 40 נקודות, היו 20 נקודות שלא עשיתי ב-כ-ל-ל, לא הספקתי לרשום מילה, קיבלתי 78
פעם זה עצבן אותי, כבר התרגלתי לזה שאני צריך להשלים תנ"ך :) אני ואת עשינו את אותה הטעות, שוויתרנו. אם לא היינו מוותרים היינו מקבלים, ואף אדם בעולם לא יכול להכריח אותך להגיש בגרות לפני הזמן...אין דבר כזה. את אומרת לה לקרוא למשגיחה שלה (את זה היא חייבת לעשות מבחינה חוקית) והיא תצדיק אותך.. וכן, את חפרנית כמעט כמוני

בדיוק, זו הייתה טעות לוותר...

הייתי צריכה להתעקש ולא לתת לה אותה עד שהיא תקרא לרכזת... ומובן מאליו שהיא צריכה לעשות את זה, אבל כנראה שלא ממש היה אכפת לה...

Mar Gamish

New member
כבר ה5 באוגוסט?

זה עובר מהר... פסיכולוגיה-סוציולוגיה ביולוגיה צרפתית [בתקווה להשאר]

נתוש ז

New member
ביולוגיה {../images/Emo47.gif} ומחשבים =]

זה רק אתם חוזרים לבית ספר.. =) תתכוננו לשנה הקשה מכולן

NaaMuna

New member
חחחח..דווקא לאאאא../images/Emo70.gif

|סמיילימוציאלשון| כי זה לא מוציא באמת..

נתוש ז

New member
לי באופן אישי...

היה 21 יחידות בקיץ האחרון (שסיימתי להיות שמיניסט).. זה היה לחץ מטוווווווווורף... (טעויות של הבית ספר תאכלס, כי עשינו כמעט את כל הבגרויות בסוף יב'). אבל בכלליות-לרוב יב' היא השנה הכי קשה.. תנ"ך וסיפרות (2 המקצועות עם ההכי הרבה חומר), והיחידות הקשות של המקצועות בחירה, ומתמטיקה השאלון הקשה וכו'... השנה הכי קשה ללא צל של ספק.

NaaMuna

New member
אמממ..

אצלנו <אני מקווה..> זה לא יהיה ככה.. כבר סיימנו <כמעט כולן> מגמות.. אז לא נשארו כ"כ הרבה מקצועות.. השנה אנחנו נראה בעיקר מת'...וקצת אנגלית.. ועוד כמה מקצועות לא קשים במיוחד..<תנ"ך,אישות,לקט,תושב"ע..בעעעע> חחחח.., יהיה טוב בעז"ה..

N u P i

New member
ביוטכנולוגיה

5 ביולוגיה, 5 כימיה ו5 ביוטכנולוגיה ובעקרון זה היה אמור להיות גם 5 אנגלית ו5 מתמטיקה אבל עכשיו כמה ירדו במתמטיקה ל4...כמוני...חפיף:)

elivnat

New member
מוגבר אני עושה ב ../images/Emo42.gif

תנ"ך, תושב"ע, אנגלית ותקשורת כמו שאמרתי..

למעלה