באיזה מאזן לבחור?

avihay23

New member
באיזה מאזן לבחור?

שלום ברצוני להיוועץ בחברי הפורום כדי להגיע להחלטה סופית באיזה מאזן עלי לבחור ולצורך העניין כמאזן הראשון. אני חייב לציין ששקלתי הרבה גורמים והגעתי להחלטה שאני מעדיף מאזן חדש ולא יד שנייה, מוכן להתפשר על מחיר ממוצע לא יותר מידי יקר ולא משהו זול, חייב להיות בעל איכות ועמידות טובה וכמובן נוח לצולל עצמו. אז ככה: הכיוון שלי הוא ה- vector 1000 של mares, קבלתי עליו כמה המלצות טובות אבל עדיין לא השתכנעתי לגמרי. אני רוצה לציין שאני צולל כבר כמה זמן עם ציוד מושכר ואני מעוניין לרכוש ציוד שגם ישמש אותי בעתיד לצורך צלילות יותר מורכבות (עומקים!) וגם לצורך צלילות דייג. לכן אבקש מכם חברי הפורום להמליץ לי על מאזן שיענה על מירב הקריטריונים שאני חפץ בהם ואוכל להיות בטוח שאכן עשיתי קנייה נכונה. תודה מראש אביחי

ניב ד

New member
חפש בפורום

תעשה חיפוש בפורום על המילה מאזן ותמצא את כל התשובות. לדעתי אפילו בדף הנוכחי יש מספר תשובות על כך.

התשובה מופיעה בגוף השאלה V-1000

בתור מדריך צלילה וגם כמי שצולל צלילות טכניות עמוקות, VECTOR-1000 של MARES הוא השילוב המצויין בין מאזן סופר ספורטיבי לבין מי שמעוניין לשאת מיכל 18 ליטר לצלילת עומק טכנית ולשאת ציוד נוסף כמו מיכל פוני מקדימה (למאזן 8 טבעות מתכת לתליית אביזרים-רק במאזן טכני יש מספר טבעות מתכת שכזה) של כ- 5-7 ליטר בתערובת של כ- 40-50 % חמצן לחניות דקומפרסיה ארוכות, גלגלת, נקניק לחניית דקומפרסיה+משקולת, ציוד רזרבי בכיסים (כיסים גדולים עם רוכסן), נפח הצפה גדול שיכול לאפשר נשיאת משקולות כתוספת בעת חניית הדקומפרסיה (נפח ההצפה הגדול יאפשר לך לקחת בנוסף לכל המיכלים הגדולים גם משקולות, מצב שמצריך מאזן גדול מספיק שיוכל לאזן אותך בעומקים של 55 מטר בצלילה טכנית). יש לי מאזן טכני עם בלדר כפול ואינפלייטור כפול לשם צלילה עם שני מיכלים. כשאני רוצה להנות באמת אני צולל עם ה- VECTOR-1000. יותר מכל מדובר על מאזן שיש לו "אבא חזק" בארץ. שרות מצויין של היבואן דוגית בת"א רח´ בן-יהודה. ממליץ לך לקבל הצעת מחיר מהם ואח"כ תוכל לפנות אלי ולקבל הצעת מחיר אטרקיבית עם משלוח עד הבית. בקיצור מאזן מצויין לצולל הספורטיבי שמעוניין מידי פעם להנות מצלילת עומק. אם טרם עברת קורס טכני לצלילת עומק, אתה מוזמן לפנות אלי מאחר ואנחנו פותחים קורסי טכני מידי שבועיים באילת בכפר הצוללים, ועכשיו זוהי התקופה הטובה ביותר באילת-שמש, שקט ומחירים נוחים !

ניב ד

New member
אם כבר עשית כזו פרסומת

אולי תוכל לפרט קצת לגבי המחירים של הקורסים הטכניים והאם יש הנחה לחברי הפורום או סתם בגלל החורף ?

למעלה