באיזה יום איתי חוזר?
P proof New member 12/3/02 #2 אז ככה הוא חוזר ב20 כן או לפחות ככה מניק סאבסידל אמר (לא היה לי כוח לכתוב באנגלית)
X xflil New member 12/3/02 #4 אהההההה יום אחרי שאנחנו הולכים לאורה! (במידה ונתקבל חחחחחחחחחחחחחחחחחח) Ohel-Shem SUCKSSSSSSSSSSSSSSSSS!
אהההההה יום אחרי שאנחנו הולכים לאורה! (במידה ונתקבל חחחחחחחחחחחחחחחחחח) Ohel-Shem SUCKSSSSSSSSSSSSSSSSS!
X xflil New member 12/3/02 #9 אפילו יותר אני 17 ואתה 19 הא הא.........אותי יקחו קודם (עזבו) אני הולך לשירו´ש שלי! ביי אני הרבה יותר אומלל ממך חחחחחחחחחחח
אפילו יותר אני 17 ואתה 19 הא הא.........אותי יקחו קודם (עזבו) אני הולך לשירו´ש שלי! ביי אני הרבה יותר אומלל ממך חחחחחחחחחחח
P proof New member 12/3/02 #10 אני 19 אבל אתה תהיה ראשון ואני הרבה יותר מאוחר כי אתה 17 ביום שלישי אני 19 ביום רבע מבין?