באיזה גיל...?

ר ו מ י ה

New member
גיל 23

לאחר שהחלטתי "לנקות את הגוף" (בורות של תמימים) ולהפסיק את הגלולות, שותקתי ע"י כאבי תופת איומים. התחלתי בירורים שגררו שלל הבחנות ממספר רופאים יצירתיים - מהפנייתי לפסיכולוג ועד רופאה מרגיעה במיוחד שאיבחנה גידול. בסופו של דבר הגעתי לשערי צדק שם פגשתי את ד"ר פוס (מודה לו עד היום) , ממנו שמעתי לראשונה את המילה שתלווה אותי כל חיי- אנדומטריוזיס.

בגיל 26

בעיקבות גילוי כמות גדולה מאוד של נוזל עכור בחלל הבטן לאחר שימוש באיקקלומין .

שאלה כואבת - 26 כמעט

אחרי שנים של יסורים בהן עברתי אינספור פועלים שענדו תג של רופא שלא הבינו למה בכל חודש אני במיטה, עייפה רוב הזמן, לוקחת משככים בכמויות מסחריות, הולכת כפופה וכואב לי אפילו להשתעל.. אחרי יותר מעשר שנים של מחזור גיהנומי אובחנתי. התייסרתי במשך יותר מ- 120 מחזורים ואף אחד, אף אחד לא העלה על דעתו שיש לי אנדו'. האנדו' התגלה אחרי שהפסקתי גלולות. משם הדרך היתה קצרה מאד לחדר ניתוח בפעם הראשונה, אז אובחנתי. מאז, זרמו הרבה מים בנהר, יותר מידי.

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo45.gif איזו הגדרה מושלמת

"פועלים שענדו תג של רופא" לא ברור אם לצחוק או לבכות

ליהיS

New member
אני חושבת שמוסכניקים בקיאים יותר

מפועלים עם תג. ולשאלה. גיל 26, לאחר כמה וכמה שנים של כאבים ואינסטלטורים (אם נמשיך לפי בואינג) לא מוסמכים בעליל.

נעמי 17

New member
בגיל 29

אחרי שערכי ה ca125 השתוללו והגיעו בפעם הראשונה ל350 <ואחרי כמה שנים גם ל 800> אושפזתי לניתוח דחוף שהסתיים בפתיחת בטן. עד לאותו הרגע אמרו לי שכנראה יש לי איזו שהיא תופעה, אבל שאין מה לעשות איתה.....

יול6

New member
בגיל 27

כשרציתי לחזור לקחת גלולות והרופא מסתכל באולטרסאונד, מצביע על כתם שחור גדול ואומר "כל זה לא צריך להיות כאן". הציסטה האהובה שלי.

4 חודשים לפני גיל 30 ../images/Emo132.gif

כלומר לפני 5 חודשים,הגעתי למיון 3 פעמים בשבוע בעקבות כאבי תופת באגן וזאת לאחר הפסקת גלולות במשך שנתיים וכדורי איקקלומיןרבים (במשך כ-8 מחזורים). השם ירחם... יום טוב ליאת

גיל מבוגר יחסית לגלות אנדו' לא?

כנראה שלא ביצעתי את כל ה" אפשרים של endoit " ולא למדתי ובגלל זה גם עברתי דרך ייסורים ארוכה

טוב יקירתי את יכולה לצאת מהפינה

ליהי עדכנה אותנו בבוקר מוקדם (מטורפת לגמרי הבחורה הזאת קמה ב7:00 כדי לכתוב בפורום) שהכול עבודה של ההוא עם הסיגר את משוחררת

למעלה