באיזה גיל?

כמו שיש

בני 17 שהם מאוד בוגרים, כך גם בני ארבעים שאינם
.
&nbsp
צריך להגיע "בשל" ולדעת מה הם הסיכונים, עם מי נכנסים לקשר וכו'.
ואם בן 17 יהיה מודע לזה,
מבחינתי זה שווה ערך לאדם מבוגר יותר.
&nbsp

A לוןA

New member
תלוי בבשלות האישית ובכל מקרה לא לפני גיל 25

עם כל הכבוד לבני ה-18 הנורא מגובשים ובוגרים- יש תהליכים שרצוי להשלים לפני שנכנסים לבדסמ
(ברור, יש יותאים מהכלל ויש גם כאלו שבגיל 40 יהיו אניפנטיליים- אבל ככלל אצבע)

A לוןA

New member
אתה חושב שאני קובע את החוקים כאן?

יתכנס הקבינט, ונעלה את ההצעה לדיון.
או שהכי טוב
נלך ישר לשרה.

אגב, יש עוד עניין - איך מגדירים בדס"מ?

הרי המנעד הוא רחב, ואנחנו תמיד אומרים שבשוק הבדס"מ כל אחד יכול לבחור את מה שמתאים לו.
&nbsp
אז אם מישהו מכניס לסקס שלו כבר מהרגע הראשון דברים כמו הוראות, ספנקים, הגבלת תנועה בכל דרך שהיא (נניח, שהוא מחזיק לה את הידיים ולא מאפשר לה לזוז) - האם זה ונילה? בדס"מ?
לדעתי האישית, גם אם לא מדובר בזוג קלאסי "לפי הספר" של D/S - כל עוד קיימים כמה אלמנטים של שליטה-BDSM - ונילה זה לא.
ועם הדברים האלה אפשר להתחיל, לדעתי, בכל גיל שרוצים.
אני לא רואה סיבה שמישהו/י שאוהב/ת ספנקים, ציות להוראות וקשירות, ושלמ/ה עם זה לחלוטין - י/תחכה עם הצורך הזה לגיל מסויים או לצבירת ניסיון.

כמו שכתבתי לאלון -
זוג אחד יעשה את זה סתם בשביל הכייף, כפרקטיקה, וזוג אחר - ייתן לאותן פעולות בדיוק - את המהות הבדס"מית.

A לוןA

New member
כל מה שתיארת הן פרקטיקות

ואינן המהות.
המהות הבדסמית היא מסירת שליטה. זו המסגרת, ובפנים יכול כל אחד ליצור את התמונה שלו, בצבעים המתאימים לו. אם אין מסירת שליטה, זה אולי מין קינקי (מה שנקרא-
וניל עם פצפוצים)- אבל הוא לא בדסמ כמו שאני מגדיר אותו.

מסכימה עם נושא המהות, אלא שלדעתי -

או ליתר דיוק, כך תמיד היה *אצלי* - זה אף פעם לא נטו פרקטיקה.
גם לאפשר למישהו להגביל את התנועה שלך, להפליק לך ולתת לך הוראות - זאת מסירת שליטה (שוב - בשבילי, מהמקום ש*אני* מגיעה לזה).
זה לא חסר מהות בעיניי, וזה שליטה/בדס"מ (בעיניי) גם אם זה תחום רק לפעילות המינית (יש כאלה שבשבילם הבדס"מ יישאר לעד תחום כך, וזה בסדר).
אני אישית, מאז ומעולם, הייתי זקוקה למסירת שליטה כדי באמת להנות מפעילות מינית.
כמובן, ייתכן שיש מי שבאמת עושים את זה ללא המהות או הכוונה העמוקה, אבל לא עליהם אני מדברת :)
ואולי אני מנסה גם להגיד - שכמו הרבה דברים במיניות האנושית, גם כאן יש אולי סוג של סקאלה.

A לוןA

New member
יש פרקטיקות שהן מובהקות- יש כאלו שלא

ברור שקשירה מלווה במסירת שליטה. זה נובע מעצם הפרקטיקה.
אבל דיבור "מלוכלך" (לאו דווקא השפלות)- יכול לבוא עם מסירת שליטה, או בלעדיה. ספנקים, נניח, יכולים לבוא עם מסירת שליטה, או בלעדיה. ויש עוד המון דוגמאות
כך שאם את נהנית מספנקים, נניח, אבל במהות לא מסרת שליטה- זה נהדר, זה מענג, זה מטיס- אבל זה לא בדסמ בעיני, אלא וניל מפוצפץ.
זה בסדר גמור, ויש גם לזה מקום כאן- אבל אם שאלת איך מגדירים בדסמ- בעיני, זה לא בפרקטיקות- זה במהות.

matteryou2

New member
את לא :)

בת הזוג שלי חוותה את המיניות שלה מגיל 14 כ BDSM, ומאז המשיכה עד היום באותו כיוון...

matteryou2

New member
חחח שאלה מטרידה

הבייביסיטר שלה היה צריך לתפוס אותה בכוח למיטה ב 2 בלילה, השתוללה, בלי שתבין מה קורה זה הפעיל אצלה משהו פנימי... השאר כבר ידוע

A לוןA

New member
dear god!

Philip, did you know the babysitter made our girl all wet?
מצטער, זה עשה לי אסוציאציות של חינוך אנגלי, ואצלי בראש בחינוך אנגלי מדברים כמו בחיקוי ההוא...

למעלה