באיבחון ADHD מאבחנים גם ODD??
0 05 מיכל New member 18/8/05 #2 תלוי מי המאבחן נוירולוג יכול לחשוד בזה, אבל לא נראה לי שהוא מוסמך לאבחן את זה. מפסיכיאטר הייתי מצפה שכן יאבחן את זה.
תלוי מי המאבחן נוירולוג יכול לחשוד בזה, אבל לא נראה לי שהוא מוסמך לאבחן את זה. מפסיכיאטר הייתי מצפה שכן יאבחן את זה.
ה הירוקה New member 19/8/05 #3 היינו באיבחון אצל פסיכיאטרית (במכון פרטי) לא דובר על כך אבל עפי' הסימפטומים שקראתי כאן יש סיכוי גדול לתשובה חיובית.
היינו באיבחון אצל פסיכיאטרית (במכון פרטי) לא דובר על כך אבל עפי' הסימפטומים שקראתי כאן יש סיכוי גדול לתשובה חיובית.
ד דליה.ד New member 19/8/05 #4 נחוצה בהחלט אבחנה מבדלת ODD ו CD נמצאות בקבוצת הפרעות ההתנהגות לשם שייך ה ADHD.
ה הירוקה New member 19/8/05 #5 האבחנה הזו מתבצעת ללא קשר לאיבחון ה ADHD איך מבצעים אותה? (האם היתה אמורה להיות חלק מהאיבחון)
Z zivadina New member 19/8/05 #6 כן, זה חלק מאבחנה מבדלת פסיכיאטרית ואם הפסיכיאטרית לא התייחסה לכך, למרות שהתלוננתם, כדאי לחזור אליה כדי להשלים את המשימה.
כן, זה חלק מאבחנה מבדלת פסיכיאטרית ואם הפסיכיאטרית לא התייחסה לכך, למרות שהתלוננתם, כדאי לחזור אליה כדי להשלים את המשימה.