באיבוד

באיבוד

תקציר האירועים הקודמים: נולדתי עד סוף הצבא הייתי מאד דעתנית, לוחמנית משהו, בטוחה בעצמי, ובטוחה בכלל. העזתי המון וכמעט בכל תחום. הרבה כשרונות, אינטליגנציה בשפע וכריזמה (נשמע שחצני, נכון? תכף יתברר שכל הנ"ל- אגוזים למי שאין שיניים). החל מסוף הצבא, החלה ירידה. שום טראומה. אני פשוט הולכת ומתכווצת. לא מעיזה לעשות. מפחדת מהקיום שלי מפחדת להיות אני הווה: ההתרשמות הראשונית ממני היא עדיין מצויינת. אני עדיין כריזמטית, ועושה רושם שהאינטליגנציה לא התכווצה. אבל משהו עמוק בפנים, בבטן נעול. סגור. לא מוכן להיפתח אל העולם הזה. אני לא מצליחה להחזיק עבודה לאורך זמן. הלך מחשבה כיאוטי והרגש בהתאם אציין שאני מאובחנת ADD אני עושה אינסוף החלטות שגויות וניהול הכספים שלי? אלוהים ישמור. וזה מוזר, כי אני לא בליינית גדולה (אולי יציאה בחודש) ולא שופרית גדולה... כאילו נוזל לי בין האצבעות.. למה זה? מה זו המוגבלות הזו? מחבלת לעצמי? מענישה את עצמי? כל כך נמאס לי מעצמי. חברי אומרים שהם מקנאים במגוון הכשרונות שיש לי (ואני ערה לכך שהם רבים), אך הייתי מוותרת על רובם לטובת מיקוד, לטובת עשייה ארוכת טווח ויציבה. קשה לי לבטא את עוצמת התיסכול והכאב הכרוכים בכך ואת חוסר הערך העצמי. אני נואשתי ממני. מישהו יכול לעזור?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מתכווצת

יקירה, אפשר להתייחס בכמה מישורים. הראשון - לחפש מה השתנה מאז השירות הצבאי שמשפיע עלייך - או מה היה נכון עבורך בתקופת השירות. אחר - ADD יכול להיות דבר משמעותי. הדבר העיקרי שאני שומעת אצלך מזה הוא אימפולסיביות. אבל אולי החשוב ביותר הוא להתחיל לבדוק את הדבר שנעול בבטן. מה הוא, מה נועל אותו שם. אי אפשר לשוחח בכל המישורים בו זמנית. ממה תרצי להתחיל?

../images/Emo24.gif

היי ענבל. תודה רבה-רבה על התגובה ועל הנכונות. אני חושבת שהדבר הכי חשוב לי ברמה הראשונית הוא היכולת להתמקד מבחינת מחשבה. בעיקר במה שנגוע לביצוע עבודה. תודה ויום נפלא, לב

האלי

New member
אני רק שאלה

שאלה קטנה מ ה א ת ר ו צ ה ? שאלי את עצמך את השאלה הזו שוב ושוב, הקשיבי לתשובות שעולות בך. אם וכאשר תדעי לאן את רוצה להגיע יהיה הרבה יותר קל להתוות את הדרך.

:)

האלי, קודם כל תודה על התגובה ועל העצה. נראה שזו תהיה התחלה טובה. תודה ויום נפלא, לב

שנת הלב

אני אהיה רעה לרגע: רק את יכולה לעזור לעצמך, אבל יש הבדל בין לדעת את זה לבין לעשות את זה. באמת אני יודעת את זה מאוד טוב כי גם אני הייתי במקום שלך, כלפי חוץ ומה שאחרים רואים סבבה אבל בני לביני חרא, וזה במילים יפות, אבל אפשר אחרת ואני עשיתי אחרת, סדנת מהות של ארגון הומניקיישן מתעסקת בדיוק בזה, איך ליצור יותר מיקוד בחיים, לדעת מה אני רוצה מה באמת חשוב לי בחיים, איך לשלוט בנסיבות ולא לתת לנסיבות החיים לשלוט בי ועוד הרבה יותר,

תודה רבה על התגובה ועל העצה..

וזה לא להיות רעה, כי זה לא בא ממקום של רוע. יום נפלא ושוב, תודה, לב

inbalshiacho

New member
לחשוב שינוי

את נשמעת בחורה חזקה ובטוחה בעצמה. מסוג האנשים שהייתי שמחה להכיר אולי אפילו מסוג האנשים שלכולם תמיד כייף להכיר. נלסון מנדלה אמר פעם: " הפחד הגדול ביותר שלנו הוא לא שמא אנחנו חלשים מידי. הפחד העמוק ביותר שלנו הוא שאנו בעלי עוצמה שמעל לכול שיעור " וזו את יקירתי. עוצמה מעל לכול שיעור. מה לעשות שגם האדם המוכשר בעולם צריך מטרה כדי לממש את העוצמה הזו . בטח אדם מוכשר כמותך. אחת הבעיות הגדולות של "עודף" כישרון זה שלא יודעים איפה להתחיל. כשאפשר הכול רוצים הכול זה טבע האדם. אבל כמו שאמרתי זה שאת מוכשרת לא יפתור אותך מלמצוא את הדרך שלך, אבל זה כן יעזור לך לכבוש את מטרותיך בענק. אז בתור צעד ראשון. אבקש ממך לעשות תרגיל פשוט. אני רוצה שתרשמי לי את משאלת הלב הכמוסה ביותר שלך. איפה את רואה את עצמך במצב אידיאלי. לא כזה פשוט כמו שזה נשמע. אני רוצה הכול אם כול הפרטים הכי קטנים. במה את עובדת ? מה תפקידך בעבודה ? איזה שעות את עובדת? כמה את מרוויחה? מה את אוהבת בעבודה? כמה השכר דירה? איך את מסתדרת כלכלית? מה את עושה כשאת מגיעה הביתה? איפה את גרה? איך החיים הזוגיים/ משפחה? מה את עושה בשעות הפנאי ? איך את מבלה ? מה את לומדת/למדת ? הכול... גם מה ששכחתי לשאול. חשוב להבין שאני שואלת אל מצב אידיאלי אמיתי וקיים לא אל מצב היפותטי נסי לדמיין שאת כבר שם. אז זה לא כזה פשוט, אני יודעת, אבל אני גם יודעת שיש לך את התשובה אם לא את כולה אז לפחות חלקים ממנה. אז קחי תזמן ותעני מהלב ובכנות. ויקירה אל תתנצלי אל שחצנות יכול להיות שהיא הכלי החזק ביותר שלך בדרך להגשמה אמצי אותה וזרמי איתה אז את שחצנית ומוכשרת (זה לא נשמע רע כול כך כשאני אומרת את זה , נכון ..?) בהצלחה ענבל מאמנת אישית [email protected] בבקשה תחזרי אלי במייל האישי

למעלה