באטרקאפ שולטת!

narkisu2

New member
באטרקאפ שולטת!

חולה על באטרקאפוש... אחותי קנתה לי ליומולדת בובות של השלישיה...

I AM MOJO JOJO

New member
מה?!?!!?

איפה?! אני מחפש כבר שנים בובות וצעצועים של פאוורפאף,הסידרה הכי יפה בהיסטוריה!!איפה?!?!איפה?!!? איך הבובות ניראות?האם יש גם בובה של מוג'ו?גלו לי,ספרו לי!!

נו כבר אמרתי לך!!!../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif

בוא איתי למונסטון!!! ותודיע לי מתי אתה הולך!!!

יאללה...../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

בא לך שבוע הבא
אני גם צריכה ללכת לעיר לקנות מתנה לאמא שלי...

נו...../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

תשאל את ההורים שלך אם הם יכולים להסיע אותך לראשון....לקניון רוטשילד...ניפגש שם..ונקבע תאריך במסרים... ת'אמת שמחר אני יוצאת...אבל לסרט עם הכתה...בא לך יום חמישי שבוע הבא???הכי מתאים לי
או אולי היום
למרות שיש לי שעורים במדעיםםםםםםםםם

I AM MOJO JOJO

New member
בואנה,עלה לי אחלה רעיון!!

בסדר,חמישי הבא נוח,אבל צ'מעו איזה רעיון!! תנו ת'טלפונים שלכם,ואני כבר עכשיו מיתקשר. אני עוד לא אתן את שלי,מה אני פראייר? ואם אתם פתאום לא תרצו לתת את שלכם? מי שבעד,שיכתוב כבר עכשיו את הטלפון,אני אתן את שלי, ותוך שנייה תשמעו ת'קול המעצבן שלי!!

אני...../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

מעדיפה שלא
תן את שלך, אני אתקשר...אבל עזוב...לא נעים לי...חחח...

I AM MOJO JOJO

New member
רואה?

אמא שלי מסכימה,אבל אני לא פראייר,אולי בבוא היום אני אתן לך.... אבל אנל'א פראייר. דרך-אגב,מצאתי את האתר הרישמי של אגם רודברג....

I AM MOJO JOJO

New member
קבלי ת'כתובת:

http://www.agam1.co.il/ דווקא שמתי לב שפעם היא הייתה קצת יותר רזה,עכשיו היא קצת יותר מלאה בפנים....

יואוו תום דחווףף../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

בדיוק הרגע פתחתי את פורום אוף טופיק ובעמוד החמישי יש שם את האתר של אגם!!! עמדתי להיכנס אליו אבל אמרתי:טוב נו, נבדוק מסרים קודם", ואז כזה אני קולטת שגם אתה מצאת אותו באותה שנייה!!! יואו איזה גונבבבבבבבב

חח...../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

טוב, ממילא אין לי על מה לדבר בטלפון...תמיד זה קורה ואני שונאת את זה
ואני מתכוונת לדבר בטלפון עם פורומיסטים...עם חברות אני מדברת שעות...וגם לא נעים לי...אמא שלי כאן...

I AM MOJO JOJO

New member
כן,

שאין על מה לדבר,ושאתה מתבייש ככה,זה מה-זה מעצבן.... אני יכול גם לדבר הרבה עם חברים!! אה,ואיזה קטע עם האתר!! אבל באמת,לא יפה לה ככה,יש לה פנים קצת שמנמנות.

ניסיתי פעם..../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

עם מישהי מקהילה צעירה...לא היה נעים...כיא נחנו תמיד רבות...אבל איתך קובי, לא נראלי...לא יודעת למה...מילא עם תום...אבל לא איתך...כי אין לי על מה לדבר איתך...

I AM MOJO JOJO

New member
איזה כייף!!

כל דקה יש הודעה חדשה!! פשוט פורום מלבלב!! דבר ראשון:מי אלו איה,שירלי ומאיה או איך שיקראו להן. דבר שני:חן צודקת.זה לא כ"כ נעים.מילא אחרי המיפגשפורום,או אחרי המיפגש פורום השני,יהיה כבר על מה לדבר,כי ניהיה יותר מגובשים, אבל עכשיו?

למעלה