באטרפליי

שמוצקין

New member
באטרפליי

את גם מוזיקאית? את מגדירה את עצמך כדמות טראגית בדומה לבאטרפליי של פוצ´יני?

שמוצקין יקירי, כתבתי על כך כבר

למישהי פה בפורום לא זוכרת למי ויש לי בעיה לכתוב שוב כי אימגין יכול להגדיר את זה כאוף טופיק ואני מנסה להיות ממושמעת בפורום הזה שלא כמו בחיי הפרטיים במציאות הלא וירטו ושלא כמו בפורומים מסויימים אחרים שאני בהם מעניין שדוקא שאלתי את עצמי אם להמשיך את הכינוי שלי ממוסיקה קלאסית וואלה,ומאקטואליה יואל ועכשיו אורט לפה, והגעתי למסקנה שזה כדאי כי חברים שלי שמסתובבים ברשת , למשל ארבע העונות כשנכנס לפמיניזם בתפוז , מיד ידעתי שזה הוא ונורא שמחתי ועניתי לו לענין על משהו שהוא כתב פה כלומר, אם לקשור את כל זה להתמכרות לאינטרנט, יש שאלה אם רצוי שחברים שלי מפורטלים ומפורומים אחרים שבמקרה יכנסו לפה ידעו שזאת אני אותה מאדאם באטרפליי ממוסיקה, מספרות, מאקטואליה וכו והגעתי למסקנה שהיתרונות מרובים מהחסרונות אוקצור לסיום, ואגב שמי הפרטי הוא דליה, וחלק גדול מהפורום שלי בוואלה כבר פגשתי בחיים, הסיפור הוא שנכנסתי ביואל כאלמה מאהלר ומאהלר השריף של הפורום דאז התעצבן עלי קשות ואני הירוקה לא ידעתי שיש בעיות של פרלייל בשמות אבל מיד החלטתי להחליף, היה שם בחור בשם פוציני שמאד מאד התלהבתי ממנו אז ביקשתי ממנו להיות מאדאם באטרפליי, בתור קשר אליו כאחד שכתב אותה...הוא מיד הסכים ומאז אני המאדאם שגם הקימה בורדל מוסיקלי מצליח שבו נגנו מוסיקה קלאסית ללקוחות בזמן שהם חיכו לבנות...סמיילי גדול בכל מקרה, אני מאד מזדהה עם הדמות הטראגית של באטרפליי,מאד מאד אוהבת את היצירה הזאת, אבל יש דברים שאני אוהבת יותר אני גם שרה במקהלת הגליל העליון וביום שלישי אנחנו מופיעים עם בריאת העולם באבו גוש, למשל... וסליחה על כל האופ טופיקים אי מגין, זה לא יחזור יותר אם עוד פעם מישהו ישאל אותי על שמי אפנה אותו לחיפוש בפורום...... חג שמח אני לא בבית אלא אצל חברה בתל-אביב וכואב לי שאתם לא מתגעגעים אלי כשאני נעדרת...סמיילי שמחה מאד מאד שיש פה קצת פעילות

למעלה