באטמן!

DarlingAdam

New member
באטמן!

נה-נה-נה-נה-נה-נה-נה-נה, באטמן!! .... סדרה ישנה ולכן, יש להניח, זולה. סדרת קאלט שתמשוך אנשים מכל הגילאים. סדרת אקשן! ואנשים בטייטס! *שיעול* - אולי כדאי להנהלת AXN לקנות את הסדרה הזו, מבחינת עלויות, קהל יעד, שיווק וכו'. לא רק בגלל שאני נורא רוצה לראות אותה. אפשר גם לחשוב על כל סדרות הבת והסרטים הנלווים - אקשן גיבורי-על מאוד מוכר כיום.

נתנאל051

New member
מה?

DarlingAdam

New member
.....באטמן?...

....הסדרה?...... וכל שאר מה שאמרתי. בתקווה שמי ממחלקת הקנייה של AXN יקרא.

DarlingAdam

New member
קאלט:

ממתק תרבותי מוערך בעל גרעין צופים קשה של "מעריצים", ומעלות מעבר לאקטואלי - כלומר, משהו שיחזיק מעמד ויחזיק מעריצים במשך שנים ארוכות ולא רק בזמן שידורו המקורי.

DarlingAdam

New member
תודה על התמיכה!

וכן, עד כמה שידוע לי, הסרט משנת 1966, והסדרה היא 66-68 או משהו כזה.

HuGo Hell

New member
נשמע רעיון טוב. ../images/Emo1.gif

ראיתי תמונות של זה לפני כמה ימים ואני בהחלט רוצה לראות את זה. אבל, אני לא יודע אם הם יקנו את זה לא חשוב כמה זול זה. הם עכשיו קצת רוצים להתמקד בסדרות חדשות ולא נוסטלגיה, עד כמה שהבנתי
אבל נראה. אולי הם כן ישימו אני בהחלט בעד.

DarlingAdam

New member
superheroes are in

AXN חשוב פעם להתייחס אולי לסדרות גיבורי על מצוירות? לא מדובבות כמו בערוץ הילדים, מה שגם מועיל מבחינת עלות וגם מבחינת האוזניים שלי. יש חדשות - justice league unlimited, batman etc - וישנות יותר - superfriends, the old justice league.... - ובאמצע כמובן - batman beyond comes to mind אלו, בכל זאת, סדרות אקשן. עם דברים מתפוצצים והרבה יריות.

נתנאל051

New member
אילו סדרות רציניות???

לא כמו בערוץ הילדים? אני לא חושב שהם יתנגדו לעצתך, כי פעם הם שידרו את אסקליבר-תוכנית מצוירת. סדרות רציניות?

DarlingAdam

New member
.....בהתאמה מוחלטת

לכל שאר התכניות שמוצגות כרגע בערוץ, לרבות הריאליטי, שהן כולן מלאות בכובד הדעת ובעמקות המחשבה? :)

למעלה