באטמן עוגה של באטמן עם באטמוביל מסוכר
B B a m B a m New member 20/4/05 #4 איזה אדיר!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif
B B a m B a m New member 20/4/05 #6 ../images/Emo99.gifשל בראיין +הרד ספיישל! הנה המתנת יומולדת שלי יקירי! חחחחחחחח.... סתם רק אם בא לך....
../images/Emo99.gifשל בראיין +הרד ספיישל! הנה המתנת יומולדת שלי יקירי! חחחחחחחח.... סתם רק אם בא לך....
D dndboy New member 22/4/05 #7 ../images/Emo103.gifכמובן יקירתי אבל רק אם זה יכנס בתקציב שיהיה לי בואותו הזמן
T The Human Torch New member 22/4/05 #9 אני יודע להכין אחלה פשטידת בטטות! אומנם אני לא פול מקרטני, אבל עדיין פשטידת בטטות זאת פשטידת בטטות.
B B a m B a m New member 22/4/05 #10 אני אוהבת פשטידות בטטה...../images/Emo168.gif מה להכין לך ליומולדת? לעמרי אני עושה בראוניז… מה אתה רוצה?
אני אוהבת פשטידות בטטה...../images/Emo168.gif מה להכין לך ליומולדת? לעמרי אני עושה בראוניז… מה אתה רוצה?
A Annabel Lee Fairy New member 23/4/05 #15 מצטערת../images/Emo54.gif אבל אני לא אכין שום אוכל לאף-אחד מכם. לא משהו אישי, אני פשוט לא רוצה שתמותו. חע!
מצטערת../images/Emo54.gif אבל אני לא אכין שום אוכל לאף-אחד מכם. לא משהו אישי, אני פשוט לא רוצה שתמותו. חע!
B B a m B a m New member 23/4/05 #18 אני וטול באמת יפות – אבל טול../images/Emo168.gif לא יודעת להכין אוכל.... אני הבשלנית מבינינו...
A Annabel Lee Fairy New member 25/4/05 #20 טוב... זה בסדר!../images/Emo54.gif אם יופי ובשלנות הם התכונות הדרושות לאישה, אז יש לי חצי, וזו התחלה, לא?
טוב... זה בסדר!../images/Emo54.gif אם יופי ובשלנות הם התכונות הדרושות לאישה, אז יש לי חצי, וזו התחלה, לא?