באחד

bibi12

New member
עזרו לנו

להוריד את ההחלטה להצביע ע"י SMSים בגמר הישרדות ולהפיץ את זה בכמה שיותר מקומות...תודה http://www.atzuma.co.il/petition/idanoosh/2/1000

tomasi1

New member
ההישרדות שלנו כרגיל קומבינות

כצופה נלהב של ההישרדות האמריקאית שם אין קומבינות כאלו או אחרות להשאיר מתמודד זה או אחר במשחק כי שם יש רק משמימת פרס פסל חסינות ומשימת חסינות. אין שליחה של SMS לקביעת המנצח אין אי המתים אין פסילת קולות לפי משימה או שני קולות כרגיל אנחנו הישראלים עושים הכל ההפך וזה נראה רע. הרי זה ידוע מי המנצח ומי לא יעוף זה מייצג את החברה שלנו כקומבינות יהיה בסדר ולהעיף את החזקים והטובים וככה זה נראה אצל המנהיגים שלנו ההישרדות הזו זה ראי על החברה שלנו כי זה טוב להיות תחמן שקרן לוותר על ערכים כמו חברי שבט ג'יבארו כך נראית הממשלה שלנו.

למה? מה הבעיה עם זה?

שליש מהמדינה צופה בתכנית מדי שבוע, מה ההתנגדות שאני אבין. אני לא בעד וגם לא נגד, באמת, מותר להתנגד אבל לארגן הפגנות, עצומות וכל זה? לא נסחפנו קצת?

bibi12

New member
ולכן

עזרו לנו להצביע להוריד את ההחלטה להצביע ע"י SMSים בגמר הישרדות ולהפיץ את זה בכמה שיותר מקומות...תודה http://www.atzuma.co.il/petition/idanoosh/2/1000/ "

blur2

New member
חשבתי שזה מה שקורה באמריקאית

מעיפים את החזקים והטובים כדי לשרוד. או שאתה לא צופה כל כך נלהב?

bibi12

New member
כן ולא

אין נגיעה של ההפקה בהחלטת המשתתפים שלא כמו פה.... כשרצו להעיף את דן....פתאום הוחלט ע"י ההפקה להעביר את דן לשבט הנשי.... והופס כשרצו להעביר את דן....משימת הכח הכפול היה ריקודים....כשמרינה קיבלה כחX3 (ההצבעה שלה ואיסור הצבעה לעוד 2 אנשים) והופס הכח הכפול הפך להיות הצבעה של הזוכה ל-2 אנשים.... לא צריך להיות עוור בכדי לראות את טביעת האצבע של ההפקה במשחק.... באמת...

blur2

New member
אבל התגובה שלך לא קשורה להודעה שלי.

ובכל זאת אני אתן לך תשובות: 1. אם הבנות היו מפסידות דן היה עף בטיל. נעמה אמרה זאת כעובדה. 2. דן הוא זה שפתר את המשימה כך שלא ממש משנה באיזה שבט הוא היה, הוא עדיין היה ניצל מהדחה. 3. משימת הריקודים היא לגיטימית ואף הופיעה בהישרדות האמריקאית והבולגרית הכח הכפול (למנוע הצבעה) הוא קטע שלנו, אני דווקא חושב שיש לו מקום. העובדה שהחזירו את הכח הישן היה צפוי בעיניי... אם זה לא היה קורה השבוע זה היה קורה שבוע הבא.. גם ככה לג'יבארו יש יתרון על חברי סבאנה שנותרו. נחזור להודעה של tomasi1: הזוכה לא יבחר ב SMS (קרא שרשור למעלה ^) ובהחלט היה אי מתים בגרסה האמריקאית. ולא, ממש לא ידוע מי יזכה... עדיין לא סגורים על מה שיהיה בגמר בכלל!

bibi12

New member
אני

צופה אדוק של הישרדות האמריקאית ומעולם לא ראיתי אי המתים.....מעניין איפה אתה רואה??? גם משימת ריקודים לא הייתה.... ולא לא אמשיך להתווכח על הנושא כי אם אתה לא רואה תא אצבע ההפקה לא אוכל לשכנע אותך.... ושתמשיך ההפקה לתעתע בך.... בהצלחה...

blur2

New member
...

ממש לא מפתיע אותי שלא תמשיך להתווכח. אני ממש לא זוכר מהן העונות (לגבי אי המתים נראה לי שעונה 7..) אבל הדברים האלה כבר עלו בפורום ואתה מוזמן לחפש. סמוך עליי שאני לא ממציא דברים מהאוויר

אביבוש23

New member
זה מה שמפליא אותי

הרי זה הולך ככה בכל מקום גם בהשרדות וגם בחיים האמתיים לצערי החזק שורד ואם לא מעיפים אותו הוא מעיף אותך אז מזאת כל התיפיפות הזאת לעזאזל??? אני חושבת שכולם שם משחקים את המשחק גם אם זה תלוי בשקרים ורמאויות הרי ככה רק אפשר לשרוד ואם כבר מדברים על שורד אמיתי לדעתי זה דן הוא זה שמנצח בכל התחרויות ושורד לדוגמא שחר ומשה סתם שם הם ממש לא שורדים!! לא מנצחים בכלום!! ממש מיותרים גם ליה ויעל שורדות!! בקשר לנעמה אני עדיין לא יודעת מה לומר עליה היא חצי חצי גם שורדת וגם שם על חשבון אחרים אבל בסך הכל כולם שם שקרנים אבל ככה משחקים את המשחק!!

bibi12

New member
אביבוש

אם ההפקה לא הייתה מתערבת אז דן לא היה מחזיק 2 תוכניות.... מזמן רצו להדיח אותו ורק בזכות העברתו פתאום לשבט הבנות הוא ניצל ועוד כהנה וכהנה... אז אל תהיה תמים... זה נכון שהחזק הוא שורד (ודן הוא לא החזק)אבל לא השקרן והתכמן שורד.... וזאת לא התיפיפות.... הרצון הוא לתת לסידרה להתנהל לבד ולא לנהל אותה לפי רצון מישהו....

blur2

New member
כבר עניתי לך בנושא.

אין צורך להיטפל לאביבוש
ועובדה שדן כן חזק, הוא זכה בדי הרבה משימות.

bibi12

New member
דן

הוא לא החזק... נועם חזק ממנו ועף מושיק חזק ממנו ועף גיא חזק ממנו ועף עומר חזק ממנו ועף... וכמו שאמרתי לא החזק שורד....השקרן התכמן הוא השורד...והוא הרי עו"ד....וזה אומר הכל...

blur2

New member
בעינייך, וזה לגיטימי.

עד כמה שאני לא מחבב את דן, אני לא מתכחש לזה שהוא חזק. והוא בהחלט התנהל יותר טוב מגיא ועומר במשימות.

bibi12

New member
דן

לא התנהל יותר טוב במשימות אבל הרבה יותר טוב בתחכנות והצלחת איחוד יותר אנשים להעפתם....

blur2

New member
לקרוא מה?

וויכחו על האם דן חזק או לא הוא בזבוז מוחלט של הזמן של שנינו. זה שהוא תחמנו אני לא חושב שיש מישהו שיטיל בכך ספק. אבל הוא משחק את המשחק ואני אתן לו את הספק שהוא לא באמת מתנהל ככה בחיים האמיתיים

אביבוש23

New member
הישאלים תמיד משנים דברים

הרי זה לא רק בהישרדות הם עושים שינויים בכל תוכנית שהם העתיקים מהאמריקים ולדעתי כל המתמודדים שם שקרנים ותכמנים וסתם נדבקים במשה ובדן!! הרי כולם בגדו בסוף ג'יברו העיפו אתצ החברים שלהו וגם סבאנו העיפו את החברים שלהם-בסופו של דברים כולם יעופו-

וואו, בוא נגזים.

אם אתה כזה מומחה בהישרדות, אתה צריך לדעת שמהמקור יצאו כמה תחמנים לא קטנים בכלל שהקומבינות הישראליות קטנות לידם. ונכון, ריכוז הטוויסטים במקור לא כזה גדול, והישראלים הפתיעו בכמה טוויסטים משלהם. ואגב, אם באמת הייתי צופה נלהב היית יודע שהדבר הראשון שעושים שם, כשיש אפשרות, הוא להעיף את החזקים.

למעלה