באותו עניין

ERHAMU

New member
באותו עניין

מבקש עזרה והמלצות לגבי מצלמה חדשה עם דגש על משקל נמוך וקומפקטיות

noamk

New member
זה עתה קיבלתי את החדשה שלי.

PC1000. אין יותר קל וקטן היום בשוק. יש לה גם חסרונות - אבל אם זה הדבר העיקרי שמעניין אותך, אז אין לה מתחרים.

noamk

New member
770$

לדגם NTSC. PAL בטח קצת יותר. טם אתה רוצה אחת - שלח מסר. עוד 3 שבועות אני בארץ.

litvin

New member
גם אני רוצה PAL

דבר עם חמו הוא יתן לך את הכרטיס

t u r t l e 4

New member
חמו יקירי

כולנו כואבים את אובדן ה-pc שלך אבל דחילק כל החבילות שאתה מרוויח ביום בשניה אתה קונה את בית סוני אז שחרר קצת תכיס יא גרזן.

noamk

New member
צור קשר במסרים או תרים טלפון

שים לב למספר דברים לפני שאתה מחליט: א. קוטר עדשה הוא 30 מ"מ אז רוב הסיכויים שהעדשה הנוכחית לא תתאים (כי רוב המצלמות היום הם 29מ"מ או 37מ"מ. ב. אם יש לך קופסא למצלמה - תיפרד ממנה לשלום. ג. אם יש לך חיבור L - הוא יצטרך לעבוד שינויים או להיות מוחלף. ולבחור ששאל במה היא פחות טובה: א. היא יותר יקרה מדגמים אחרים (בארה"ב אפשר למצוא HC21 במחיר של 250$ היום). ב. אומרים (לא בדקתי) שהאיכות תמונה פחות טובה למרות שהיא 3ccd. ג. אומרים שהפונקציית ה- night shot שלה פחות טובה. ד. דורשת עריסה. אין חיבור firewire על המצלמה עצמה. יש חיבור לחשמל. ה. אורך חיי הבטריה אמור להיות יותר קצר.

The Sheriff

New member
תיקון קטן ובטח לא חשוב

ל PC-1000 יש 3cmos, ולא 3CCD. ההבדל הוא שה- CMOS צורך פחות חשמל ומאריך את חיי הסוללה, מה שבעצם הופך ליתרון...

noamk

New member
צודק. תודה.

אבל הסוללה בדגם הזה היא פנימית ולכן אי אפשר לשים על המצלמה סוללה יותר גדולה כמו בדגמים אחרים - אז חיי מוגבלים ביותר.

למעלה