באותו עניין

והנה ציטוט מתוכו:

diphtheria,..led to a gruesome, asphyxiating death for thousands of children each year. .. But by the 1940s vaccination programs had nearly eradicated diphtheria,

תודה על השירות לציבור.

נראה שאת מנסה להעביר את האג'נדה שלך שתרופות הן תמיד מזיקות, על-ידי פירסום מקורות שמצביעים על כך שלעתים תרופותמסויימות לא מועילות. כשאני חושב על זה, גם זה שירות לציבור: הוא מראה לציבור מה רמת ההבנה של מי שמנסים להטות אותו להפסיק ליטול תרופות ולצרוך במקום זה טיפולים "אלטרנטיביים" למיניהם.

מעניין ממה את צוחקת.

אולי מכך שהדברים שנאמרו בקישור שהבאת סותרים את הגישה שלך?
אולי מכך שילדים הפסיקו למות מדיפתריה?
אולי מכך ששוב שכחת לקרוא או להבין מה בעצם כתוב בדברים שהבאת?
או אולי זה צחוק של שביעות רצון מכך שמספיק אנשים מתפתים לטיפולים אלטרנטיביים יקרים ומכניסים כסף לכיסם של המטפלים.

והנה קישור עבורך. זה סיפור על נער שהיה לו חתך ברגל:
http://www.abc.net.au/local/stories/2013/06/06/3776327.htm

אולי גם הוא יצחיק אותך.

אני צוחקת

מהפילפולים שלך שלא היו מביישים תלמיד ישיבה מפונוביץ'

אתה רוצה אוסף של לינקים של אנשים שנפגעו מחיסונים?

מה שאת קוראת "פילפולים"

אנשים נבונים (ויש הרבה כאלה) קוראים "חשיבה". את ראית משהו שנראה לך טוב, אולי קראת בריפרוף, לא חשבת הרבה, והופ - פירסמת. זה יותר עצוב מאשר מצחיק, אבל גם לצחוק זה טוב. זה מועיל לבריאות יותר מהומיאופתיה.

צחוק בריא

להתעצבן ממש לא...
מה שאני קוראת פלפולים זה להוציא משפט מתוך רעיון של מאמר שלם ולבנות עליו תילי תילים של פרשנויות
זה לא נבון

הפוסל במומו פוסל, גברת פלפלת.

זה בדיוק הטריק הנלוז שאת מנסה לעשות שוב ושוב. את מוצאת מקור כלשהו, לוקחת ממנו משפט או שניים, מוציאה אותם מהקשרם ומוסיפה פרשנויות מפה ועד להודעה חדשה.

אני יכול לראות למה האלטרנטיבים מקנאים...

אפילו בלרמות את הקלייינטים יש מי שעושה את זה יותר טוב מהם

למעלה