באושר שנוגע.......

באושר שנוגע.......

האושר שנוגע עכשיו בצעדיי את עולמי מבקש לדעת איך הלב יוצא ומתגעגע אל המנגינה שבין מלותיו אל רגעים שעדיין לא נוצרו אל תמונות שיתויקו לאחר מכן באלבום עטוף בורוד..... וכך כל יום נחזור אל אותו אושר שנוגע , אל אותם טעמים שיש ללשוני לגלגל באותו שביל ללכת בגוף ולאבד את עצמי בין זרועותיו.... לגעת ולחבוק בשתי ידיים את האושר הנכסף את אותן תאוות לגלות בגוף אחר ולהגיע איתן אל גבהים שעדיין לא נכבשו..... באושר שנוגע.......

חיוך של חיים.......

במחשבות של לפני פגישה רעד וחשש התגנב אל תוך לבי , האם תרצה , תאהב את אשר יגלה אל מול עינייך וידייך האם יאוו לחבק את הגוף אותו חשקת כי מתוך המילים אלייך נגלה במערומיו...... בקול שרועד מהתרגשות אל קולך הנשמע דרך קווי הטלפון "אני כאן" נשמע באוזניי "אני בדרך"... לא יותר , ואז הגעתי.... עיניים סורקות פנים לא מוכרים , חיוך של חיים ואור מאיר פני גבר , הידיים נשלחות אלי , הלשון מרטיבה שפתיים חרבות מהתרגשות , ואני כבר בין זרועותיך , אל אותה נשיקה שהובטחה לשני זוגות שפתיים.... כפות ידיים מתחברות באצבעות מלטפות לא מתנתקות אל המגע החם , מבקשות עוד לגעת במה שעד עכשיו היה רק דמיון מתעתע של מילים וקולות מתנגנים מבקשות לחרוט על גופך ובגופי לאתר עור חשוף וחם ......

למעלה