באושר ובעושר עד ....

ב ה י ר

New member
שאני חושבת על הזיקנה

אני רואה את עצמי בבית אבות בקייטנה שלא נגמרת עם המון חוגים הרבה חברה... לא, לא רואה את עצמי מזדקנת עם אף אחד...רוצה להזדקן לבד יש לי מלא תיכנונים על הזיקנה..כל עבודות הריקמה שלי והסריגה שאני שומרת לסיים בבית אבות. סביר להניח שסבלנות לעצמי בקושי יהיה אז לעוד זקן??

magic40

New member
שם אני מתעלפת../images/Emo5.gif

במחשבה העתידית הזו לחוות את היום יום זה הכי טוף כאילו אין מחר אבל זה בתנאי שזה שאיתך לא רואה לעוד 20 שנה וזה הופך הכוונה לכבדה יותר

תני לצלוח את השבוע../images/Emo8.gif

אני לא מחפשת את הרגע בזוגיות,לא מעניין אותי,רוצה משמעות,תוכן ועניין. וכל יום שואלת את עצמי האם זה מה שמתאים לי?ברגע שאדע לבטח ואסמן V אזי, התשובה בגוף השאלה(שלך) -כבר סחטת מיץ רימונים?-

יערית

New member
זהו שאני לא...

מהחושבים רחוק,אולי כן צריכה לעשות כך.פשוט מסקרן אותי מאד לדעת{ואולי יום אחד להרגיש}איך מגלים/יודעים/מרגישים שזה האחד/ת .

jdpworld

New member
במסגרת הנסיונות

יצא לי להחליף דפדפן,ופתאום,הכל נראה אחרת.לא ממש יודע עדין להגיד,טוב יותר או לא,אבל בהחלט שונה..................ואני,כהרגלי,השלכתי על כל מה שסביבי.חושב מומלץ,לעשות דומה... מעכשיו והלאה כל תקשורת בינינו במקום הזה {בנגוד לאחרים} יעבור לפסים של נימוס אלמנטרי במסגרת מחאתי השקטה על מצב החסה בשטחים המוחזקים,כבושים,מתנחולים,של אבות אבותינו,עד יבוא המשיח,או לחילופין,תגמר התחמושת...

יערית

New member
נימוס אלמנטרי

אלופה בו,משתמשת בו בכדי לחזק חורים בחומה. אבל ביננו אין חומות,רק ים ועוד הרבה ימים ואוקיאנוסים, לפעמים הקהל יוצר את הרעיון ולא הרעיון יוצר את הקהל.{המצאתי לא כ"כ בטוחה שהבנתי את עצמי
} אבל אותך,אותך תמיד מבינה

ערסlight

New member
מחייך

את יודעת [מאמי], המצב הנכון הוא להסתפק בכאן ועכשיו. הרצון העתידי מבטא בעיקר צורך בבטחון שהוא כמיהה לא ממשית. וטוב שכך, שהרי זה המצב שמוביל אותנו למובן מאליו שהוא הוא אויב הזוגיות [ולא רק זוגיות]. אם קורה רגע חסד... קחי אותו. [ומחר תדאגי למחר]

יערית

New member
התוצר

שתקבל בזוגיות{חברות} מוצלחת היום {מאמי},היא ההשקעה לעתיד. רגעי חסד נושמת לריאותיי ומשחררת...

ערסlight

New member
לפעמים...

כן. ובד"כ לא. היו לי כבר אהבות שלא הייתי מוותר עליהן בעד שום הון למרות שמאז... תמו והתפוגגו בתהומות השכחה.

יערית

New member
משתדלת

לחצוץ בין המוצלחים ליוצלחים
{אני מלטפת את התמימות שעוד נשארה בי}

L o v e M e1

New member
חושבת שמאוד כייף להזדקן בזוגיות

ולא עם איזה פיליפיני/ת צמודה/ה. כשיש לצידך מישהו שכבר עכשיו מתבכיין על האפצ'י, את כבר יכולה לדעת מה יהיה בזיקנתו. מצד שני ישנם המון זוגות מבוגרים שממשיכים גם בזיקנתם לבלות בבתי קפה, ים/ בריכה, ביקור אצל החברים (שנותרו
), ויש עוד הרבה תמיכה ואהבה בביתם. מצד שלישי, מי יודע אם נגיע לזיקנה אז תהני ממה שוממי שעושה לך טוב היום ומחר...

mars4

New member
../images/Emo45.gif אין כמו זוגיות וכפועל יוצא מכך

ברור שהיתי רוצה להזדקן בזוגיות בריאה. גם את גיל ה"זהב" אפשר למצות. קצת קשה עם הקטטר וההליכוןאבל אפשרי...הגיל הוא בעיקר בראש. אגב אומרים שעודף אנדרנלין וטטסטרון הם סגולה לאריכות ימים.

המחשבה הזו היתה אחד הגורמים לגירושי

הסתכלתי עליו ואמרתי: "איתו בשום אופן אני לא מוכנה להזדקן..." החיים קצרים, יכולים להיות מענגים, עם נוחיות ורגיעות. עם בילויים מהנים. אז כן, זה עלה במחשבותיי. אמנם, כשאני בזוגיות אני חושבת על ההווה ולא על הזדקנות... אבל כנראה כשאקלע לזוגיות טובה וארוכה, אביט על בן הזוג מצד ואגיד: "נעים להזדקן איתו?.???.?.??"

נו טוב יערית..שאלה קשה שוב?

לפעמים שאני בחוץ בטיילת רואה זוגות מבוגרים בדור השלישי הוכלים יד ביד..רואה את הנגיעה..את האיכפתיות והאהבה במבט שהאיש הכפוף והזקן מעביר לאשתו שהולכת לאט לאט עם מקל..וחושבת : ואללה איזה בני מזל הם שניהם..הם זכו בלוטו הכי יקר שאין לקנות בשום מקום...וזה האושר שלהם שמקרין על הסביבה..הבטחון שיש להם בזוגיות שלהם ולזה אין תחליף. אז מה השאלה? שחכתי...כי כן..נמאס מיחסים חולפים שאין להם משמעות לעתיד.. חושבת שבבית אבות בטח אמצע יותר וראייטי...

למעלה