באור יום...

פיקציה2

New member
באור יום...

שעה 10:30 מחכה לי בדיוק איפה ש"קבענו". וטרינה 2, צד ימין שלי, שמאלי שלך, חנות ראשונה מימין.
מבטים מצטלבים, אתה עושה לה את הפן הקבוע ואני בלקוחה העשרים להיום, רצתה לראות סט אלבומים כשבינתיים אני מסתכלת במה שקורה בחוץ, בעצם בך. גבוה, כתפיים רחבות ועמידה מלאה טטוסטרונים.
כבר ראיתי אותנו פעמיים בשלוש דקות בתנוחה שהיא לא בדיוק עמידה ובטח לא רחוקים אחד מהשני, נוגע בי בדיוק בנקודת המותן הימני כשאני ממש עליך מרגישה בגופי כל סנטימטר בגופך, ביחוד את החושניות שהגוף שלך משדר לי כל פעם שאנחנו מבינים את החשמל בינינו מרחוק.
הג'ינס של הבוקר- הייתי מחליפה לך אותם מקסימום לבוקסר מנומר או תחתון שרואים ממנו איך וכמה עומד לך, מסתער עלי וממשש איתו את כל גופי שנכנע לך בחצי שניה שאתה כבר קרוב, מחמם אותי קרוב קרוב ועם היד המתגנבת ניגש מטה מתחת לתחתונים ומלטף לי לאט לאט, מרגיש ברכות הרטובה שרק מתרחבת ומחדיר לי אצבע בעדינות כדי להכניע אותי סופית, תוך כדי בשקט בשקט מפשיל את המכנסיים ומחדיר אלי מאחור בחוסר סבלנות כששנינו באותו קצב איטי נעים בגלים איטיים צמודים, היד השניה על החזה, נאנחים ומשתגעים אחד מהשני ואחרי שלוש דקות רצופות של הא הא, מגביר את הקצב, אני באנחה העשרים סובלת מהנאה אומרת שזהו, הנה, אני גומרת, אתה מרים את הראש מהנאה ו...גומר.

בינתיים, תמשיך לעשות לה את הפן ואני אמשיך לפנטז עליך עד שתבוא ותיזום.

וונוס45

New member
ו- איך יצא הפן?

את מפנטזת יפה. כבר הלכת אליו שהוא יעשה לך פן במו ידיו הסקסיות על שיערך הריחני?

למעלה