באופן רשמי נמאס לי

ליהיS

New member
באופן רשמי נמאס לי

נמאס לי לא להצליח לעבור יותר משבועיים בלי להיות חולה-->היום שוב קמתי עם שפעת, וכמובן שקיבלתי את החיסון. נמאס לי להרגיש חלשה, רוב הזמן, נמאס לי להרגיש מחוץ למעגל החיים עם התווית של מחלה אוטואימונית על המצח-לסיכום..נמאס לי להיות חולה. ניסיתי לערוך רשימה מתי הרגשתי טוב בזמן האחרון..נדמה לי שביום א' האחרון-הרגשתי טוב. רופא המשפחה אמר לי השבוע "את צריכה להבין שאם יש מחלה אוטואימונית (ואני בורכתי כמובן ב 3 כאלו) אז המע' החיסונית חלשה יותר" נו באמת.. וכמובן לא לשכוח את כאבי הבטן והגב שהחלו להזדחל אליי שוב בזמן האחרון. הדיכוי לא עובד???? מה יהיה בסוף? איך אני אמורה לגדל 4 ילדים? ללמוד? (מצטערת בפני העולם שגם באלי ללמוד)..באמת חוצפה מצידי לרצות לחיות קצת! מתביישת לספר לכן שבזמן האחרון התחלתי לפנטז על עוד ילד..סתם שיגעון שרץ לי בראש. לפתע הבנתי שאין סיכוי שיהיה לי כח לזה...המחלה הזו פשוטמשתלטת על כל חלקה טובה..נמאס לי

גם לי נמאס!!

השבוע התחילו הלימודים באוניברסיטה, והנה שוב אני מחסירה, למרות שהבטחתי לעצמי שהפעם באמת אשתדל.... מאתמול אני עם כאבי ראש ופנים, נראה סימנים של סינוסיטיס. בנוסף, למרות הגלולות שוב דימומים....
ליהי, מקווה שתבריאי במהרה.

ליהיS

New member
עכשיו נזכרתי למה הרגשתי טוב ביום

א'..בדיוק התחיל הסמסטר והיה לי שיעור ראשון השנה. ברור לי שלשיעור של יום ו' אני כבר לא אגיע..יש פקטורים מיוחדים לבנות האנדו'? החלמה מהירה מעיני.

יעל סתם

New member
רפואה שלמה לשתיכן

כוס תה עם לימון, ספר טוב, טישו ולנוח. אגב גם אני עם אנדו´ ובקיץ למרות כל החום והשמש הייתי חולה כמה פעמים ועל החורף אני ממש לא מדברת.

lernantino

New member
יש תרופה טבעית חבל על הזמן לשפעת

אני קוראת לה בבית מרקחת "התרופה שמתחילים לקחת כשמרגישים שהתחילה שפעת של בוארון" זו תרופה צמחית, והיא מצילה אותי כבר יותר משלוש שנים - שלוש שנים כבר כל פעם שאני מרגישה שזה מתחיל אני לוקחת אותה וזה עובר. המלצתי עליה לחברות וזה עובד גם עבורן.

למעלה