באופן רשמי ואחרון...

snoopy36

New member
באופן רשמי ואחרון...

לצמים וללא הצמים, למאמינים וללא מאמינים... שיהא לכולכם, גמר חתימה טובה וצום קל שנת בריאות,אושר עושר,שיגשוג והצלחה... שלכם, סנופי... http://www.youtube.com/watch?v=yspXvbBPrXc

NoaModiin

New member
גמר חתימה טובה וצום קל

למי שצם - שיעבור בקלות ובמהירות, למי שלא - שיעבור לאט ובכיף
לכולנו- חיים טובים, אושר, עושר ובריאות, וכמובן הרבה אהבה וסקס

Rtitan

New member
אין ספק... הקב"ה בעד הסעיף האחרון ...

הוא פשוט מאד אוהב לשמוע אתכן קוראות לו בקולי קולות בכל פעם שאתן במצב של להעיר את השכונה
לכן הוא התקין לכן מתקן שרגיש הרבה יותר מאשר לנו...
. מי שלא מאמין - שיילך לקרוא על ההבדלים שבין מה שקורה אצל גבר ומה שקורה אצל נשים - לפי זה, אלוהים הוא ללא ספק אישה, או מאד מאד אוהב אותן

Rtitan

New member
אם כבר הפיוט הזה... ../images/Emo16.gif

קח ביצוע מדהים ל-"ונתנה תוקף", פשוט מדהים של החזן אבי ברנשטיין: לא יאומן כמה פעמים שמעתי את הפיוט הזה השבוע מאד רש השנה: כתפילת ראש השנה קראתי את הפיוט הזה כחלק מהתפילה, והמילים תפסו אותי בעוז. ידיד שאל אותי אם אני מכיר את הגירסה שיאיר רוזנבלום הלחין לזכר הרוגי יום הכיפורים בקיבוץ בית השיטה... מכאן, הלכתי לחפש ומצאתי את הביצוע הזה.

רומנteaת

New member
אבא שלי

עשה סוג של עיבוד לגרסה המקורית של יאיר רוזנבלום, בשילוב עם שתי מנגינות מסורתיות יותר לפיוט הזה. אני לא יכולה לתת לכם לשמוע, כי הוא שר את זה רק כחזן בחגים ואי אפשר להקליט, אבל זה פשוט יפהפה.

Rtitan

New member
רגע... את טוענת שנצטרך לבוא לבית הכנסת...

שלו בחגים כדי לשמוע?...

רומנteaת

New member
מזל שלא באת,

הוא היה חולה ולא התחזן השנה... אבל יש אנשים כאן שבאים במיוחד לשמוע אותו. לא אנשים דתיים. באים רק בראש השנה ויום כיפור כדי לשמוע אותו. הוא באמת משהו מיוחד. אז תקפוץ בסוכות?

snoopy36

New member
אכן ביצוע יפה...

מזכיר ביצוע כמעט זהה של דודו פישר...אותו יש לי באוטו..ואני נהנה ממנו...

קאפקייק

New member
ולי הביצוע של ההוא מבית השיטה עושה צמרמורת

לא מצליחה למצוא אותו בשומקום...

גמר חתימה טובה לכולם../images/Emo24.gif

לכל מי שצם - לא לשכוח לשתות הרבה מים עד תחילת הצום. מזג האויר מיטיב השנה עם הצמים ולא צפוי חמסין
ולכל המתגלגלים - לא לשכוח קסדה על הראש נתראה בצאת החג

גמר חתימה טובה פורום

יום כיפורים רגוע אנשים - זה יום מיוחד ושונה אפילו בשבילי שיעבור בקלות לצמים ובזהירות לרוכבים

גמר חתימה טובה../images/Emo140.gif

וצום קל למי שצם.... והרבה סבלנות למי שעם הילדים....

שחR

New member
גמר חתימה טובה לכולם, מקדיש לכם שיר

תפתחו רמקולים ותלחצו כאן . צום קל לצמים ושוב שנה טובה ומאושרת לכולם . שחR

למעלה