באופן מפתיע,

Rako0n

New member
באופן מפתיע,

אני צריכה עזרה בזיהוי סרט P: זה סוג של דרמה כזאת מארה"ב, סרט לא ממש חדש יחסית כי אני זוכרת שראיתי אותו בטלויזיה לפני לפחות חצי שנה. הוא מתאר חיים של כמה אנשים בקולג', אבל לא בצורת הקומדית-קולג' טיפוסית. אני זוכרת שהדמות הראשית היתה רזה עם שיער קצר יחסית, אם זה מועיל במשהו. השם של הסרט זה משהו עם שתי מילים אם אני לא טועה, ויכול להיות שהמילה קולג' היא אחת מהן, אבל אני לגמריי לא בטוחה. באופן כללי ולא מאוד ברור פרטי העלילה שאני זוכרת הן שהחבר של הדמות הראשית נוסע לאירופה, והדמות מתעקשת לא ללכת למסיבות בקולג' [שתמיד יש להן שמות מוזרים כאלה], והיא מסתכלת בספר עם תמונות מזעזעות של מחלות מין כדי לשלוט בעצמה. השותפה שלה לחדר היא בלונדינית שמנסה תמיד לשכנע אותה לשכוח מחבר שלה. נוצר סוג של קשר בין הדמות הראשית לדמות נוספת של תלמיד שסוחר בסמים, והוא מתאהב בדמות הראשית שבסוף הסרט דוחה אותו. חוץ מזה דמות של הומו מתאהבת באותו בן אדם ומנסה ליצור צעדי התחלה ראשוניים. סוחר הסמים מקבל מכתבי אהבה, שהוא חושב שנשלחים מהדמות הראשית, אבל בעצם מגיעים מנערה אחרת, שאחרי שרואה אותו הולך לחדר עם השותפה לחדר של הדמות הראשית, מתאבדת בחדר האמבטיה במעונות. החבר של הדמות הראשית מגיע חזרה לקולג' ומסתבר שהוא לא זוכר או לא מכיר בכלל את הדמות הראשית. הסרט מסתיים בכך שהדמות הראשית נדחית על ידי אותו אחד [חבר שלה? לא הבנתי לחלטין כנראה..], אך גם דוחה את סוחר הסמים. ויש שלג בסצינת הסיום לדעתי. מבחינת הסגנון הסרט הוא סוג של דרמה חברתית כזאת, משהו כמו ביקורת על חיי הקולג', חיים בכלליות וכו'. אני מקווה שפרטי העלילה מספיקים כי אני לא זוכרת אף שם של שחקן.. [כתבתי המון, מתנצלת P:] בכלאופן, מקווה שתוכלו לעזור ^^

למעלה