באופן מאוד צפוי

spidergirl

New member
באופן מאוד צפוי

גילו אצל אחותי ליקוי למידה. היא עכשיו בכיתה ט´, אבל לאורך כל השנים היו לה קשיים, שבית הספר וההורים שלי בחרו להתעלם מהם, בנוסף להתנהגות ה - adhd שמאוד מאפיינת אותה. אני ממש מתפוצצת מכעס על מערכת החינוך הלקויה ועל ההורים המזניחים שלי, עדיין לא אבחנו לעומק את הבעיה, וזה כ"כ מרגיז אותי שאם הם לא יעשו את האבחון כמו שצריך, אני פשוט אקח אותה בעצמי. בעיקר מעצבנת אותי המחשבה על כל הסבל שאחותי עברה, ועל כך שאולי פספסנו את הרכבת במס´ תחומים... סתם רציתי לפרוק את העצבים, אעדכן אתכם בהמשך, תודה ולילה טוב, נערת העכביש

זהבה נ

New member
ספיירגרל שלום רב לך,קודם כל תרגעי

ואחר כך חשבי, האם לא טוב שגילו עכשיו את לקות הלמידה אצל אחותך?. אם ישכילו לאתר את מוקדי הקושי בצורה ברורה מאוד וטובה, ידעו גם להמליץ בצורה נכונה על סוגי העזרה עבורה. לא יעזור לך להתפוצץ מכעס, את כל האנרגיות שלך השקיעי בכיצד לקדם אותה מהיום והלאה, זהלפחות יתן פירות לעתיד, מה יתן לך הכעס?. היום היא צריכה שמערכת החינוך תתגייס לעזור לך ולא להקיא אותה החוצה. לא אתם לא פספסתם את הרכבת כי לעולם לא מאוחר, אם יאתרו את מוקד הקושי , אפשר יהיה גם לדעת כיצד מתמודדים איתו. אני רואה כעת שהדבר הכי חשוב היום אצלכם בבית הוא לעודד ולהסביר לאחותך שאתם מאמינים ביכולות שלה למרות שיש לה לקות למידה, זה לא סוף העולם ואתם ביחד תעזרו לה להתמודד איתו, ולא תתנו לה ליפול אף פעם. זה צריך להיות הדבר הכי חשוב היום. בהצלחה והמשיכי לעדכן אותנו כאן. שנה טובה,

spidergirl

New member
את צודקת

כשישנים על משהו זה נראה אחרת. חוץ מהאופי החלבי שלי ( להתרגז נורא ולשכוח מזה אחר כך) היום ההורים שלי הלכו לדבר עם היועצת ואני אתעדכן איתם אחר כך. והרי תמיד יש מה לעשות - ברגע שיהיה כיוון. to be continued... תודה רבה

carpediem1

New member
אני מבין אותך .......

למערכת החינוך אין סיכוי לגלות הפרעות קשב אלה עם כן אותו תלמיד\ה נימצאים במצב קיצוני יש כל כך הרבה רעשים ותלמידים שהסיכוי הוא באמת קלוש הכל שאלה של עד כמה ההורים מוכנים להשקיע , לגלות עניין ,לאתגר את כל האיבחונים ש"מומחים" שונים זורקים לאוויר עד למציאת ההבחנה הנכונה. גם לי יש כעס עצום כלפי ההורים שלי , אבל מצד שני אופטימיות גדולה בגלל שבעיקרון אחרי מציאת הבעיה דברים הולכים רק להישתפר .......

spidergirl

New member
../images/Emo9.gifתודה

התעדכנתי אצל ההורים שלי ומה שהיועצת אמרה זה שבגלל שאחותי עברה מחלה קשה ועדיין לא התאוששה לגמרי, אין טעם לעשות אבחון עכשיו אלא בעוד כמה חודשים, חוץ מזה, מייעדים אותה לכיתת מב"ר. אני יודעת שאין מה לעשות אלא לחכות, אבל זה עוד זמן שהולך לאיבוד (אין סבלנות...)

למעלה