באופן כללי אני נגד

• פותח הנושא dylan
  • פורסם בתאריך

dylan

New member
באופן כללי אני נגד

טרור, אבל חייבים להקים ארגון טרור טלוויזיוני, שיפעל בתוך התכניות והסדרות ויפגע בדמויות (לא בשחקנים! בדמויות), למשל אתמול אם בשניה שרוס ורייצ´ל נפגשו בדוכן עיתונים לקראת סוף הפרק, היה מגיע מחבל ומתפוצץ על שניהם היה יכול להיות סוף כ"כ יפה, מפתיע, והעיקר היה גורם לזכור את הפרק כמצחיק (יחסית), אבל לאאא יתנו להם להמשיך לחיות ולדבר ואאאוו אתה כזה חמוד לאא את חמודה אווווו והם יחזרו? לא יחזרו? רוס ורייצ´ל רייצ´ל ורוס קוצ´י קוצ´י קו בבבבעעעעעעעעעעעעע דדדדייייייי כבר עם רוס רייצ´ל, שהתסריטאים יכתבו ספר ´איך להרוס סיטקום עם שתי דמויות מאוסות´.. אוף עד מתי? אני רק מקווה שפרייז´ר (בהנחה שערוץ 2 יואיל בטובו לשדר מדי פעם איזה פרק..) לא יפלו שם עם ניילס - דפני

מאטריקס

New member
מה אתה משוגע?

שני מחבלים? לא ירשו לך לשדר את הפרק גם בעוד 900 שנה... בפרק 803 בחברים, צ´נדלר היה אמור לומר בשדה התעופה "פצצה" אבל NBC ועוד כמה אנשים התלוננו על זה ומיד שינו את התסריט ואת התכנית כולה, אז איך אתה חושב שמישהו יגיע לשיא הטירוף הזה ויעשה מתוכנית מצוינת תוכנית זוועה שכולם יכעסו עליה ולא יראו אותה גם בעוד מיליון שנה! באמת, קצת היגיון, אתה באמת חושב שמישהו יעשה כזה דבר טיפשי ויקלקל את הסידרה? ובעיקר אחרי מה שקרה עם "התאומים"...

dylan

New member
וואט דה...?

אין לי מושג איך להתייחס להודעה שלך ת´אמת... זה לא נראה שצחקת אבל אני מאוד רוצה להאמין שכן...

מאטריקס

New member
יודע מה דילן? בוא תצלם פרק עם המחבל

הזה... נראה כמה תשועות הוא יקבל, אם בכלל ישדרו אותו...

dylan

New member
אוקיי, כנראה שבאמת היית רציני..

לא התכוונתי באמת שיעשו כזה פרק (למרות שאני בטוח שיש כמה אנשים שהיו שמחים שיהיה פרק כזה, ולא, הם לא יושבים בחדרים של מקבלי ההחלטות בnbc (?)), זאת סתם היתה דרך להביע כעס על הגועל נפש שנקרא רוס-רייצ´ל

shirakl

New member
מה????????

הדבר היחיד שיש לי להגיד לך - רוס ורייצ´ל לא מאוסים, ולעולם לא היו מאוסים!

dylan

New member
רייצ´ל

היתה מאוסה מהשניה הראשונה שהיא הופיעה בסדרה, מין מג ראיין סוג ג´ ולא שהמקור כזה מלהיב... מהשניה שנהיה רוס-רייצ´ל היא בכלל הפכה לבלתי נסבלת (וגם הוא שהם ביחד) וזה הפך את הסדרה למין קומדיה רומנטית אמריקקית.

shirakl

New member
אני לגמרי לא מסכימה איתך

ונראה לי שאתה די בודד בדעתך. קראתי באיזשהו מקום שבעונה הקודמת המפיקים הדגישו את מוניקה. אח"כ הם התחרטו על זה, מכיוון שהם גילו שהצופים מעדיפים לראות את רייצ´ל ולכן שמו עליה את הדגש בעונה הנוכחית. כלומר - רייצ´ל כלל לא מאוסה, אלא הדמות האהובה ביותר ע"י הצופים. בקשר לרוס - הוא ממש חמוד, וכשהוא עם רייצ´ל, עוד יותר.

dylan

New member
לא נראה לי

שאני די בודד בדיעה שלי, בכל מקרה זה לא ממש משנה, רייצ´ל היא עדיין דמות מיותרת ומאוסה לפי דעתי. בעניין המפיקים וההחלטה להדגיש את רייצ´ל, כמו שכבר אמרתי רייצ´ל לבד ועוד יותר עם רוס מורידה את הסדרה לרמה של קומדיה רומנטית אמריקקית אה-לה מג ראיין, והקהל של הסדרה שמעניין את המפיקים הוא אמריקקי ברובו ולכן הגיוני שהם ידגישו אותה (גם החיים הפרטיים של אניסטון אני מניח מוסיפים להתעניינות בה).

shirakl

New member
אני לא מסכימה

אבל בכל אופן, עכשיו כשציינת שזוהי דעתך ודיברת רק בשם עצמך, אני מוכנה לקבל את הדעה...

dylan

New member
קודם כל

אני מאוד שמח שאת מוכנה לקבל את הדעה שלי... אני אקריב לך קורבן היום בערב כדי להביע את הערכתי לטוב לבך..
בכל מקרה ברור שזאת דעה אישית, כל מה שאנשים אומרים/כותבים/חושבים זאת דעתם האישית... אנשים זה הרבה אישים,כל אחד הוא איש וכל דעה היא אישית:)

למעלה