לכי תזדייני
(תל אביב) אז מה אם חניתי ברחוב פינסקר הא? ואז מה אם זה קרוב לירקון חמש? ואז מה אם חניתי על תחנת אוטובוס? ואז מה אם עדי אמרה לי לא לחנות שם? ואז מה אם (בפעם הראשונה מזה הרבה מאוד זמן) הפסדתי בביליארד? (היא שיחקה שני תורות כל פעם ואני אחד, ואז אני הכנסתי את השחור (פעמיים!
והפסדתי
ואז מה אם כל החיים שלי אני עושה עברות תנועה? זה אומר שצריך לגרור לי את האוטו? לא! נבלות. אנחנו נכנסים לביליארד, ועדי אומרת שאני לא מבין בכלל בתל אביב ושאני בכלל מושבניק ושתמיד גוררים לנו את האוטו ואני אמרתי שהיא לא מבינה. טוב. נכנסים לביליארד, כמו שאמרנו היא מנצחת אותי שתיים אחת. לא נורא. ד"א קפה נוגה בתל אביב, השולחנות ביליארד לא משהו, אבל יש בר ממש ממש נחמד ומסך ענקי שמקרין משחקי כדורגל, מזכיר לי קצת פאבים בלונדון, רק לא
אנחנו יוצאים (היא לאחר כבוד ואני לאחר בושה) החוצה ואני אומר - וואי! אין אוטו! והיא אומרת, יאללה יאללה, נו לאן הזזת אותו... אז התחלנו להתווכח, זה לקח בערך 5-10 דקות בשביל שהיא תגיד לי מגיע לך. ועכשיו צריך לחשוב מה קרה? גנבו את האוטו? גררו? זה כזה סיוט! מילא שישאירו שם פתק או משהו בסגנון של - גררנו לך את האוטו... נביילס. בכל אופן ביררנו איפה חניון הגרירה הקרוב, וכמובן שיצא לנו ללכת לאילת דרך מטולה. הם היו כל כך מדושני עונג מעצמם שם בחניון גרירה. עדי כמעט הכניסה שם למישהו סטירה אחרי שמקום להסתכל עלי כשהוא דיבר איתיהוא הסתכל על הציצים שלה
LOL זה היה נורא מצחיק לראות את זה מהצד
)) בכל אופן, כל הסיפור יצא לי 260 על הגרירה ועוד 250 (!!!) על הדו"ח עצמו כי חניתי על אדום צהוב. שאלתי אליכם, אני יודע שאני אשם ושחניתי במקום שאסור, אבל עשיתי את זה באמת כי היו שם עוד מיליון מכוניות (בלי להעלות את שאלת הגג המפורסמת) וכשחזרתי כולן היו שם. (כן, זכרתי את המכוניות). אבל למרות זאת בתחתית הדו"ח שקיבלתי ישנה אפשרות לגשת למשפט. אף פעם לא הייתי במשפט וזה מעניין אותי, אפילו רק בשביל החוויה
יש סיכוי שאני מפסיד במשפט (כאילו, כמעט על בטוח שאני מפסיד אפילו אני יודע שאני אשם - למרות שיש לי טיעונים לא רעים - אימא פעם ביקשה שאני עורך דין ואז אחותה - העורכת דין - אמרה שהיא לא מרשה לי) ואז אני צריך לשלם יותר מהסכום שנקוב על הדו"ח? לפחות לא הכל היה רע אתמול, חזרתי רק עכשיו הביתה
ארז.
(תל אביב) אז מה אם חניתי ברחוב פינסקר הא? ואז מה אם זה קרוב לירקון חמש? ואז מה אם חניתי על תחנת אוטובוס? ואז מה אם עדי אמרה לי לא לחנות שם? ואז מה אם (בפעם הראשונה מזה הרבה מאוד זמן) הפסדתי בביליארד? (היא שיחקה שני תורות כל פעם ואני אחד, ואז אני הכנסתי את השחור (פעמיים!