באופן חריג

erlich

New member
לכי תזדייני

(תל אביב) אז מה אם חניתי ברחוב פינסקר הא? ואז מה אם זה קרוב לירקון חמש? ואז מה אם חניתי על תחנת אוטובוס? ואז מה אם עדי אמרה לי לא לחנות שם? ואז מה אם (בפעם הראשונה מזה הרבה מאוד זמן) הפסדתי בביליארד? (היא שיחקה שני תורות כל פעם ואני אחד, ואז אני הכנסתי את השחור (פעמיים!:) והפסדתי:) ואז מה אם כל החיים שלי אני עושה עברות תנועה? זה אומר שצריך לגרור לי את האוטו? לא! נבלות. אנחנו נכנסים לביליארד, ועדי אומרת שאני לא מבין בכלל בתל אביב ושאני בכלל מושבניק ושתמיד גוררים לנו את האוטו ואני אמרתי שהיא לא מבינה. טוב. נכנסים לביליארד, כמו שאמרנו היא מנצחת אותי שתיים אחת. לא נורא. ד"א קפה נוגה בתל אביב, השולחנות ביליארד לא משהו, אבל יש בר ממש ממש נחמד ומסך ענקי שמקרין משחקי כדורגל, מזכיר לי קצת פאבים בלונדון, רק לא :) אנחנו יוצאים (היא לאחר כבוד ואני לאחר בושה) החוצה ואני אומר - וואי! אין אוטו! והיא אומרת, יאללה יאללה, נו לאן הזזת אותו... אז התחלנו להתווכח, זה לקח בערך 5-10 דקות בשביל שהיא תגיד לי מגיע לך. ועכשיו צריך לחשוב מה קרה? גנבו את האוטו? גררו? זה כזה סיוט! מילא שישאירו שם פתק או משהו בסגנון של - גררנו לך את האוטו... נביילס. בכל אופן ביררנו איפה חניון הגרירה הקרוב, וכמובן שיצא לנו ללכת לאילת דרך מטולה. הם היו כל כך מדושני עונג מעצמם שם בחניון גרירה. עדי כמעט הכניסה שם למישהו סטירה אחרי שמקום להסתכל עלי כשהוא דיבר איתיהוא הסתכל על הציצים שלה :) LOL זה היה נורא מצחיק לראות את זה מהצד:))) בכל אופן, כל הסיפור יצא לי 260 על הגרירה ועוד 250 (!!!) על הדו"ח עצמו כי חניתי על אדום צהוב. שאלתי אליכם, אני יודע שאני אשם ושחניתי במקום שאסור, אבל עשיתי את זה באמת כי היו שם עוד מיליון מכוניות (בלי להעלות את שאלת הגג המפורסמת) וכשחזרתי כולן היו שם. (כן, זכרתי את המכוניות). אבל למרות זאת בתחתית הדו"ח שקיבלתי ישנה אפשרות לגשת למשפט. אף פעם לא הייתי במשפט וזה מעניין אותי, אפילו רק בשביל החוויה :) יש סיכוי שאני מפסיד במשפט (כאילו, כמעט על בטוח שאני מפסיד אפילו אני יודע שאני אשם - למרות שיש לי טיעונים לא רעים - אימא פעם ביקשה שאני עורך דין ואז אחותה - העורכת דין - אמרה שהיא לא מרשה לי) ואז אני צריך לשלם יותר מהסכום שנקוב על הדו"ח? לפחות לא הכל היה רע אתמול, חזרתי רק עכשיו הביתה
ארז.

אופפה, אופפה, אופפה

"עדי" אלעק. אפשר לקבל פרטים בבקשה, וכיצד הוריך הרשו לך לחזור בשעת בוקר כל כך מאוחרת? האם תיכנס גם אתה לסטטיסטיקה הנקיה מרבב של פורומנו, ששמו יצא ברבים בתור סגולה למציאת חתן/כלה???

erlich

New member
מישהי מהעבודה...

אימאבא Inc. מרשים לי לחזור מתי שאני רוצה. מאוד פשוט :) הם אפילו לא דואגים יותר מדי :) יאמר לזכותם (אני מרגיש ממאש גאה בהם עכשיו - מה שמזכיר לי שאני צריך לצאת לעבוד בחצר) שהם גם לקחו את כל העניין די בקלות והיו ממש ממש בסדר עם זה. שונא סטטיסטיקות :) ארז.

אושר מ

New member
וואי תגיד תודה

הייתי מתה להורים כאלה. ולא אל תלך למשפט. זה לא תענוג גדול תאמין לי.

taz512

New member
עובדה ידועה

שבתל אביב חונים רק במקביל, נכנסים עם המכונית ככה שהרכב המזוייה והמרושע שמגיע ומרים מכוניות באישון לילה לא יכול לגעת בחבר היקר הזה שלך שדואג לזה שתגיע ממקום למקום. ככה מקסימום נותנים דו"ח אבל האוטו נשאר שם. גם לי גררו פעם בירושלים, מישהו אמר מניאקים? והייתי צריך ללכת להוציא אותו מהמגרש. ולא הייתי ממליץ ללכת למשפט, הכלבים עוד יכולים לדרוש ממך הוצאות משפט או משהו בסגנון, חבל על הזמן ועל הכסף. פעם הבאה, תלך ברגל. טאז, השד והגרירה

erlich

New member
לכי תזדייני טייק 2

לא מספיק שגררת לי את האוטו? לא מספיק שסחבת אותי בלילה עד לחניון גרירה? לא מספיק שלקחת לי 510 (!!!) שקלים? לא מספיק שהזיהום אוויר אצלך כזה רע (דרך השלום פינת עזריאלי - אין יותר גרוע מזה בצהריים) שאי אפשר לנשום? היית צריכה גם לגנוב לי את האופניים? נו אפי (היקרה). יש לי פרובלמטיקה. (בעיה למעוטי הבנת הפסיכוזה שלי) אני מגיע כל יום לרכבת השלום ומשם אני צריך לעשות 20 דקות הליכה או 4 נסיעה באופניים. עד עכשיו היו לי שלוש זוגות שם. כבר שני זוגות נגנבו לי! והשלישי סתם התקלקלו כי הם היו גרועות. ומה עוד יותר שיא החוצפה, אני מגיע ורואה את מנעול 70 השקלים שלי (באמת משהו מסיבי) חתוך במסור דיסק אוויר. עבודה לא חאפרית לגמרי. ולידו עוד חמישה שישה מנעולים כאלה שאני די בטוח שהיו מחוברים אליהן אופניים פעם. עכשיו עזבו את הכסף עומגת הנפש הפרטית שלי וכו´... זה בטוח שמישהו אחר מרוויח הרבה מאוד כסף ע"י הפרה בוטה של החוק. אז הבעיה שלי היא כזו. ברור שאופניים ברכבת זה לא פתרון יעיל, אז מה לעשות? קורקינט? (זה יתסיים בבכי ובעוזי מפורק אחד על הרצפה) רולר בליידס? עוד מישהו יחשוב שאני מחבל ופשוט יירה בי תוך כדי הנסיעה... וללכת? זה כל כך פאסה... אנא, עזרי לי, אני אובד עצות!
ארז.

dana2909

New member
ארליך מתוק שלי

קח איזה וליום, תירגע. באסה שגוררים את האוטו, אבל אתה יודע טוב מאד שאתה חנית במקום אסור.. ואין דבר מעצבן יותר מזה שאתה רוצה לנסוע ברחוב צר לאללה ולא יכול לפנות לרחוב שלך בגלל שאיזה עצלן לא רצה לחפש חניה במקום אחר. אתה לא צריך לספר לי על תלאות החניה בתל אביב, אני יכולה ללמד אותך.. הנה אתמול קלטתי שני פקחים מעצבנים יושבים ובוהים בהבעה מטומטמת מהרגיל בגרר שגורר אוטו. (אם רצית לחנות בכיכר דיזינגוף, אני ממליצה שלא..) ובאשר לאופניים, אני לא מצפה שהמשטרה המופלאה שלנו תוכל לעזור לך, אז או שתנצל את כישוריך המיוחדים שלשמם אתה פה, ותבצע מעקב תקין, ותתנפל על הפועלים במלאכה בשעת האקט, או שפשוט תלך ברגל (תסווה את זה בנסיון לצוד ציפורים) או שפשוט תתפוס מונית, בטח יעלה לך איזה 10 שקלים..

erlich

New member
לך תזדיין(י?). טייק 3

אוי לאותה החוצפה!! היום בבוקר אני יוצא מתחנת רכבת השלום, מסדר את הנשק על כתפי השמאלית התיק על כפתי הימנית, מנסה להחליט מי מהם יותר כבד (ספרים בפיסיקה או נשק שירה לכוחותינו ברגלים במבצע קדש) נאנח ומתחיל לצעוד לאותו המקום הנחשק אליו אני הולך כל יום. בעודי צועד ומעיף מבט מקנא אל עבר מקני האופניים ליד הרכבת במה מבחינות עיני? נכון! תוך שניה המבט על פני הופך מקנאה לעצבים. אני מתקרב אליהן. כן כן הן שלי! רק הצבע שונה. אני מסתכל עליהן עוד קצת ומחליט שכדאי לי להתרחק מהמקום. אין לי מספר שלדה והמשטרה אומרת שבלי זה הם לא יכולים לעזור לי. (כן יש כזה דבר באופניים מספר שלדה - גיליתי את זה היום). אז מה אתם מציעים לי לעשות? ובבקשה, כמה שיותר אלים. אני יכול להרשות לעצמי
, ארז.

אושר מ

New member
אתה לא יכול

ללכת לאופניים ולהעתיק את מספר השלדה? שקר קטן אמנם.. אבל זה מין סוג של הגונב מגנב פטור לא?

אתה בטוח שזה שלך?

אמרת שהצבע שונה, ולמה מישהו שחמס את אופנייך, מן הסתם לצורך ממון ולא לצורך תחבורתי, יחזור ויחנה שם את הראייה המרשיעה?

erlich

New member
אז זהו

אבא אומר שזה בטח עבריין מצמרת עם הרבה חוצפה. אני אמרתי לו שהוא נתקע בימים בהם הערס של השכונה גנב לו את המלונה ועשה ממנה שובך ליונים שלו. (כן כן, לערסים של פעם היו יונים) וזה סיפור שלא ניכנס אליו עכשיו. ישנה אפשרות שפועלת רשת גנבים (שימו לב כאן הקונספירציה מתחילה) שגונבת אופניים ומוכרת אותן אח"כ כיד שניה. אפשרות שניה שהחנויות שבסביבה גונבות ואז מוכרות כיד שניה. אפשרות שלישית. משלבת בין השתיים. גנבים שגונבים אופניים מוכרים אותן לחנויות (שיודעות או לא) והן מוכרות אותן שוב. מכל אלו מה שאנחנו מבינים זה שלא בטוח שמי שנוסע עליהן הוא באמת הגנב ולכן גם ההצעות האלימות שלי לא מתקבלות בברכה אלא לאחר חקירה צולבת. אפי, אפשר עוד טובה?
ארז.

erlich

New member
הו מלכ(ק)ת כל העולמות!

קודם תודה רבה לאפי :) לאחר מכן, אני יכול לעשות את זה אושר אבל זה לא יהיה קביל מול המשטרה כי זה אמור להופיע על תעודה קניה מקורית. אני בקלות יכול לזייף אחת, אבל הרבה יותר פשוט לגנוב אותן ולפרק להוא את הצורה לא? יש למישהו הצעה יותר אלימה? :) ארז.

yuvalb9

New member
לא ממש

נראה אותך מפרד מקרר עם רגלים שעונה לשם יוהנס... מנסיון.. אל תתעסק איתם.. אבל יש לי כמה הצעות (אתה כבר שמעת חלק) 1. תהרוס את המנעול (דחוף משהו לחור מנעול), תכין אצלך בתיק קאטר, כשהבחור יפסיק את נסיונותיו להכניס את המפתח ויחזור לביצו על מנת להבא קאטר, חכה 10 דקות וחתוך המנעול. 2. תנעל במנעול שלך... תחזור אחרי יום, תחתוך את שני המנעולים, ככה אם מישהו ישאל מה אתה עושה, תגיד שאיבדת את המפתח ובגלל זה אתה חותך את המנעול 3. תברר מי הגנב. תחכה כמה מטרים ליד מעמד האופנים, ותנסה לשנן איך הגנב נראה... יום אחרי, תעשה אותו דבר.. תחכה שהבחור יעלה לרכבת, תחתוך את המנעול וסע לשלום. 4. מאוחר מאוד מאוד בלילה... קאטר... 5. תבוא עם מפתח ברגים, תגנוב את האופניים בחלקים, גלגל ועוד גלגל אחר כך כידון... עד שכל מה שישאר לך לעשות, זה לשבור השרשרת. 6. קנה גז מדמיע... תחכה לגנב על מסלול הנסיעה שלו 7. צלצל לעירייה, תגיד שאתה בעל קיוסק באזור, תגיד שהאופניים מהוות מטרד ואתה מבקש שיפנו אותם... לאחר מכן תלך לעיריה, ושחרר אותם... 8. קשור עם שרשרת ברזל ענקית (מאוד) את האפניים... לאחר כמה שבועות תחזור... יכול להיות שהגנב יקח את המנעול שלו לפחות... 9. תיצור קשר עם כנופיית פרדס כץ... תגיד שאתה משלם 300 שקל בשביל האופניים... והראש של הגנב... 10. תקנה אופניים אחרות?!

באופן חריג

אני נעתרת לבקשתו של ארליך ידידנו, ומקפיצה הודעתו מלפני שלושה ימים, אודות גנבי האופניים ומצבו התחבורתי האומלל. כמובן שההקפצה תעלה לו כסף רב והתחנפויות אין קץ, אך מדובר במקרה חריג, ואל נא יצפו חברינו האחרים שאעתר לכך בעתיד. ועתה, אנא גשו לסוף השרשור והביעו את דעתכם הבלתי משוחדת.

למעלה