באופן חד פעמי,

רותי ב.

New member
ולהלן הורסיה הנקיה

מ`קישוטים`: בדרך כלל אנחנו לא מרבים לשוחח. בדרך כלל הוא ממעט לדבר. בדרך כלל גם אני, איתו. בדרך כלל אם אנחנו מדברים זה על ענייני סרבייבל, עניינים של פיקוח נפש, כמו מה נאכל היום, כמו לאן ניסע הקיץ, כמו אם יש בגדים מוכנים למחר, כמו מתי צריך לחסן את הכלבה, ענייני שדרוג של כל מיני, וכאלה. בעניינים שברומו של עולם, בדרך כלל הדיבורים ביננו נסובים סביב מצב החסה בשטחים. הוא בעד חיסול כל שדות החסות והבוטנים באשר הן, רק בגלל המזיקים, אני בעד איסוף המזיקים לבדם, כמו שפעם אספנו את זחלי הפרודניה בשדות הבוטנים או הפלפל, אחד אחד לשקים, ואחר כך מעבירים הלאה, לאחראי, בלי לשאול איך הם בדיוק התפתחו ומה שלומם הבוקר. בדרך כלל הוא שקוע בענייניו, בספרים שאינני מתמצאת בהם כלל, בשיטוט וירטואלי בכל מיני ספריות, אוניברסיטאות, ספרים, כתבי עת, קריקטורות באנגלית, חדשות באנגלית, ומה לא. אני להיפך, קודם מה לא, אחר כך חדשות בעברית, קריקטורות בעברית, ציורים וצילומים בהרבה שפות, וחוזר חלילה, מה לא. אתמול הוא דיבר איתי על פרחים. כל כך התרגשתי, סוף סוף הוא מדבר איתי על פרחים. הוא אמר: `אצלך אפילו פרחים מלאכותיים נובלים`.

דוVשה

New member
קראתי

כ``כ קראתי... מקווה שלא תכעסי, אבל נורא עצוב לי... להשאר בקשר כזה, למה? העליב אותי מה שהוא אמר, אותי העליב ואני בכלל לא קשורה... רותה פרוטה שלי, למה?

JohnDo

New member
ruth

עשית לי מה שלא עשו לי כבר הרבה זמן: השארת אותי ללא מילים. אני איכשהו מקווה שזה קטע מושאל, שלקחת אותו מספר, שחברה של חברה כתבה אותו. לפעמים אני קורא את הקטעים שלי ומקווה לאותו הדבר. אני חושב שזה מה שמשותף לבאי הפורום. אני תוהה מה מחזיק את החוסר תקשורת הזה בחיים. אני תוהה אם הקשר היה מעליב מההתחלה ואם לא מתי ולמה הוא נהיה כזה. אני מקווה שההערה נאמרה בשעת כעס למרות שאני אף פעם לא הסכמתי עם האימרה שלא שופטים אדם בכעסו. אני מקווה שאת(או האישה עליה מדובר) יודעת כמה הוא טועה ושמשפט כזה לא יכול להשאר כ``פליטת פה``. שוב תודה על ההקשבה(אני מתכוון לכולם) ואני מקווה שאת לא היחידה.

רותי ב.

New member
מספר??? חברה????

הלוואי מספר, לחברות לא מאחלת לשמוע כאלה משפטים. אבל לא. המשפט בסוף אמיתי, על המשפט האמיתי שבסוף בניתי גם את ההתחלה, הובלתי לאט לאט למשפט של הסוף. קל לי הרבה יותר לקרוא אותך בעברית. לגבי התהיות, אני לא בטוחה שאני מסוגלת לספר עוד, כרגע.

ranger joe

New member
רותי...

את השמש של כל הפרחים... (מקווה שהבנת למה התכוונתי...) אוהבת ג`ו.

למעלה