באופן אישי...

taltallim

New member
באופן אישי...

אם אין לי משהו טוב כרגע לומר.... אז מותר לי בכל זאת לכתוב??? (אגב שרי - מה שאת מיחסת לסבתא שלך שייך לאבא של טמפר... החבר של במבי) ולמה אני צריכה להיות נחמדה ומסבירת פנים למי שלא נחמד אלי? ולמה לה (המרוסקת....) מותר לעשות הכללות מגעילות על אנשים פה - ולאנשים פה אסור לעשות את אותו הדבר ממש - עליה? ומה זאת החשיבה הרגרסיבית הזאת... שמנהלת הפורום תבוא... ותעשה פה סדר??? ולמה השמש מתחבאת היום מאחורי העננים? ולמה אין פה אף אחד שיאמר לי בוקר טוב... ויגיש קפה (וסיגריה) עם חיוך? למה??? בוקר טוב ויום נעים לכולם... תלתלים (מתאמנת על קושיות של פסח...)

GUGI**גוגי

New member
שלום ...

אחותי אין לך מושג כמה שאני שמח שאת פה!!! אני לרשותך מה להגיש לך נשמה??? בוקר טוב לך!!

taltallim

New member
גוגוש..

בעניין הגנים המשותפים בנינו... אתה בטוח??? חומד, אחד קפה אחת סיגריה וחיוך גדוללללל ואין לך מושג כמה אני שמחה לראות אותך גם כן... תלתלים (שעוד מעט מגיעה לרשע וטוב לו... וכו`)

GUGI**גוגי

New member
בבקשה סניוריטה!!!

/_\ ...כוס קפה ---= ... סגריה.. :) ..חיוך.. מה עוד עיניים מה? גוגי..(שיודע שתלתלים מייצגת בכבוד את העדה שלו)

taltallim

New member
תודה...

ושוב עשית זאת... חיוך גדול על שפתי!!! תלתלים (שלפעמים ייצוגית... ולפעמים לא...)

תאנה

New member
מוכנה להכין לך קפה

הפוך עם הרבה קצף. סיגריות אין לי - מצטערת!

taltallim

New member
תאנתי...

הפוך - בלי קצף... (טראומות ילדות) והסיגריה - עלי... תודה חמודה ויום טוב שיהיה לך - ולכולנו תלתלים (שפתאום חושקת בטוסט עם ריבת תאנים...)

מיכי

New member
לא, תלתלים, לא!

אז ככה! השמש היום מאחורי העננים כדי לחרב לכל אלה שניקו את החלונות לפני פסח את המצברוח, זה כלל עוד מימי בראשית, כשגומרים את הכל והכל נראה נקי יורד גשם מלא אבק ומלכלך, זה כמו הגשם בפורים, כמו הפקקים ביום העצמאות... זה לא קשור אלייך! אין פה אף אחד שיגיד לך בוקר טוב כי כולם עסוקים בשטויות של הוא אמר והיא אמרה ומי קיבל תלמיד מצטיין למרות שלא מגיע לו ולמה הגננת לא מתערבת ברגע שכולם יחזרו לגיל הכרונולוגי שלהם זה יעבור, זו כנראה הריגרסיב של וונוס שגורמת לכל הבלאגאן הזה! ולמרות הכל ואף על פי קחי חיוך, ופרח וחיבוק ואת הקפה והסיגריות שכולם פה מציעים ויאללה בהצלחה בהמשך!

taltallim

New member
מיכי...

יא דודה פולניה שכמותך (מתה עליהן!!!!) רוצה להגיד שמשהו בעולמנו עדיין מנקה באמת לקראת פסח??? וטוב, יש לי זמן וגם סבלנות.. עד שכולם יחזרו מסיבוב במחוזות הילדות שלהם... חומד... תודה על הפרח והחיבוק!!! שולחת גם לך - עם חיוך גדול!!! תלתלים (שהעננים אצלה... מתחילים להתפזר...)

מיכי

New member
אני! אני!

אני באמת באשכרה מנקה לכבוד פסח... החלפתי ארונות, הפכתי לילדות ת`חדר ות`חיים אחרת איך אני אוכל להגיד להן ``אני כבר אנוח בקבר`` או ``את לא רואה שאמא עובדת כל כך קשה ואת מלכלכלת?`` מותק יש לי ייעוד בחיים אני רק חוליה קטנה בשרשרת שלעולם לא תנותק... (אבל להגנתי יאמר שאני לא משפריצה פליט לכל עבר ולא אומרת להן לחלוץ נעליים בחוץ כשאני שוטפת...)

GUGI**גוגי

New member
קרעת אותי מצחוק....

פליט...מילה שלא שמעתי מאז שסבתא שלי מתה... בטח אצלך אוטו...זה פרייבט.. שפעת...זה גריפה... בטנדרים את יושבת בקבינה??...ואל תגידי לי שבענורייך..לא הכרת כמה טנדרים... גוגי(שהתחיל להפנים..שמדובר בפולניה..עם חותמת!!)

מיכי

New member
בטח שהכרתי טנדרים...

אבל אני פולניה קולית אז תמיד העדפתי לשיר היי הג`יפ... ואצלינו מזדרון זה ``הול`` ומערכת לקפה זה הסרוויס (ומשום מה הוא תמיד מהחתונה למרות שאני יודעת שבמו ידי שברתי את כל אבל כל הסרוויסים מהחתונה של אמא שלי, עד היום כשאני מוציאה כוס לקפה אני צריכה להזהר כי זה מהסרוויס מהחתונה, רק לא ברור של מי.) ואם תהיה ילד טוב ותצחיק אותי עוד פעם כמו עכשיו אני אספר לך את שיא שיאי שיאוני הפולניות... שאפילו אתה לא היית מאמין!

taltallim

New member
יאללה...

עכשיו גם הסבתא שלי פתאום קמה לתחיה... ופליט זה כלום - מה עם כדורי הנפתלין? והכדים - שהם ואזות ותמיד מקריסטל (מכוער!!!) והפיגורה? והפריזורה? וסרוויס זה לא סתם - תמיד עם פסי זהב מסביב לשוליים... וכל מיני רועות שמנות מפרוצלן... ולק אדום על הציפורניים ורוג` על הלחיים (אחרי הפודרה...) וחתימות של ליפסטיק אדום על הלחיים שלי אחרי שנישקה אותי... ו.. תלתלים (שמפסיקה לפני שסבתא פתאום תקפוץ מהקבר...)

שבור

New member
אהה (חוכך בגרוני)

התחפוץ העלמה באספרסו קצרצר, או שמא ישמח ליבה בלאטה חמימה? שאניח בצידה גם איזו כעכית או תופין מפצפץ ? לחשוב את רוצה, הבנתי! אשמח לעמוד לרשותך אני מש כאן בפינת החדר , הרימי ראשך אלי ואגיע (-: הנה קיבלת גם חיוך על חשבון הבית שבור (שלא מבין מאיפה זה בא לו)

בכלל מפורום אחר, אבל...

לא נעים.. ראיתי את הכותרת של ההודעה שלך ב``הודעות חדשות`` הארורות שמופיעות על מסך הצ`ט, והרגשתי צורך (לא, זה רשמי מדי) והייתי חייבת (לא משהו) ורציתי לומר (בנאלי, אבל מילא) שלא אומרים ``אחכך בגרוני``- אחכך- בא בהקשר ל``בדעתי``. אודות גרוני ניתן לומר ``אכחכח`` או ``אכעכע``. עד כאן פינתו של אבשלום קור. טוב, לא לכעוס עלי. אני הולכת.

למעלה