באוהאוס באוהאוס משהו יכול להגדיר, או לתת הפניה לאזשהו מקור? תודה:)
• •••MoRaN••• New member 1/1/05 #2 הבאוהוס.. נכתב ע"י המקבילית: באוהאוס משהו יכול להגדיר, או לתת הפניה לאזשהו מקור? תודה לחץ כדי להרחיב... הבאוהוס.. צירפתי קישורים לאתרים שיוכלו לעזור לך במידה ותרצי הסבר תכתבתי ואני אסביר לך מה זה..
הבאוהוס.. נכתב ע"י המקבילית: באוהאוס משהו יכול להגדיר, או לתת הפניה לאזשהו מקור? תודה לחץ כדי להרחיב... הבאוהוס.. צירפתי קישורים לאתרים שיוכלו לעזור לך במידה ותרצי הסבר תכתבתי ואני אסביר לך מה זה..
• •••MoRaN••• New member 1/1/05 #3 יש פה נכתב ע"י •••MoRaN•••: הבאוהוס.. צירפתי קישורים לאתרים שיוכלו לעזור לך במידה ותרצי הסבר תכתבתי ואני אסביר לך מה זה.. לחץ כדי להרחיב... יש פה גם קישור על הבאוהוס בת"א
יש פה נכתב ע"י •••MoRaN•••: הבאוהוס.. צירפתי קישורים לאתרים שיוכלו לעזור לך במידה ותרצי הסבר תכתבתי ואני אסביר לך מה זה.. לחץ כדי להרחיב... יש פה גם קישור על הבאוהוס בת"א
ה המקבילית New member 6/1/05 #4 אני אשמח להסבר תכתיבי נכתב ע"י •••MoRaN•••: יש פה גם קישור על הבאוהוס בת"א לחץ כדי להרחיב... אני אשמח להסבר תכתיבי בקצרה- הגדרה ומאפיינים... תודה רבה על הקישורים יש שם בעיקר תמונות
אני אשמח להסבר תכתיבי נכתב ע"י •••MoRaN•••: יש פה גם קישור על הבאוהוס בת"א לחץ כדי להרחיב... אני אשמח להסבר תכתיבי בקצרה- הגדרה ומאפיינים... תודה רבה על הקישורים יש שם בעיקר תמונות
ה המקבילית New member 13/1/05 #5 ננסח את זה ככה... נכתב ע"י •••MoRaN•••: יש פה גם קישור על הבאוהוס בת"א לחץ כדי להרחיב... ננסח את זה ככה... איך בדיוק זה מתקשר לאומנות?
ננסח את זה ככה... נכתב ע"י •••MoRaN•••: יש פה גם קישור על הבאוהוס בת"א לחץ כדי להרחיב... ננסח את זה ככה... איך בדיוק זה מתקשר לאומנות?
F fatNjazzy New member 6/2/05 #6 TEST נכתב ע"י המקבילית: ננסח את זה ככה... איך בדיוק זה מתקשר לאומנות? לחץ כדי להרחיב... TEST