טוב אז צפיתי בפרק הראשון, וכמובן שישר אהבתי
נראית כמו עוד אחת מהכפריות המושקעות והממכרות של טלויסה שישר מבינים הכל נשאבים ורואים את ההשקעה גם בצילומים גם בקאסט וגם בעלילה בין אם זה רימייק ובין אם לא, פשוט כיף לצפות. מה שכן, מקווה שפרקי הרקע עם הדמויות הצעירות יהיו בודדים ושהעלילה הרשמית תפתח מהר אני כבר חסרת סבלנות לראות את הדמויות הבוגרות חח
מעניין אותי גם איך המשחק של אירינה באבה פה מקווה שהשתפר מתשוקה וכח לפחות ממה שהספקתי לראות ממנה בזמנו.
תענוג לראות שוב את קימברלי וכריסטיאן דה לה קאמפה המהממים והמוכשרים, מגניב להזכר בקטעים שלהם יחד מהפרקים הראשונים של מילה של כבוד שהרי כאן נראה שהם יהיו מאהבים ויחלקו לא מעט קטעים
קימברלי כאן בתור גרסיאלה האחות הדחויה הקנאית ונראה שגם הקרימינלית
נחמד לראות שוב גם את גבריאל סוטו
אם כי לא הכי התרשמתי ממי שמשחקת כרגע את אישתו לפרקים ספורים - לאורה כרמינה. רנת קראתי שהתלהבת ממנה כטובה אבל האמת אני לא הצלחתי להאמין לה היא נראתה לי עדיין רעה חח יכול להיות שזה גם בהשפעת הדמויות ה
האחרות שגילמה אבל בדרך כלל שחקן טוב יודע ישר לשנות את הרושם. אולי זה גם הדמות שלא ממש הראתה חיבה לאחותה הביצ'ית ודי סילקה אותה מהחווה, למרות שדמות ראשית טובה גם אם לפרקים ספורים בלבד הייתה אמורה להראות לפחות קצת רצון לשלום בית טוב
לא יודעת לא האמנתי לה בתור טובה והאמת לא יהיה לי כזה עצוב על מותה הצפוי
.. השחקנית גם נראתה לי קצת שונה בפנים, נראה לי שהיא עשתה בוטוקס בשפתיים וחבל לדעתי זה היה מיותר היא נראתה טוב יותר קודם לכן|בלונדי|
איזה מסכנים לוסיאנה ואבא שלה איך שליליאן המרשעת הלשינה עליהם למשטרת ההגירה
ממש כאב הלב איך שהשוטרים נקטו יד קשה נגדם ולא הביעו שום התחשבות למרות גילה הצעיר והבהלה שאחזה בלוסיאנה
אבל אין ספק שכל זה בגלל ההיכרות של אחד השוטרים עם ליליאן - אגב אסלה רובינסון משחקת פה נפלא ממש אהבתי את המשחק שלה ובשבילי זו פעם ראשונה שיוצא לי לצפות בשחקנית. התרשמתי מאוד לטובה ומחכה לסצנות הבאות שלה
מסכנה מרתה, בעלה וביתה עומדים להיות מגורשים והיא ובנה יישארו בארה"ב לבדם
אבל לפחות תחת חסותו של דויד החמוד
מחכה כבר לחזרתה של לוסיאנה למרות שמוזר לראות את הפרשי הגילאים בינה לבין דויד עכשיו שהוא הבוס של ההורים שלה
אבל בסדר בהמשך זה יסתנכרן חח