באה להתארח

zzebra

New member
ברוכה הבאה

כמו שאמרו כאן קודמותי, הכי נכון להשקל על הבוקר אחרי הפיפי. אבל אם אני מבינה נכון את רוצה להשקל במשקל יותר משוכלל בקאנטרי ולכן עדיף לפני השחיה ולא אחריה כי אז השיער רטוב ושוקל הרבה יותר (וגם קרררררר ורוצים ישר להתקלח). ושוב, ברוכה הבאה.. את תהני פה

מ../images/Emo207.gifת אותך להצטרפות בקטנה

מכירה כאן כמה מפורומים אחרים, מציצה כאן כבר כמה שבועות, והשבוע עשיתי את הצעד הראשון (זה שאחרי קניית הנעליים
) אז אני כרמית, אמא לשלושה (אחת שרשמתי לכיתה א' השבוע
, ותאומים בני כמעט 3). ממש לא ספורטאית. בילדותי הייתי שחיינית אבל לא התמדתי, עדיין מאוד אוהבת לשחות, לא עושה עם זה כלום. בשבוע שעבר עליתי על ההליכון בבית ומאז כל ערב, 10 דקות ריצה. זו רק ההתחלה, ואני מקווה להתמכר. נעים להכיר

../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

כל הכבוד על ההתמדה הגעת למקום הנכון, כולנו כאן ממש לא ספורטאיות
טיפ לגבי התמכרות- אני מניחה שזה לא פשוט עם 3 ילדים בבית אבל ממליצה לך לנסות לרוץ בחוץ, הרבה יותר כיף והזמן עובר הרבה יותר מהר רק לשים לב שבימי החורף הבאים עלינו לטובה יש להתלבש בהתאם, תוכלי למצוא בפורום המון טיפים בנושא. את מוזמנת לשתף ולהתייעץ בהצלחה

בדיוק דיברתי על זה עם הבת שלי

היום אמרתי לה שאני רוצה להתחיל לרוץ בחוץ ולכן אבא ישמור עליהם כשאני רצה. היא כמובן אמרה שהיא רוצה לבוא איתי. בינתיים אני רצה על המסילה כי לוגיסטית זה יותר נוח לי (אני המרדימה העיקרית ולכן זה רק אחרי שהלכו לישון ואז כבר אין לי כוח לצאת, מקווה שלקראת האביב=שעון קיץ, יהיה לי יותר קל לצאת החוצה). תודה על קבלת הפנים.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gifאיזה כיף שבאת../images/Emo13.gif

הפעם בוגרת משובחת של הפורום "שלי"
עכשיו, כשהתאומים כבר כמעט בני שלוש (איך זה בדיוק קרה
), זה בדיוק הזמן לסיים את "חופשת הלידה" ולהגיע לפה. ברוכה הבאה. המון הצלחה עם ההליכון. ממליצה לך בחום לשקול לנסות גם ריצה בחוץ.
ולא עברת מקום מגורים, את גרה במקום מקסים עם המון נוף ובלי הרבה עליות. מצויין לריצה בחוץ. גם 10 דקות אפשר לרוץ בחוץ.
זה ממכר....

אכן בוגרת "שלך"

אחרי שנתיים וחדשיים של הנקת תאומים החלטתי לפרוש מהפורום. עניתי לכבשה לגבי הריצה בחוץ, אולי בימי שישי בבוקר כשהילדים במסגרות אני אנצל את שעות האור. אני אכן גרה במקום מקסים, עזבתי את הקיבוץ למושבה הסמוכה, מרחק 2 ק"מ. אז אני יכולה לרוץ בין האלונים מהבית שלי לבית של ההורים בקיבוץ.

ממה מיה

New member
עוד בוגרת לאוסף

אפשר לפתוח קומונות מיניקות תאומים ספורטאיות... כיף לראות ניקים מוכרים - כבר מאתרי קודם - אני מרגישה בבית

vivikoob

New member
מאד נעים

צעדים ראשונים הם הכי כייפים - גם בריצה ובכלל. גם אני אוהבת לשחות ולא עשיתי עם זה כלום- עד שפורסמה הדגמה ל - שחיית Ti והחלטתי שזה הרגע הנכון לבדוק את זה. כל דבר בעיתו
ממש טוב פה!

תודה על קבלת הפנים

נראה איך אתקדם ואולי בקיץ אנצל את הבריכה של הקיבוץ, בה אפשר לשחות בחינם.

מור שלז

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

יופי של התחלה!!! גם שחייה, גם ריצה וגם טוענת בתוקף שאת "ממש לא ספורטאית"
שמחה לראות אותך איתנו

vivikoob

New member
נשמע שאת ממש חלק..

מנשים בספורט 40 דק' שחיה 3- 4 פעמים זה ממש לא מבוטל. ואם זו רק ההתחלה - מה טוב.

למעלה