באה להתארח

באה להתארח../images/Emo66.gif

לא ממש חלק מ"נשים בספורט". גדול עלי... קצת רקע- לאורך כל חיי הבוגרים עסקתי בספורט. ממש מעט וממש בהתמדה. היו שנים ששחיתי והיו שנים של ארובי ושל הליכות... עכשו עשיתי לי מנוי לספורטן. אני מנצלת רק את הבריכה. בעצם נרשמתי בשביל הבריכה. מעולם לא התאמנתי במכון כושר ויש לי רתיעה ממנו. אני שוחה 40 דקות 3, 4 פעמים בשבוע. האם כדאי להוסיף משהו? אני לא רוצה להתעמל הרבה, אבל כן לכסות מינימום של אירובי ושרירים. ועוד שאלה אולי קצת דבילית. כדאי להישקל פני או אחרי שחיה?

באמת שאלה דיבילית ../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה
. תראי מותק, אם את עושה ספורט, 3-4 פעמים בשבוע, וטוענת בתוקף שאת לא ספורטאית - אז את ממש שייכת לפורום
לא מבינה כלום במשקלים, מצדיעה לך על השחייה, ומציעה שתישארי. ממש אחלה פה. (תציצי קצת אחורה. מתארגנת סדנת הדגמה של שחייה בשיטת TI. מכירה? מעניינותך? תבואי!)

מה את מדברת?

יש פה אחת שרצה תוך כדי בישול. היא בטח גם מניקה תוך כדי, אבל את זה היא כבר לא סופרת. לא מכירה שחית TI. אני לא רצה ולא מבשלת...

הנה, תקראי כאן

http://www.ti-swim.co.il/demo.asp אני מבשלת, אבל צולעת תוך כדי
יש פה הכל מהכל. מקצועניות, חובבות מכורות, חובבות מחפפות, כדורעף, רוגבי, רצות, רוכבות על אופניים (או על סוסים), שוחות, צועדות. כל מיני. תשארי, תשארי, לא תתחרטי. בעצם כן תתחרטי, אבל תגלי את זה מאוחר מדי, כשתמצאי את עצמך בקו הסיום של הטריאתלון או משהו

הי הי, לא להסחף וברוכה הבאה - איזה כיף שבאת|!

מי מניק תוך כדי פעילות גופנית
החלב נהיה מלוח... ממילא שורפים אלף קלוריות ביום - אם מניקים תאומים, כמובן... איך אפשר לעשות ספורט כשלא ישנים דקה שלמה בלילה? ואלו רק מגוון מתוך אלפי התירוצים שבגללם נשארתי מחוברת היטב לבית בחופשת לידה ארוכההההההההההה עכשיו אני כבר נטולת תירוצים ולכן אני לא ספורטאית בעליל.... רק נמצאת פה ומדי פעם מתאמנת... כל יום, נניח
ברוכה הבאה לבית החם הזה. שבי איתנו פה. יפה לך. על השאלות שלך כבר ענו. אני אחכה לבאות....

מרב.

New member
הו שלום לך ../images/Emo6.gif

חוץ משלל כשרונותייך את גם מתאמנת
? לגבי שאלתך, יש עוד סוג של ספורט שמעניין אותך לעשות או אהוב עלייך? קרוס או הליכון או משהו אחר? ומה עם תרגילי כוח וכפיפות בטן? ואולי גם ריצה, חצי מרתון או מרתון שלם? למען האיזון חייבת להגיד שטריאתלון יכול לעשות לך ממש טוב
טוב נו, ברצינות, שחיה זה מצוין, ואולי הייתי מוסיפה כמה תרגילי כוח לחזק את השרירים. לגבי המשקל- מציעה לך להישקל בשעה הכי נייטרלית של היום: בבוקר, עם הקימה, אחרי הפיפי. זה הכי "נקי" ונכון. וברוכה הבאה

את זה אני אוכל לעשות

אם אשן במלתחות של הספורטן. עם המאזנים המפונפנים אלקטרונים שקנינו אני ברוגז. התנודות שם ממש לא לרוחי. היום גיליתי שבמלתחות יש מאזנים אמיתיים- עם משקולת, כמו של טיפת חלב.

מור שלז

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אכן סש"נ צודקת: הגעת בדיוק למקום הנכון. מתאמנת 3-4 פעמים בשבוע וטוענת בתוקף שאת לא ספורטאית
עברת את "מבחן הקבלה" וברצינות, שמחה לראות אותך כאן איתנו, את מוזמנת להשקל. לגבי פעילות, השאלה מה מטרתך? להוריד משקל? להתחטב? להתחזק? ומה את אוהבת לעשות? למה את מתחברת? אני יכולה לספר שגם אני לא אהבתי מכון כושר, ותמיד נרתעתי מהמשקולות. בחודשים האחרונים קרה לי משהו, ולאט לאט גיליתי שיש קסם גם בזה. אז לא כדאי לפסול על הסף, אבל כן כדאי למצוא מה עושה לך טוב. כי אם זה לא עושה לנו טוב, זה לא שוה. שקילה: אני נשקלת דבר ראשון בבוקר. לפני שאכלתי או שתיתי משהו. ושוב ברוכה הבאה? (אפשר שאלה? תגידו יש כאן איזה קליקה סודית שאני לא מודעת אליה? כולן כאן חברות של כולן? מה תנאי הקבלה?)

המטרה היא

כל מה שכתבת. להוריד משקל- ממש בקטנה. איזה 3 קילו סוררים. ממש לא חייבים לרדת, אני מוכנה להתפשר על הקפים. וגם להתחזק וגם להתחטב לא יזיק לי. וגם לגבוה, אבל זה בפורום אחר...

מור שלז

New member
מציעה לך לשאול למעלה באירוח של ד"ר איתי זיו

בדיוק למטרה זו הבאנו מומחה
בגדול, על מנת להוריד משקל, ממליצים בדרך כלל על אימון אירובי, ששורף קלוריות. שחייה למרבה הצער, למי ששוחה נכון ויש לה סגנון טוב, לא שורפת המון קלוריות
אם את רוצה להוריד היקפים, להתחזק, להתחטב - אימון משקולות יכול לעזור מאוד. אני מציעה - פשוט תנסי, תתנסי, את יכולה להגיע בודאי לשיעורי נסיון בחוגים שונים שיש בספורטן - ותראי מה עושה לך את זה.

אני מרגישה שהיא טובה לי להכל

א. אני כן מתאמצת, וכן מתנשפת. אולי אני לא שוחה כי טוב, אבל לפחות עושה משהו אירובי
ב. אחרי שחייה משמעותית, אני מרגישה את כל שרירי הגוף שלי - ידיים, רגליים, בטן, גב. הכל. אני מרגישה מתחזקת מזה. ג. זו דרך מצויינת להגיע ממקום למקום אם באמצע יש רק מים.

גמני מרגישה בדיוק כך

מתנשמת, בשבוע הראשון השרירים ממש כאבו וכעת כבר לא. אבל מור כתבה שזה לא.

MayaShuShu

New member
מי שלא מעלה דופק...

מי ששוחה טוב מוציא הרבה פחות אנרגיה ממי שלא שוחה טוב...כיוון שאני לא ממש שחיינית ומעלה דופק.... לי זה חיזק ועיצב את שרירי הידיים. מאמן שחיה אמר לי פעם...ששחיה זה כמו אוניית מירוץ... ככל שהוא יותר מהר הוא בקושי נוגע במים ומתאמץ פחות. וככה זה בשחיה.

הבנות בטאי צ'י טענו בתוקף שזה מגביה

בגלל שזה מרווח את החוליות. מבטיחה למדוד גובה עוד שנה ולספר אם זה עובד גם אם את מתחת לגיל 60...

מור יקירתי, התקבלת פר הגדרה......

אבל רק שלא תחשבי שאנחנו חותרות מאחורי גבה מנהלת הדקיק
, זה פשוט יבוא אישי מפורום אחר שאליו התנקזו בנות יקרות שהתקבצו להן מפורומים עתיקי יומין מראשית ימי תפוז. כשבגרוש היה חור, מספרי הפורומים היו תלת סיפרתיים ולי היו הרבה פחות ילדים
עברנו כמה שלבים בחיים שמתועדים בפורומים אחרים (להלן, תלת ספרתיים) ובאנו לפה כי אנחנו לא ספורטאיות.... תמיד מקסים לראות עוד "לא ספורטאית" מצטרפת.....

MayaShuShu

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שחיה זה מעולה - את שוחה חתירה? (חזה זה דווקא פחות מומלץ). לחיזוק כללי ובנית עצם (בניית עצם חשובה בסביבות גיל 35...) מומלץ לבצע משהו נוסף. את יכולה לנסות להמיר שחיה בספורט אחר. חדר כושר או שיעור אירובי.

למעלה