באהבה ממני

עליזה 63

New member
באהבה ממני

אומרים שבגיל מסויים, הנשים הופכות להיות בלתי נראות, שהתפקיד שלהן בחיים בירידה, שהן הופכות ללא קיימות, בעולם שבו חשובות רק השנים של הנעורים. אני לא יודעת אם הפכתי להיות "בלתי נראית" לעולם, יתכן. אך מעולם לא הייתי במודעות כה עמוקה של הקיום שלי. אף פעם לא הרגשתי כל כך בתאום עם החיים שלי, אף פעם לא נהניתי מכל רגע בחיים, כמו עכשיו. גיליתי שאני לא נסיכה מסיפורי האגדות, גיליתי את היותי בת אדם עם כל מה שבי, עם כל הקשיים והגדילה. גיליתי שאני יכולה להרשות לעצמי את הזכות להיות לא מושלמת. להיות מלאת חסרונות, להיות בעלת חולשות, לטעות, לעשות דברים לא נאים, לא לענות לציפיות של האחרים, ולמרות כל זה, לאהוב את עצמי מאוד! כשאני מסתכלת במראה, אני לא מחפשת את היפה שהייתה, אני מסתכלת בהנאה על מי שאני רואה היום, אני נהנית מהדרך שעשיתי ועושה, עם כל הניגודים שבי. אני מרגישה שאני חייבת לברך את הנערה שהייתי, באהבה, בחיבוק, אך להניח אותה "הצידה" מפני שעכשיו היא מפריעה לי. עולם האשליות והפנטזיה שלה, כבר לא מעניינים אותי יותר. כל כך כייף לא להרגיש את המעמסה הכבדה, שהמרדף האין סופי אחר חלומות יוצרת.

פרב

New member
../images/Emo32.gif מחווה ללהקת המכשפות וענבל פרלמוטר ../images/Emo70.gif

חברות פורום מעגל נשים! אתם גם מוזמנים ל'ליל המכשפות'- המחווה האלטרנטיבית ללהקת המכשפות ולענבל פרלמוטר ז"ל קולטורה ת"א,11/10, 20:00. 40 שקל בקופות! יהיה בועט

../images/Emo24.gifתודה עליזה

רק בדבר אחד אינני מסכימה עם הכתוב.... אני, באופן אישי, לא מניחה בצד את הנערה/ילדה שהייתי כי עדיין אני מקשיבה לה יש לה דברים חשובים להגיד מתוך התמימות והיושר מתוך רעננות ושמחת נעורים
אני עדיין אוהבת את עולם הפנטזיות שם אני רוקמת חלומות שעוזרים לי להתגשם במובן הגישמי בעולם הזה. בלעדי הפנטזיות הייתי עצובה. נכון, שהפינטוזים הם לעיתים רחוקות אבל זה רק כי אין לי דקת זמן לתת למחשבותיי דרור ולנדוד לעולמות קסומים יותר

מגי 336

New member
תודה עליזה, ומסכימה עם טליה ../images/Emo24.gif

הילדה, הנערה, וגם האישה - היא אני, עם כל המורכבות, כל התהליכים, כל פרט ופרט משולבים בי ויוצרים אותי של היום

למעלה