באהבה לכולכן

karen_karen

New member
באהבה לכולכן

לילה קסום לילה רחום לילה שקט מתהלכת ברחוב לבד איזה כיף השמיים כחולים ממש כחול כהה עננים מסתתרים להם ככה זה נראה רוח קלילה האוויר לו זורם הנפש המדהימה שלי הלב דומם עצוב בלב עצובה הנפש הולכת לבד בדד לא רואה לא מחפשת סתם הולכת מחשבות מצדדות רצות במוחי הקט כמה מחשבות ברגע כה מועט חושבת על הים האם הוא גם שקט חושבת על הרוח לאן היא פונה כעת על אהובים נשכחים אהבות נכזבות על המוות על החיים על נשמות מופלאות חושבת עליכם מה איתכן האם אתן ישנות או כואבות או שמחות מקווה שהלב שקט מקווה שמאיוש ישנה במיטתה שהילדונת כבר לא כאובה שתגל שורדת ודואגת להיות כאן לעזרה שהמחלות הארורות האילו יחפשו להן מקום אחר להציק ולא יטרידו אתכן יותר רוצה שיהיה עוד שקט שתמיד יהיה שקט שלא תהיה עוד סערה שהרוח תישאר נעימה שהים יהיה שקט שהאויר יהיה נעים שלמעלה כן יהיה אלוהים שלא יהיו יותר מלחמות ורציחות שילדים יהיו ילדים תמימים שהחיים יהיו יותר טובים רק צחוק רק שמחה רק נשמה רק אהבה רוצה.. ומתפללת ומייחלת את אהבתי לכולכם כאן נוצרת לעולם לא אשכח מה שנתתם לי כאן לעולם ולתמיד תהיה בליבי אהבה לכולכן אוהבת אתכן שני

***סימי***

New member
שני היקרה איזה שיר מקסים

אני לא יודעת אם זה מכוון אלי יותר נכון מניחה שלא מכיוון שאנחנו תכלס לא מכירות. אבל השיר מקסים מקווה שאת מרגישה טוב. יום טוב לך סימי

תמרה*22*

New member
בוקר טוב

מדהים את מתארת כאילו משהו חיובי המתערבב עם משהו שלילי. לא יודעת על מה את חושבת על מה חשבת אם חשבת בכלל כשכתבת את השיר אני יודעת רק מה עבר במוחי ובי עברה תקווה מסויימת שאכן הכול יהיה בסדר בסופו של דבר, המחלה הזו תצא מגופי ומגופן של עוד רבות והרוח תמשיך לנשוב אך לכיוון אחר ממני והכול לאט לאט יהיה טוב. אז אני מקווה שאת בריאה ושאצלך הכול בסדר גם אני עכשיו יותר חזקה כי אני מתגברת. שיהיה לנו בוקר טוב בלי רציחות אכן ובלי תאונות שישרור שלווה וטוב לב בעולם אנחנו צריכים את זה. אז שוב בוקר נפלא לכולכן ת מ ר ה

שני ממוש, אני פשוט חולה עליך...

שיר מקסים ומשגע ובמיוחד מעורר בי מחשבות. לא הבנתי מה קרה, הרגשתי כאילו נעלמת לי, וחיפסתי אותך ולא מצאתי. חומד, בכל אופן אני שמחה לשמוע ממך והתגעגעתי, לא יודעת עזבי, אני פשוט קצת ניהיהתי מבולבלת, אפילו כבר לא מבדילה בין חלום שחלמתיבלילה לבין המציאות, כך שאני גם לא כל כך יודעת מה אני כותבת, אבל אני כן יודעת וכן בטוחה שאני חולה עלייך נשמתי היקרה. מוסרת אלייך טריליירדי חיבוקים מחממים את הלב, ואוהבת תמיד

שני ממוש, אני פשוט חולה עליך...

שיר מקסים ומשגע ובמיוחד מעורר בי מחשבות. לא הבנתי מה קרה, הרגשתי כאילו נעלמת לי, וחיפסתי אותך ולא מצאתי. חומד, בכל אופן אני שמחה לשמוע ממך והתגעגעתי, לא יודעת עזבי, אני פשוט קצת ניהיהתי מבולבלת, אפילו כבר לא מבדילה בין חלום שחלמתיבלילה לבין המציאות, כך שאני גם לא כל כך יודעת מה אני כותבת, אבל אני כן יודעת וכן בטוחה שאני חולה עלייך נשמתי היקרה. מוסרת אלייך טריליירדי חיבוקים מחממים את הלב, ואוהבת תמיד

למעלה