באד ארוסלן ITS

bilen

New member
באד ארוסלן ITS

הבוקר הגיע לתיבת הדואר מכתב שנושא את סמלם. למרות שמראש לא היו שום צפיות ואשליות - הלב דופק בחוזקה, אולי בכל זאת יש בשורה או לפחות מידע. למי שמחכה לתשובתם, ככה נראה המכתב שכנראה יישלח לחלק גדול מאיתנו. עצוב. למזלי, התאפקתי ולא סיפרתי בכלל לאמא שלי ששלחתי דבר כזה. חסכתי ממנה את ההמתנה והאכזבה. מאחלת לאחרים ששלחו, תשובות יותר חיוביות עם בשורות טובות. **חשוב לציין שיש כאן כנראה "שיא עולמי" לעומת תקופות ההמתנה שהיו בעבר. תוך חודש בערך הגיעה התשובה !!

bilen

New member
או שהם עצמם עוד לא יודעים מה שיש להם במרתף,

ואז באמת יכולה להיות עוד תקוה, או שהם מנסים לרכך את המכתב ולהיות מנומסים. אבל ממש הופתעתי מהתשובה המהירה.

bilen

New member
bad-arolsen - טופס לחיפוש מידע על אנשים.

קיבלתי שאלות לגבי הכתובת למשלוח הבקשה. כותבת כאן לטובת כולם: צריך למלא טופס שמשוגר אונליין. אח"כ מקבלים אישור במייל ובהמשך מידע בדואר. הטופס נמצא כאן: http://www.its-arolsen.org/en/key_activities/tracing_service/application_forms/index.html

ariehprh

New member
צר לי על התשובה השלילית, אבל כאמור יש אולי

תקוות בעתיד. נמתין ונראה מה יעלו בחכתם החברים האחרים כאן ששלנו בקשות ואני ביניהם. אריה

אדפז

New member
גם אני קיבלתי תשובה היום

בנוסח דומה: אנחנו מצטערים, אין באפשרותנו למצוא מידע על סבתך זאת כתוצאה מכך שהארכיון לא שלם כי חלק ניכר מהמיסמכים נהרס כתוצאה מהמילחמה.אם יהיה לך עוד מידע נערוך שוב בדיקה. אם היה לי עוד מידע לא הייתי נזקקת לשרותיהם...

../images/Emo7.gifבאד ארולסן 2

אתמול קבלתי את המכתב. מצטרפת לכל מילה שנאמרה כאן. מדיר את מנוחתי השימוש במילה war (או בתרגום חופשי "בשל מלחמה ניזוקו מסמכים") כאילו- לא הם שהביאו את החורבן הנוראי בהסטוריה. לא הם שהביאו את המלחמה שהתרגשה על כל העולם וגבתה חיים של מיליוני אנשים חפים מכלום. ו...לא הם שיצרו את השואה של עמנו.השם הוא Holocaust כמדומני. "מלחמה" בשימושם. ותו לא. וגורל הדודים של בעלי ושלי??????????. וגורל אחרים???????? ואני תמיד טוענת - הם מפלצות האדם הללו, לא השתנו וכנראה גם לא ישתנו. וגם אני כמו bilen לא סיפרתי לאבי, לדודתי ולחמותי. מספיק מתעצם הכאב שלהם עתה, עם זקנתם, כל הזמן. לאה

כן גם אני קיבלתי תשובה שלילית

עם בקשה להשלמת אינפורמציה. חשבתי שרק אצלינו מריצים פרסום על הישגי הטוטו בבניית איצטדיוני כדורגל "המלחצים את הסינים" ובפועל הראשון שבהם יהיה מוכן רק ב-2010 .אבל אצל הגרמנים ימח..

deebeebee

New member
יש לי הרגשה שכל עוד פושעים נאצים

עדיין חיים להם בגרמניה ובאוסטריה ה"חברים" בארכיונים שם ינקטו בשיטות משונות כדי לעכב מידע שעלול לסכן את מעמדם המשפטי של אותן מפלצות.

למעלה