באדולינה

extra g

New member
באדולינה

מה אתם חושבים על ההקבלה בין הספר הזה לבין "הסוד"? אמנם אין הקבלה מדוייקת אבל בהחלט יש קשר לדעתי. במהלך קריאת הספר בפעם השלישית עלתה לי תהייה...האם המלך "מבקש" ומבצע את אותם "תרגילים" שמתקשרים לסוד וכך הוא משיג את כל מבוקשו, או שהתפיסה כ"כ טמועה בו כבר שהיקום מגיש לו את הכל "אוטומטית" על מגש של כסף? מי קרא פה את הספר ויכול לתת את דעתו?

ע ו פ ר ה

New member
קראתי את הספר מזמן

ומעניין שמה שאני זוכרת ממנו, זה את הרגליים של המלכה שאין בהם שום סימן. באותם ימים למדתי רפלקסולוגיה, וזה הרשים אותי מאוד. באהבה עופרה

kikona126

New member
ואו... זה כבר נוסטלגיה...

לא ממש זוכרת על מה מדבר הספר... קראתי אותי לפני כל כך הרבה זמן... להגיד לך את דעתי בקשר לשאלה שלך? יש משהו במיסטיקה שחוזר על עצמו, ואחד מהם הוא תורת הסוד. כל ספר מציג זאת בצורה שונה, אם נקרא את כוחו של התת מודע זה יהיה יותר בצורה פסיכולוגית או כימית עם הסברים. אם נקרא את הסוד זה יהיה כמו ספר הוראות הפעלה, ואם נקרא את בדולינה זה יהיה כתוב בצורת משל... כל אחד ואיך שנוח לו להעביר את המסר

SummerSpirit

New member
אחד המורים אמר

שברגע שהפנימיות שלך חזקה יותר מהחיצונית הסביבתית שלך, זה אומר שאתה שולט במציאות שלך. אהבתי את באדולינה ואני חושבת שהאפשרות השניה היא הנכונה. תפיסתו של המלך שהדברים הם כמו שהוא רוצה שיסתדרו כל כך טמועה בו עד שאין לו צל של ספק שהם יתרחו והרי הוא תירגל את הסוד מאז ומעולם לכן הדברים באים הרבה ובקלות
.

למעלה