באג IOS 6.1.2 באייפוד טאצ'

sonrisita

New member
באג IOS 6.1.2 באייפוד טאצ'

שלום, רציתי לשאול אם מישהו נתקל בבאג כזה: היום עדכנתי גרסה דרך אייטונס, ופתאום שמתי לב שתוך כדי מצב טיסה המכשיר עדיין מצליח להתחבר לאינטרנט.
אם במצב רגיל כשהוא מחובר לרשת כלשהיא מדליקים מצב טיסה אז זה מכבה את הקישור לרשת, ואז נותר אייקון
כלומר מצב טיסה, אך אם ממצב כזה להפעיל רשת אלחוטית זה לא כותב שיש לצאת ממצב טיסה אלא מתחבר לרשת ואז נוצר מצב של 2 אייקונים, גם מד וייפיי וגם
.
אני משתמשת הרבה במצב טיסה ובטוחה שזה לא היה קודם ככה, קודם היה צריך לצאת ממצב טיסה כדי להתחבר.ניסיתי שחזור הגדרות גם דרך אייטונס וגם דרך המכשיר עצמו- הבעיה לא נפתרה.
מישהו מכיר? שם לב?
עוד שאלה, איך אני מפעילה את האחריות שלו? הוא נקנה באיי דיגיטל באוקטובר, מה לעשות- להתקשר לתמיכה הטלפונית שלהם או שיש אפיק אחר?
ושאלה אחרונה, האם יש אפשרות לחזור לגרסה קודמת?יש דבר כזה?

karpe

New member
זה תמיד היה ככה

הפעלת מצב טיסה מכבה WIFI, אבל הפעלה יזומה של הWIFI במצב הזה אפשרית.
למה זה מהווה בעיה ? זה משהו שאת עושה במודע.

sonrisita

New member
אני משוכנעת

שזה אף פעם לא היה ככה, זה נכון שזה במודע אבל מצב טיסה אמור למנוע הפעלות כאלה שיכולות להיות גם לא מכוונות, אני מדברת על אייפוד טאצ', יכול להיות שבמכשירים אחרים זה אחרת?
במצב טיסה הוייפיי לא אמור לפעול , ואם הוא פועל אז הוא לפחות אמור לכבות מצב טיסה,זה לא הגיוני שגם מצב טיסה פועל וגם וייפיי פועל.....

karpe

New member
זה הגיוני מאד בעיניי

באייפון בוודאות זה תמיד היה ככה, לא יודע מה עם אייפוד, אבל לא נראה לי שיש הבדל.

ההיגיון מגיע מהאייפון בעצם - במצב טיסה אין תקשורת סלולרית, הטלפון לא זמין לשיחות וכו', ובכל זאת אפשר להשתמש בWIFI.
זה שימושי למשל בחו"ל, או כשסתם רוצים שקט מהעולם..

לא כל כך ברור לי מה מפריע לך בזה - באותה מידה שב'טעות' יידלק לך הWIFI, אז באותה 'טעות' את יכולה לכבות מצב טיסה. מה ההבדל ?

למעלה