באג משעשע...

באג משעשע...

תפוז לא יכולים להחליט אם הזמר שלי הוא בחור או בחורה ... Feרון צנחן מלהקת קריץ` קראץ` עשתה תרגיל אה-לה וינונה ריידר וצולמה כשהיא מפלחת טי-שירט מחנות. תגובת אמרגן הלהקה: Feרון צנחן מתנצלת על מעשיה, היא עוברת תקופה קשה לאחרונה מבחינה אישית ומתקשה לחשוב בבהירות ולהפעיל שיקול דעת. בקרוב היא נכנס לסדרת טיפולים בהיפנוזה ושוקים חשמליים, אני מקווה שזה ישפר את מצבה. "בקרוב היא נכנס ל ..." .. וגם, רון צנחן - וכתוב גם בהגדרות הלהקה שהוא בחור :) my band, האם הוא עומד לצאת מהארון ?

../images/Emo6.gif

גמאני קיבלתי משהו דומה
Feעומר רומפרט מלהקת עשתה תרגיל אה-לה וינונה ריידר וצולמה כשהיא מפלחת טי-שירט מחנות. תגובת אמרגן הלהקה: Feעומר רומפרט מתנצלת על מעשיה, היא עוברת תקופה קשה לאחרונה מבחינה אישית ומתקשה לחשוב בבהירות ולהפעיל שיקול דעת. בקרוב היא נכנס לסדרת טיפולים בהיפנוזה ושוקים חשמליים, אני מקווה שזה ישפר את מצבה. XD

חחח :p

גם לי היה משהו דומה לא מזמן.. אבל משהו עם ילדה בת 10 שנאבדה... והגיטריסט מצא אותה.. אבל לא היו סגורים בן או בת.. =/

MacyMan

New member
עוד באג משעשע

קיבלתי שלוש דילמות אחת אחרי השנייה (בהפרש זמן) וכולן על זמר אחד שלי שלא כל כך סגור על עצמו....
1. להתחתן או לא להתחתן, זו השאלה- אלן סטרייוול מלהקת ז`למשי נישא לבחירת ליבו בטקס אינטימי ושושואיסטי למשפחה הקרובה וחברים בלבד. אלן סטרייוול נתן ברומנטיקה ביג-טיים כששר לאשתו הטרייה שיר אהבה שכתב במיוחד לרגל האירוע. התגובות בקהל היו כ"כ נלהבות ש אלן סטרייוול החליט להקליט את השיר עם חבריו ללהקה ולהוציאו לרדיו כסינגל. שמענו את השיר ויש לנו תחושה שהוא הולך להיות המנון האוהבים הבא...שיהיה במזלטוב! 2. רומן מתוקשר- כתבת פנאי פלוס פרסמה כתבה במדור הצהוב של העיתון על כך שאלן סטרייוול ו-הלנה ורטהיים מנהלים רומן. הכתבה מספרת שהזוג ביחד כבר כחודש אך מסרבים להודות האמת. (אגב, כבר ציינו שלאלן סטרייוול יש חברה?) 3. יוצאים החוצה? - אלן סטרייוול מעוניין "לצאת מהארון" ולחשוף את נטיותיו המיניות בראיון בלעדי לאחד המוספים הגדולים. והוא מעוניין לשמוע את דעתך לגבי האם כדאי לו לצאת בצורה כזאת מתוקשרת... מה דעתך? חחחח.... אם מישהו מעוניין לדעת מה בחרתי בדילמה האחרונה אז אמרתי לו כן. מישהו יודע אם זה טוב?

למעלה