באג מעצבן ב-FM06

barsi1984

New member
באג מעצבן ב-FM06

מישהו מכיר את הבעיה הזאת במשחק שכל הזמן ההגדרות של הערך הכספי ומועד השמירה האוטומטי משתנות? אני משחק עם דולרים ושמירה פעם בשלושה חודשים אבל אחרי כמה ימים זה משתנה למטבע טיבטי ומתחיל לשמוך כל יום! מה זה הדבר הזה??? תעזרו לי בבקשה!!

inko

New member
כבר....

דיברו על זה המון בפורום וא נראה לי מצאו תשובה.

shlomi 123

New member
תתקין את הפאצ'ים שיצאו

ולא אמור להיות לך בעיה. למרות שלי גם בלי הפאצ'ים לא קרה לי דבר כזה (ולא אין לי משחק מקורי).

barsi1984

New member
איזה גירסה יש לך בדיוק?

אני יודע שיצאו שני גירסאות למשחק הזה ברשת. גירסה אחת משוכפלת (cloneCD) וגירסה אחת רגילה. אני משחק בגירסה הרגילה כי בגירסה המשוכפלת אחרי שאני מתקין את הפאצ' האחרון אני לא מצליח להפעיל את המשחק דרך אנטיבלאקס. אם אתה יודע איך תגיד לי בבקשה.

פאההרקר

New member
בגרסא המשוכפלת זה עובד על יורו?

וזה לא מחליף לקקי תאילנדי? אין גם בעיות אחרות?

shlomi 123

New member
ההגיון אומר שכן

לא ניסתי דבר כזה,אבל תנסה מה יש לך להפסיד? פשוט תחליף/תכניס את השמירה שלך בתיקיה שאמורה להיות שם השמירות(תבדוק איכן זה נמצא עכשיו ותכניס לאותו מקום בדיוק).

shlomi 123

New member
עובד על כל דבר שתבחר יורו/דולר וכו'

לא מחליף לשום דבר,ואין בעיות בכלל,בקשר למשחק עצמו (לא משנה איזה גירסא משוכפלת או לא) יש מספר באגים וחובה להתקין את הפאצ'ים שיצאו בכדאי לשחק בצורה נורמאלית ללא באגים שדופקים את החשק לשחק.

פאההרקר

New member
אני מתחיל לאבד את החשק כבר נשבר לי

נו מה לא מחליף?? באמת... היה לי את: Football.Manager.2006-RELOADED-ENG[My-ShaRe.CoM].bin יש בזה פאצ' 6.02 שגם אותו התקנתי.. והורדתי עכשיו את: TLF-GAME-10.20.05.Football.Manager.2006.AlcoholClone-ENG.mdf ושניהם מחליפים לי לתאילנדי כל פעם (אני משתמש בדיימון טולס לא באנטיבלאקס כי אין לי מושג בזה) אני יוריד עכשיו גם את פאץ' 6.03 רק כדי להראות לכם שזה לא יעזור...

shlomi 123

New member
אתה לא הבנת אותי נכון

הפאצ'ים לא אמורים לסדר לך את הבעיה של הכסף,לפי מה שאני מבין ממכם זה בעיה שמגיעה יחד עם המשחק שאתם מורידים,אני אמרתי להתקין את הפאצ'ים בכללי בלי שום קשר לבעיה הספציפית הזאת. הגירסא משוכפלת מגיעה יחד עם קבצים שהסיומת שלהם MDF ו-MDS? ואתה אמור להפעיל עם אנטיבלאקס + דיאמונטולס. אל תתייאש אף פעם,לי הלך הרבה דיסקים לצריבה עד שהבנתי איך להפעיל את המשחק בגירסא המשוכפלת (שזאת הייתה הפעם הראשונה שהורדתי גירסא משוכפלת). אם אתה עדיין לא מסתדר תשאיר לי את ה-ICQ שלך בפרטי ואני יחזור אליך ויעזור לך,עזרתי למספר חברים נכבדים כאן בפורום ולכולם זה עבד מצויין אז אין סיבה שלך לא יעבוד.

למעלה